Огнянов се нави за парите в Левски, но оряза договора

08:38
Огнянов се нави за парите в Левски, но оряза договора

Сагата с трансфера на Антон Огнянов не намери разрешението си и вчера. Халфът проведе тренировка с Дунав 2010, но въпреки това се доближава все повече до "Герена". Сега последната дума е на треньора на Левски" Елин Топузаков. "Меридиан мач" съобщи, че в основата на забавянето на сделката са били финансовите изисквания на Огнянов, който иска поне 1000 лв. повече от това, което клубът му дава.

 

Вчера халфът все пак се е навил на възнаграждението, което му дават от ръководството на Левски. Новото 20 в преговорите сега е срокът на договора.

 

Докато от "Герена" искат срокът на контракта да е по-сериозен - минимум 1,5 години, а може и повече, то Огнянов е склонил да подпише само за един сезон. Така последната дума ще бъде на Елин Топузаков, който трябва да прецени дали иска да подпише с футболиста на Дунав за този срок или не.

 

Както е известно, и при първото преминаване на Антон Огнянов на "Герена" не се мина без перипетии. Тогава той бе между ЦСКА и Левски до последно, но в крайна сметка желанието му да играе при сините надделя и той избра да подпише. Тежка контузия още на подготовката обаче така и не позволи на идващия тогава от Любимец играч да разкрие пълния си потенциал. Вероятно развръзка ще има днес, когато Дунав трябва да замине на лагер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Superbia
19.01.2017 09:20

""по-сериозен срок " от 1,5 години ?!?!?! *lol*

Superbia
19.01.2017 15:20

Не само за вас - изключвайки Лудогорец, не мисля, че някъде другаде подписват за по-дълго, но все пак начина на изказване е абсурден *lol*

Chelsea86
19.01.2017 11:56

За нашия отбор в последно време това е наистина сериозен срок. Обикновено се подписва за година - година и половина с цел да няма големи неустойки, ако футболиста не се впише. Всичко е от страх заради несигурността в трансферната политика. Нямаме човек с набито око за футболисти и го караме на проба-грешка.