Ботев взима "синьото чудо"

08:13
Ботев взима "синьото чудо"

Големият талант на Левски Антонио Вутов ще се завърне в българския шампионат, но с екипа на Ботев Пловдив. "Синьото чудо", който бе продаден на Удинезе през 2014 г. ще бъде представен на Коматево днес, информира "Меридиан мач".

 

Пловдивчани са се разбрали с играча, както и с Лече, където игра за последно и клубът от Удине, който още държи правата му. Наемът в първия италиански клуб на Валери Божинов е прекратен и Вутов ще бъде преотстъпен в състава на Николай Киров-Белия до края на сезона.

 

От Левски не са го искали в редиците си през този трансферен прозорец, въпреки че той е любимец на сините фенове. Привличането на Антонио Вутов под наем от Удинезе има за цел в Ботев да се намери качествен заместник на Фелипе Бризола. Бразилец също ще бъде продаден в следващите дни. В близките дни халфът, който вече е напълно възстановен от контузията си, ще премине в чуждестранен клуб. Офертата е реална, като жълто-черните ще получат и трансферна сума. Така бюджетът ще се стабилизира поне до лятото, след като вече бе генериран приход и от договора с Лудогорец за Жоао Пауло.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация