Арсенал сгази Суонзи в мач с два автогола (видео)

19:09
Арсенал сгази Суонзи в мач с два автогола (видео)

Отборът на Арсенал постигна изразителен успех с 4:0 над Суонзи Сити в мач от 21-ия кръг на Висшата лига, игран на "Либърти Стейдиъм" в уелския град.

 

Артилеристите имаха проблеми да пробият защитата на домакините през първата част, но в крайна сметка успяха да го сторят в 37-та минута, когато намиращият се в страхотна форма Оливие Жиру откри резултата. 

 

След почивката играта на лебедите се срина, а те нямаха и късмет, след като два поредни изстрела на Алекс Аяоби се отбиха в играчи на тима и попаднаха във вратата. В крайна сметка попаденията бяха записани като автоголове на Джак Корк и Кайл Ноутън

 

В 73-та минута Алексис Сначес оформи крайното 4:0 в полза на лондончани. 

 

След този успех тимът на Арсен Венгер се изкачи до трето място в класирането с 44 точки, докато Суонзи се смъкна на дъното, след като Хъл записа един от редките си успехи.

 

Ето и други резултати от кръга:

 

Тотнъм - УБА 4:0
Бърнли - Саутхямптън 1:0
Хъл Сити - Борнемут 3:1
Съндърланд - Стоук Сити 1:3
Уотфорд - Мидълзбро 0:0
Уест Хям - Кристъл Палас 3:0

 


Arsenal vs Swansea 4-0 All Goals & Highlights... by gashieliesaa

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stan_the_great
14.01.2017 23:03

А я вижте какво казва една статистика- Суонзи( 3 точни и 8 неточни удара), Арсенал(6 точни и 2 неточни удара)..ако при такава статистика ми казвате, че резултатът 0:4 отговаря на показаното на терена, и то при положение, че 2 от головете на Арсенал са след автоголове, за което има една единствена дума КЪСМЕТ, браво на вас.

sakata_97
15.01.2017 00:53

Приятел,stan_the_great не казва нещо лошо,гледах целия мач и резултата,който постигнахме не отговаря толкова на показаното от нас,не че второто полувреме не си заслужихме головете,но все пак да не забряваме много слабото първо полувреме което изиграхме,не спорете за глупости*smile*

stan_the_great
15.01.2017 00:22

Ти концентрираш ли се като четеш коментарите на другите поне малко? Суонзи не заслужаваше подобен резултат-това съм написал в коментар 1.. да съм казал, че са заслужавали хикс или победа? Напротив, загубата им е заслужена. Казах и че в 3 от мачовете се получават разгромни загуби, а загубилите отбори не играха никак лошо и резултатите не отговарят на показаното на терена. Днес Суонзи не трябваше да загубят с повече от 2 гола разлика- имаха 2 шанса за гол, при които се намеси Чех, вкараха си и 2 автогола. 0:4 не съответства на показаното на терена, статистиката го затвърждава, ти обаче продължаваш да четеш през редовете.. айде със здраве!

EdgarYY
14.01.2017 23:13

Нали ти е ясно ,че статистиката нищо не значи.Суонзи нямаха една опасна атака след 30-тата минута в мача докато Арсенал имаха през 5 минути и ако не беше 4-0 резултата щяха да напъват за още голове.Имаше голям късмет при 3 от головете ама да се говори ,че Суонзи са заслужавали нещо от мача е повече от смешно

wengerout
14.01.2017 22:03

Много глупаво изказване е това да кажеш, че не е реален резултатът.
Да, двата гола бяха адски късмет, но ако си гледал мача, в което се съмнявам, щеше да видиш как примерно преди този първи автогол, тоест втория гол в мача, Арсенал буквално натика Суонзи в наказателното и отново БУКВАЛНО през 10 секунди имаше опасни сто процентови положения и беше въпрос на време.
Аз му казвам - голът се пече, а коментаторът, който коментираше го нарече 'knocking on the door', допълвайки с 'and the inevitable happened'.
Напълно заслужен резултат, като цял аз не си спомням Суонзи да са застрашили веднъж Петър Чех, освен в края един удар с глава на Борха при 4-0.
Кой заслужавал и кой не, точно в Уинър антифенове на Арсенал едва ли могат да оценят.

stan_the_great
14.01.2017 19:17

Много от резултатите днес изобщо не отговарят на показаното на терена.. Арсенал имаха страхотен късмет, а Суонзи изобщо не заслужаваше подобен резултат при дебютния мач на новия им треньор. Борнемут направи много силен мач като гост, но загуби с 2 гола разлика от Хъл Сити.. същото се получи и на мача Уест Хям-Кр.Палас- гостите изобщо не заслужаваха подобно класическо падение. Странен развой на мачовете днешния ден във Висшата лига. Нека видим какво ще направят миналогодишните шампиони срещу Челси-дали ще им се озъбят, както го направиха срещу Сити или не бъде предимно мач на една врата и нова победа за лондончани.

persie1992
14.01.2017 20:13

То като се замисля написал е обзор на 3 мача които се играха по еднакво време, малко трудничко става да гледаш 3 мача наведнъж. :Д

EdgarYY
14.01.2017 19:55

Човека е гледал репортажа от мача просто остави го на мира.

persie1992
14.01.2017 19:28

Реално второто полувреме когато засилихме оборотите можеше да им бутнем дори още 2-3 гола без проблем. Първото и те имаха няколко положение, но Чех имаше само 2 спасявания през целия мач, този късмет не го виждам къде е.