Тенис легенда прогнозира купища титли за Гришо през 2017 година

11:45
Тенис легенда прогнозира купища титли за Гришо през 2017 година

„Чувствам, че Григор Димитров ще спечели титли през тази година. Виждам, че е много по-фокусиран и играе с голямо удоволствие. Всичко е налице, за да очакваме от него сериозни успехи", написа в социалните мрежи легендата Крис Евърт.
 

Американката е бивша №1 в световната ранглиста и носителка на 17 титли от „Големият шлем". Има спечелени общо 157 турнира индивидуално.
 

Името на Григор Димитров се появи в традиционната анкета на сайта на откритото на Австралия в Мелбърн. В нея авторите на официалната уеб страница на турнира от „Големия шлем" дават своите прогнози.
 

Специалистът Алекс Шарп залага смело на титла за българина на 29 януари.
 

„Много е трудно да се погледне извън първите двама поставени (Джокович и Мъри), но аз ще заложа на един „аутсайдер". Григор Димитров винаги е имал обещаващ потенциал, но титлата в Бризбейн доказа негово то възраждане. И ако Джокович отпадне рано, той ще стигне до четвъртфинал. А след това всичко е възможно за Димитров", коментира Шарп.
 

Експертът Пол Муур пък смята, че Григор ще поднесе голямата изненада и че е вперил поглед в титлата.
 

„Мисля, че Димитров ще изненада много хора тази година и ще стигне дълбоко през втората седмица на Australian Open", предвижда той.


"24 часа"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iskren1981
17.01.2017 01:02

Убеден съм че поне една титла от големия шлем ще спечели но не съм сигурен че точно на Австралиян оупън ще триумфира успех му желая дано разгърне още повече таланта си

Ivan017
16.01.2017 20:27

Просто е решил да се изкаже добре за него човека, нищо повече! *smile*