Официално: Нов шейх в английската Висша лига

19:30
Официално: Нов шейх в английската Висша лига
Сюлейман Ал-Фахим финализира сделката за Портсмут, съобщи дубайският бизнесмен. Първоначално Ал-Фахим се опита да купи "помпи" през май и стана член на борда на директорите през юли. Преговорите за клуба се проточиха със седмици, докато се уточни напълно бъдещето на Портсмут. В изявление Ал-Фахим заяви, че неговата компания "Ал Фахим Азия Асосиейтс(ААА)" е новият едноличен собственик на клуба.

"Сюлейман Ал Фахим е доволен от споразумението и гледа напред към подобряването на отбора, който има толкова впечатляваща история и се надява да постига нови успехи в английската Висша лига. Президентът на клуба иска да изрази благодарността си към играчите, персонала и феновете на Портсмут, които показаха невероятно ниво на лоялност и отдаденост към този велик клуб", се казва в изявление от бизнесмена.

Портсмут загубиха първите си три мача от Вишата лига и с оглед селекцията на тима е определян от специалистите като кандидат за изпадане. Това едва ли ще бъде така след навлизането на поредния шейх в управата на клуб от елита на Англия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fillet
28.08.2009 16:41

"Това вече е прекалено - още един камилоебец ще се меси в най-великата игра!!! "

Ебати величието.
С толкова пари и кърлинга ще стане велик. Манипулация и стероиди.

tedino
26.08.2009 21:29

освен,че борбата ще е по-интересна,а и шейховете казват: "ето ви пари-искаме титли" и не се месят повече. *smile* *wink*

meh0
26.08.2009 21:20

Абе малоумници вие вместо да се радвате само храните... нали като отборите са финансово стабилни ще купуват по класни играчи и съответно бортата ще е по интересна

BOTEV1912_
26.08.2009 20:53

тука става точно като в сити арабина дойде мин год точно в края на трансф проз

Angel_Dust
26.08.2009 19:57

Това вече е прекалено - още един камилоебец ще се меси в най-великата игра!!!