И Рафа Бенитес впечатлен от Кафу, Нюкасъл с готова оферта

09:01
И Рафа Бенитес впечатлен от Кафу, Нюкасъл с готова оферта

Нюкасъл Юнайтед подготвя оферта за звездата на Лудогорец Джонатан Кафу, твърдят медиите на Острова. Според информациите мениджърът на свраките Рафаел Бенитес е впечатлен от изявите на нападателя в Шампионската лига през този сезон и го смята за отлично попълнение, съобщава "Тема Спорт".

 

Порто пък е поискал от Лудогорец да намали цената на бразилския нападател. Португалският гранд е склонен да плати най-много 8 милиона евро за играча. Както е известно, минималната цена, която разградчани поставиха на звездата си, е 10 милиона евро.

 

С наближаването на затварянето на трансферния пазар е все по-малко вероятно Лудогорец да продаде Джонатан Кафу и все повече нараства вероятността той да играе за тима и през пролетта. Причината е, че остава все по-малко време за обиграването на състава за 1/16-финалните битки от Лига Европа с датския шампион Копенхаген.

 

При продажба на бразилеца Лудогорец ще трябва да вземе и негов заместник. Щабът на Георги Дерменджиев има набелязан играч, но на него ще му трябва време за аклиматизация. А мачовете с датчаните чукат на вратата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobygbg
21.01.2017 11:32

Някой ако много го е искал досега да го е платил няколко пъти. Всички се ослушват да го вземат за по-малко пари , защото ще и трябва за резерва.

sdw
21.01.2017 09:17

Голямо писане за този Кафу. Естествено, че ако го продадат ще е лятото след ЛЕ, така че този редакторски тъпизъм за чукането на вратата е алогично.

kabela91
21.01.2017 11:24

Подкрепям ! Кафу ако ще го продаваме е най-добре да е лятото. Хем да го запазим за ЛЕ хем лятото се правят по-добите трансфери . Нелогично е да се разделим с ключов играч в средата на шампионата , а още повече , че имаме и мачове в Европа !