Ще влезе ли българската \"армия\" в Европа през Москва?

17:08
Ще влезе ли българската \"армия\" в Европа през Москва?
Отборът на българския вицешампион ЦСКА гостува на Динамо Москва в мач реванш от плейофната фаза на турнира Лига Европа. Срещата ще се играе в четвъртък на стадион "Арена Химки" в руската столица от 19:00 часа българско време. Ако "армейците" отстранят съперника си в последния предварителен кръг във втората по престиж надпревара на Европа, те ще станат втория класирал се български тим за груповата фаза. Както е известно шампионът Левски не успя да надделее над тима на Дебрецен и получава право на директно класиране в Лига Европа. Третият ни представител Литекс, също е с големи шансове преди реванша, след като при гостуването успяха да победят БАТЕ Борисов с 1:0.

ЦСКА и Динамо Москва завършиха 0:0 на Националния стадион "Васил Левски" преди седмица. "Армейците" удариха греда през първото полувреме, а младият нападател Спас Делев след почивката пропусна най-чистото положение за български тим. Руският отбор също имаше своите възможности да открие резултата, но в крайна сметка след равностойна игра срещата завърши без отбелязване на попадение.

\"\"

Тактиката на Любослав Пенев с трима дефанзивни халфове в първия мач срещу руснаците проработи и се очаква и в Москва наставникът на "армейците" да използва схема 4-3-2-1. Руи Мигел отново е оставен извън групата на "червените", което означава, че единственото изявено острие на ЦСКА ще бъде избрано между Спас Делев, Орлин Орлинов или Иван Стоянов.

В неделя срещу Спортист Своге вицешампионите бяха подредени в класическото 4-4-2, като Стоянов и Делев си партнираха в атаката. Сега въпросът е дали племенникът на Йордан Лечков ще бъде използван на оригиналната си позиция по десния фланг или ще бъде забит в отбраната на Динамо.

Почти сигурно е, че Маркиньос ще оперира по левия фланг на "червеното" нападение. Бразилецът не игра в първата среща поради наказание, но сега се очаква да е сред стартовите единадесет на Пенев. Предполага се, че Йордан Тодоров също ще получи възможност да започне мача с руснаците на любимата си позиция по дясното крило. Опитът на Тодоров най-вероятно ще забие Спас Делев на пейката, а Иван Стоянов ще се изявява като чисто острие.

В центъра на полузащитата Любослав Пенев най-вероятно ще заложи на триото Тодор Янчев, Коста Янев и Тодор Тимонов, като е възможно Принца на Пловдив да играе малко пред дуото дефанзивни халфове и да сменя своята позиция с Маркиньос. Викторс Морозс, който бе титуляр за "червените" в София, се очаква да е оставен на пейката в реванша.

На вратата на ЦСКА отново ще бъде Иван Караджов, който все още не е допуснал гол в мрежата в мачовете от "А" група, като до момента головата разлика на "армейците" е 10:0.
Иван Иванов бе оставен извън групата за символичното гостуване на Спортист Своге, но със сигурност в Русия ще бъде върнат като партньор в центъра на защитата на Кирил Котев, а Апостол Попов ще чака шанса си от резервната скамейка. Йордан Минев и Павел Виданов пък са най-вероятните титуляри на "червените" за позициите на крайните защитници.

\"\"

Следва стартовия състав на ЦСКА от срещата в София:
Караджов, Виданов, Котев, Иванов, Минев, Янчев, Янев, Морозс, Тимонов, Тодоров, Орлинов


Съперникът на ЦСКА Динамо претърпя тежко поражение като домакин от шампиона на Русия Рубин Казан с 0:3. Въпреки че два от головете за отбора от автономна република Татарстан паднаха след дузпи, динамовци не показаха никакви футболни доводи, с които да сломят съпротивата на своя противник.

Най-вероятно наставникът на руснаците ще започне мача с двама нападатели, за да търси бърз гол във вратата на Караджов.

Следва стартовият състав на Динамо Москва от първия мач:
Габулов, Ковалчик, Колодин, Фернандес, Гранат, Комбаров, Уилкършир, Хохлов, Д.Комбаров, Кокорин, Кержаков


\"\"

Както е известно, московчани бяха на крачка от плейофния предварителен кръг на Шампионската лига, постигайки престижна победа с 1:0 като гост на Селтик. Във втората среща обаче, шотландците успяха да бият с 2:0 насред Москва.

\"\""Три мача не можем да отбележим гол, но в Лига Европа имаме подходящ съперник и съм сигурен, че ще зарадваме феновете си с много попадения и добра игра, а пък и отсреща имаме подходящ съперник. Призовавам привържениците ни да напълнят "Арена Химки" в двубоя срещу българите, защото ще ни е нужна тяхната подкрепа. Обещавам, че тогава ще видите един съвсем различен Динамо", заяви преди мача старши треньорът на Динамо Москва Андрей Кобелев.

\"\""Искаме да продължим напред. Отиваме в Москва, за да бележим голове. Ако не успеем да вкараме поне едно попадение, нещата стават по-трудни. Все още не мога да кажа на кого ще заложа. Предстои ни пътуване, а след това и тренировка. Дали ще играем по-офанзивно - не знам, но идеята е да играем правилно и да вкарваме голове. Създаваме положения и е логично да отбележим поне едно попадение. Няма напрежение в отбора, всичко е спокойно. Едва ли може с нещо да ни изненада отборът на Динамо. Мисля, че и двата отбора се познаваме добре, така че няма с какво да се изненадаме. Имат един състезател, който може би ще влезе в игра, беше наказан за първия мач, но не вярвам да има с какво да ни изненада. Руи Мигел не е в групата, защото пътувам с тези 20 футболисти в момента. Не мога да взема всички. Ако можех, щях да взема целия дублиращ отбор, но няма как да стане", коментира Любослав Пенев преди двубоя.


Германска съдийска тройка ще ръководи мача между Динамо Москва и ЦСКА в руската столица. Главен съдия ще бъде Михаел Вайнер, а негови асистенти са Кристоф Бронхорст и Томас Франк.

След изтеглянето на неблагоприятния жребии и кадровите проблеми в първата среща, отборът на ЦСКА се изправя в най-важния си мач за сезона срещу тима на Динамо Москва. Нулевото равенство в София дава на българския тим минимално предимство, а отбелязването на дори и един гол от "армейците" в Москва, може да се окаже решително за крайния изход от двубоя. Новосформираният състав на Любослав Пенев показа, че може да играе красиво и резултатно. Сега важно е "червените" да съберат цялата си сила и концентрация по време на 90-е минути на "Арена Химки" и да успеят да отстранят руския отбор, което ще бъде награда най-вече за техните привърженици. Да пожелаем успех на ЦСКА срещу Динамо в Москва и дано българският тим излезе победител от този двубой, за да се завърнат "армейците" на европейската футболна сцена!

Динамо Москва - ЦСКА, 19:00 часа, стадион "Арена Химки"

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

des_v24
27.08.2009 17:52

Дано да успее да влезе , след 0:0 в София , сега отбелязването на гол ще е много важно както от психологическа така и от техническа гледна точка - да не забравяме че и 1:1 ни класира !Но да стискаме палци и да гледаме себераздаване и добра игра до последната минута. *wink*

BELETSA
27.08.2009 17:43

Кацна ви птичето на рамото, а вие вместо да го хванете, се оставихте да ви осере - и тук, и в Унгария... И избивате комплекси, злобеейки срещу най-титулувания български клуб... Нали говорехте за победи и точки - да сме ви подкрепяли... Как да подкрепям уеWC*ки, като сте такива злетаци

Xmeno
27.08.2009 17:43

Динамо 1-2 ЦСКА | Литекс- БАТЕ 3-0

DELI77
27.08.2009 17:18

Ще влезе ли българската "армия" в Европа през Москва? *lol* - НЕ, НЯМА ДА ВЛЕЗЕ, И ПРЕЗ МОСКВА И ПРЕЗ ДРУГИ ГРАДОВЕ, ПАК СКОРО НЯМА ДА ВЛЕЗЕ

MeToDueB
27.08.2009 17:14

Дебрецен-Левски 25-08 10 2 3.58 0-1 2-0 Непознат

да не иг урочасвам .. исках и да бият даже. Той вика .. когато Методиев подкрепи Левски .. шшш .. чагай бе фенчо. За мен бг първенството е най-тъпото на света .. гледам 3 мача на 3 сезона, така че съм за българските отбори в Европа .. и най-много за ЦСКА много ясно ..

MeToDueB
27.08.2009 17:09

SASO аз ги подкрепих идиоте .. и даже заложих за тя .. и в ШЛ ги подкрепих на бас се хванах, че ще хванат точка .. и на гола срещу Динамо Б и Шалке се радвах .. е .. от другото се срамувах и се ядосвах, ама все пак съм се радвал на положителните неща. Айде са турчин, подкрепи ЦСКА, ама и без твойта подкрепа .. няма значение. Викайте срещу ЦСКА, нали сте си турци.

gangan
27.08.2009 17:03

шибаните заблудени чорбари като разни експертчета с панчаревски манталитет ще лапат мухи

Saso
27.08.2009 16:59

Ще подкрепя ЦСКА, когато Методиев подкрепи Левски във коийто и да е мач. Айде ДИНАМО!!!

msm16
27.08.2009 16:58

dunavec__
сигурен ли си че не е обратното?
цска може да влезе от Москва за Китай,а от там за Индия и тяхната шампионска лига.Тъй като те вече участваха веднъж ще направят повторен дебют!успех на Литекс

Go6oSeXa
27.08.2009 16:40

1. Защото България е моята Родина.
2. Защото държавата ми отвоюва своята над 13 вековна история на Балканите
3. Защото българите днес удивяват света със своите постижения, знания и успехи.
4. Защото българите са носител на цивилизацията на Балканите.
5. Защото в Добруджа е побит мечът на Аспарух.
6. Защото Македония е българска земя.
7. Защото звездите са най-ярки над Пирин.
8. Защото небето се оглежда в езерата на Рила.
9. Защото в Родопите ехти камбанен звън.
10. Защото Вардар, Струма, Места и Марица се срещат в Бялото море.
11. Защото Балканът пази спомена за Караджата.
12. Защото опълченците все още бдят на Шипка.
13. Защото екът от Сливница се чува в Пирот.
14. Защото “Одрин падна”.
15. Защото над Дойран още се носи българското ура.
16. Защото враговете на България още помнят удара “На нож”.
17. Защото нито едно българско бойно знаме, никога не попадна в плен.
18. Защото моят народ създаде и съхрани през вековете своята писменост и култура.
19. Защото България е там, където има и един българин.
20. Затова живея и се боря за тази България, духовна обединителка на българския род, пазителка на хилядолетни традиция и култура..

profesorat_
27.08.2009 16:36

ще ги отнесеме без проблем България Над Всичко! *wink*

joko62
27.08.2009 16:12

БНТ1 предава пряко и онлайн жребия за груповата фаза на Лига Европа
На 28 август (петък) от 14.00 часа БНТ 1 ще предава пряко и онлайн от Монако тегленето на жребия за груповата фаза на "Лига Европа".

Левски, единственият сигурен засега български участник в турнира, вероятно ще бъде поставен в трета урна. При победи на ЦСКА и Литекс над съперниците им в плейофите - Динамо Москва и БАТЕ Борисов, те ще бъдат в четвърта урна заради по-слаб клубен коефициент.

В тегленето на жребия ще участват 48 отбора, разпределени в 12 групи, като
всяка ще включва по четири тима, които ще играят помежду си по две срещи на
разменено гостуване.

dunavec__
27.08.2009 16:10

Баба Ванга току що ми каза от отвъдното:
Динамо - ЦСКА 1:1
Литекс - БАТЕ 1:0
*smile*

Sneijder_95
27.08.2009 16:08

За съжеление не *sad* макар че съм цскар и много ми се иска *sick*

Futbulfen
27.08.2009 15:48

Мача на ц(*ка ще е по БНТ и веднага след него ще гледаме Литекс .. за тебе chelsea18 го казвам. Динамо - ц(*ка 3:0 .. Литекс - Бате 0:1 (в пр. не знам..дано да имат късмет ловчанли)

MeToDueB
27.08.2009 15:37

гледал си стара програма значи .. вчера купиха правата за мача

MeToDueB
27.08.2009 15:33

по БНТ ще дават и двата ни мача. *smile* Първо да загреем с ЦСКА, а после и Литекс. Айде победа и на двата..

Futbolfen .. за мен това са най-долните сектори .. и примерно, когато ходя на националния отбор, и да ми подаряват билети от Б и Г и да няма за другите сектори (а на мен да ми се иска да отида), аз няма да отида в тия сектори никога .. за мен там са се събрали най-големите анти-фенове, най-големите лумпени и нещастници .. някой им викат "върли" е за мен са "върли", ама лумпени. И какво ... изгонихте Велев (трезвения левскар), сега взехте пияницата Достанич и доволни ли сте ? Емблемата на българския футбол .. тцтц... опазил ни Господ от такава емблема, която пише история на другите отбори, като им помага да влизат в Уефа и ШЛ ..

Futbulfen
27.08.2009 15:28

За сектор Гей няма да говоря , но специално за Б мога да кажа , че това сме момчетата които най-много обичаме Левски и сме с тях навсякъде и по всяко време .. сектор Б е барометър за играта на Левски и развитието на клуба. Ако някой от вас се сеща или е чул ние издигнахме плакат на първата тренировка на Велев на синьото кормило който гласеше: "Кокалче не си дорасъл". Оказахме се прави , защото да бием ц(*ка е нещо нормално и това няма да измие срама от слабата игра през сезона и загубата примерно от Локо (Сф) на Герена .. Левски е емблемата за футбол на България и трябва да играе хубав,нападателен и резултатен футбол с доминация през целия мач. Не казвам , че сега сме нещо подобно,но така ни се иска.. това е , а относно боевете , факлите,бомбите - аз лично съм против т'ва. Сектор Б обаче не е една група от 20тина лумпени .. сектор Б е трибуната на левскарите!

MeToDueB
27.08.2009 15:22

в Б и Г сектор сте най-големите анти-фенове .. най-големите лумпени и тъпаци. Заради такива, като вас няма да има футбол в България .. метайти с димките, факлите и глупостите .. хранете там .. Гонзо ли кой си намерите .. и за футбол не говорете и за ЦСКА, че сте долни хора ! И Б и Г казвам .. на ЦСКА не са по-различни, може да са малко по-малко тъпи, защоот не са комплексирани така .. не сме играли, не са ни били толкова.

Futbulfen
27.08.2009 15:19

omonigotemile имам няколко въпроса към тебе .. На мач на Левски ходил ли си ? Знаеш ли какво значи сектор Б .. и какво значи ц(*ка за нас (тези които го пълним) И последно човек: От какво съдиш , че Динамо е имал късмет в София и това е причината да не паднат от ц(*ка .. по случаината греда на колегите от "Кочин парк" или анемичния удар на Делев в края .. знаеш ли , че и Динамо имаха своите положения?! Малко на лексикон го обърнах но ми е интересно

omonigotemile
27.08.2009 14:41

MeToDueB не знам бате ама аз ако хвана Кержаков с още няколко приятели левскари ще му счупим главата от бой. Ебати самочувствието и как храни колко слаби били българите (в случая цска), при положение че в първия мач луд късмет отърва руснаците от загуба...

MeToDueB
27.08.2009 14:37

Поставям се в една ситуация .. опитайте се. Представете си, че идва некой руснак сега .. и почва да храни ЦСКА .. не знае за друг български отбор. Няма ли да го нахраните и вие .. или ще кажете, е те са боклуци и т.н. няма ли да му кажете, че ще го смачкаме .. или пък обратното .. унгарците тъпи .. знаят само Левски .. идват тука големите играчи. Ще ви смачкаме, ще ви убиеме .. пред цесекари го казват. Какво ще кажете .. биите ги, убиите ги .. няма ли да защитите българския отбор ? Малко не обясних ситуацията както трябва, ама аз се постявам в нея и знам .. какво ще направя .. ще съм за българския отбор и ще им се не види на другите *joking* тегля една майна и да бягат

omonigotemile
27.08.2009 14:33

Форумни хулиганчета какво само се храните едни други. Като сте толкова смели нека цесекарите да отидат пред Герена и да крещят против Левски и да кажат всичко това което са написали, а левскарите после на свой ред в Борисовата. Да ви видим. Сигурен съм че 90% от вас ще се насерат пред стадиона на съперниковия отбор и ще станат големи патриоти... Аман от простаци. Всеки е много смел пред монитора... Успех днес на цска и литекс, дано да имаме 3 отбора в групите. Аз лично ще гледам мачовете и ще стискам палци на българите, нищо че съм от Левски. Не съм глупак че да не съм разбрал че победа на бг отбор означава пари,чест и точки за коефициента на ДЪРЖАВАТА НИ-НАШАТА РОДИНА!!

Futbulfen
27.08.2009 13:44

reget или си голям оптимист или не си много на ясно..днес играе ц(*ка София ( Анкара според мене,но така е по документи) , а не ц(*ка Москва..какви надежди таиш бе човек?! Много се радваха на нашия неуспех , но както сме свикнали да бъде отново ще ни гледат по телевизията .. Динамо - ц(*ка ( 7 :2 ) 3:0 с 2 гола на Кержеков .. у лево прасета у ЛЕВО !

reget
27.08.2009 13:15

Незнам какво не ви хареса в играта на Левски във вторник. Ние ги надиграхме, но те имаха късмет и вкараха. Нощо неможем да направим ние феновете освен да подкрепяме своя отбор и да го окуражаваме.Днес трябва да подкрепим другите два отбора и да им пожелаем успех. Незнам защо цесекарите имате своя отбор за толкова велик. Но нека уставим сблъсъците между феновете за директния сблъсък между двата отбора. Не разбирам какво лошо има в това да подрепяш българския отбор. Ето унгарците ни показаха как се подкрепя отбора на страната и спечелиха. Ако си мислите че сме много напред от тях значи сте в грешка. Успех на ЦСКА и Литекс в днешните мачове и дано Армейците да опукат тези Динамо дето са със излишно голямо самочувствие!!!

rosen_hd
27.08.2009 12:23

Хайде Армейци покажете какво значи ЦСКА и засрамете ЕВРОИДИОТИТЕ от ония ден !!!

Kartelat_medlin
27.08.2009 01:52

MeToDueB *thumb_up* винаги ще го има това нещо.... така ще си вървим занапред

MeToDueB
27.08.2009 01:45

е сцепихме се бате .. мани деца ли сме кви сме . хьахьах представи си какво ни беше. Чак и сега ми става смешно, като се сета хаха .. Бе ебавка си е определено, ама не е голяма радост .. сами се ебаваме със себе си *lol* България .. кво ние я погребваме от година на година с тия глупости, ама смех да става .. *joking*

Kartelat_medlin
27.08.2009 01:41

MeToDueB, ми така е вие децата друга работа си нямате *joking* а кашкавал витоша... абе имаше и една ВОДКА СРЕДЕЦ а??? *lol*

Sagazvamy
27.08.2009 01:40

kartelat, на мен не моеш ми спукаш и балона на дъвката е мой. Ако ще да паднем и с 10:0. Нито пък аз ще тръгвам да те пукам тебе, ако бием, нито пък съм те пукал след Дебрецен. Просто НЕ МИ ПУКА за такива кат' тебе, ю ноу? Ай със здраве *wink*

MeToDueB
27.08.2009 01:33

Futbolfen ПЕЙ С МЕН

И ИИИИ САМО ЛееевСКи, Само Лееевски, само Левски ШАМПОАН .. ахха днеска, като ходих да ритам кви ебавки имаше .. някакъв пич там почва .. ииии сега .. и почва да се ебава - ИИ САМО ЛЕЕВСКИ, САМО ЛЕЕВСКИ, САМО ЛЕЕВСКИ ШАМПИОН .. и ония падат по терена от смях, преди да сме почнали да играеме .. други се ядосват .. аз се сцепих от смях *joking*

Kartelat_medlin
27.08.2009 01:30

MeToDueB, след 2, 3 години няма да има ЦСКА, ще има СЕПТЕМВРИЙСКО ЗНАМЕ *joking*

MeToDueB
27.08.2009 01:18

кво ще спукаш .. и да отпаднем, след 2,3 години макс .. като се обиграят младите .. ще опровергаят всички, че са стойностни футболист и както винаги .. най-добрите в националния ще са от ЦСКА *joking*

Kartelat_medlin
27.08.2009 01:17

тука май се събрахте двамката Sagazvamy и MeToDueB *joking* айде гукайте си няма да ви преча.... надъхвайте се... утре ще ви спукам и двамата.... *smile*

Kartelat_medlin
27.08.2009 01:15

Sagazvamy, и ти не си много в час/в ред, ама айде от мен да мине няма да те пращам на доктор ти сам си знаеш, че си за там *joking*

Sagazvamy
27.08.2009 01:14

Методиев, аз вярвам, че тия млади цесекарчета нама се дадат без бой! Сам го беше написал по-долу, че почти всички са наши момчета - българчета, не някакви гастрольори, които излизат на терена и не си дават сметка коя точно фланелка са облекли. Futbulfen, то е ясно бате за заебавките *smile* Мога само пак да кажа - "ДА ЗАПЕЕЕЕЕЕЕМ ДРУЖНО ПЕСЕНТА ЗАААА ОООТБОРАААА В НАШИТЕ СЪРЦА - ИМА ИИИИИМААААА ИСТИНА ЕДНА - ТЯ Е САААААМО САМО ЦСКА"!!!!!!!!!!!! АААААРРРГГГГГХХХХ

MeToDueB
27.08.2009 00:53

психиката ви .. вие сте си за психиатър .. нормално

MeToDueB
27.08.2009 00:51

добре де .. пожелай успех, па после се ебавай, ако сгафиме .. не преди мача против нас.

Futbulfen
27.08.2009 00:49

Имам много приятли от ц(*ка и днес както си му е реда ме сцепваха от ебавки .. знаете как става , лафове ала-бала , секи си гледа интереса и отбора. Ебавахте ни (имаше защо) , но утре ще е наш ред .. Методиев т'ва е заложено в психиката ни , няма да се поправи *devil*

MeToDueB
27.08.2009 00:45

Едит .. ПРОТИВ ЦСКА ТОЕСТ хахахаххахаха *joking* баси компира съм.

MeToDueB
27.08.2009 00:44

сигурен съм, че ако отбора ви носеше повече радост .. нямаше да сте толкова против Левски .. но уви, не носи.

MeToDueB
26.08.2009 23:56

враждата в българското смешно първенство ОК, ама в Европа ??? Футбола е за забавление, а ние след някой неуспех на Левски и преди някой мач на ЦСКА или обратното .. изреждаме такива псувни, обиди .. майки се споменават .. тва онова. Нужно ли е това ? толкова приятели имам левскари .. кво да ги убия ли ? Ебавам ги .. влизам им в положението след това и показвам, че и мен ме е яд, но понякога ги и бъзикам .. те не са скочили да ме пребият. Е .. не знам дали защото са левскари, но се държат с много по-голямо пренабрежение от приятелите ми цесекари към Левски, отколкото те към ЦСКА .. просто мразят Бербатов, мразят Стоичков .. мразят ЦСКА .. чорбари, свине .. хранят много, ама и аз не им оставям длъжен .. без обиди ги карам да млъкнат временно. *joking*

Dongle
26.08.2009 23:55

Не е невъзможно но е доста трудно

Sagazvamy
26.08.2009 23:52

Методиев, братко, враждата я има и тя ще си остане. Трябва да остане, защото това е част от играта. Ние сме фенове на футбола, не на плуването... Обаче не трябва да се иззлобява и да се стига до кръвни клевети за майки, турци, свине, говеда, защото това влиза в полето на ЛИЧНАТА обида, а не на принадлежността към даден клуб. Майка ми е левскарка - как да и кажа "говедо тъпо"?... Едно време агитките не са се замеряли с камъни. Отивали са на мача в различни сектори - викали са и после са ебавали взаимно на "една маса", както се казва. Не са си чупили бутилки в главите... Сега "фенът" отива на стадиона, излива всичките си клетви, попържни, злоба и комплексарщина. След това се прибира в къщи и казва "Добър вечер" на майка/баща/брата/сестра си, който е от другия отбор. Ей т'ва е безгръбначно!!!

Sagazvamy
26.08.2009 23:42

Някой го беше написал из тия форуми и аз го запомних и го подкрепям - "Явно, както има свине от ЦСКА, така има и говеда от Левски". Истинските фенове си обичат отбора и това им е достатъчно. (Е, кефя се, когато "сините" падат - защо да си кривя душата. Но вчера например не съм викал за Дебрецен, щото тяхната победа или загуба няма никакво отношение към любимия ЦСКА. Когато е в "А" група е различно. Т'ва е!). Има фенове, които пишат повече коментари в колонките на кръвния враг, отколкото в тези на своя отбор. DISRECPECT за тях!!! 'ноо ясно, че не мога да понасям "сините"... Обаче имам приятели и дори и роднини, които са за "Левски". И на тях ли да кажа "говеда тъпи" или "сини боклуци"? Те никога не са ме наричали "свиня" или "турчин", защото сме си близки. И с вас е така, но показвате едно лице в живота и друго в анонимната среда на форумите. Това обаче е безпринципно.

MeToDueB
26.08.2009 23:40

вярно, че ни е срам.. всички сме в "кюпа" и не се кефиме от загубите, ама просто някои си изкарват яда по тоя начин, който е прекалено тъп. Какви са тия честитки към някакви ши*ани унгарци, които победиха български отбор .. Унгария, която ни прецака в 90-тата минута 1-1 с националния .. Унгария, която ни е нанесла 9-0 с националния .. най-тежката загуба. Въобще не са прави и феновете на ЦСКА, но голяма част от тях/нас е провокирана с оглед това, че левскарите проклинят ЦСКА утре .. и се молят ЦСКА да загуби, а Левски още след първия резил в София .. започнаха да казват .. е вас ви смазват 3-0, 5-0 .. че сме зле .. сме зле всички, ама по-зле ще станем с тая тъпа вражда и тоя спор кой от кой по-слаб *joking*

VeneSotirov
26.08.2009 22:31

Тц, тц, виждам че определени сини фенчета (не всички, за щастие има и по-умни индивиди) отново се опитват да оплюят ЦСКА, вместо да си ходят по техните форуми и да си гледат как отбора им отново стана за смях.Никога не съм имал нищо против Левски, но любимото ви занимание е д атръгвате с голямата кошница и накрая нищо да не става.Пак се заканвахте за победа с 3:0 тук, и 1:0 тами т.н. и т.н....А истината е, че ви се падна отбора с най-нисък възможен коефициент от всички отбори в 4-ия кръг, и ви отупаха и в двата мача.Знам че в момента се молите в синагогите и стискате палци ЦСКА да отпаднат, това го знаем, но поне не го показвайте.Играхме доста по-силно и достойно, при това срещу много по-силен противник.УСПЕХ на ЦСКА, мачът е 0:1 утре!!!

AiVaRlL
26.08.2009 22:18

има има истина една и тя е само само ЦСКА хайде армейци покажете на тея надменни руснаци дет ни викат боклуджийски отбор да им го наврем отзад *joking* ае само ЦСКА надявам се на 0-1 или поне 1-1 САМО ЦСКА

novfolk
26.08.2009 21:22

динамо-цска изхода ще е лига европа за цска 0-1

lassitar2
26.08.2009 21:19

MeToDueB И теб много пъти съм те признавал за погледа върху футбола,върхи разсъжденията ти,верно критикувал съм те(и то доста грубо и некултурно,което не ми прави чест),но докато има такива дразнители(визирам тези които повече мразят противниковия отбор,отколкото обичат своя)такива като теб и мен,ще се дразнят и ще си изпускат нервите.Винаги съм бил Българин,признавам че като малък неподкрпях Цска,но колкото повече растях толкова повече придобивах житейски и морални цености,които ме убедиха че омразата само вреди.Жалко е че таква малка и объркана държава като нашата отива на доло в почти всяко едно отношение,и ние не правим дори и минимален опит да оправим това което зависи от нас..ДА СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ.България над всичко,бе пичове..НАД ВСИЧКО!!!!

SynchoY
26.08.2009 21:08

Жалко че Левски отпаднаха.Дано поне Литекс и ЦСКА да успеят.Иначе само ЦСКА *devil*

MeToDueB
26.08.2009 20:58

lassitar един път да ти кажа евала. И аз стм така .. няма Левски, няма ЦСКА в Европа .. важното е да ядат бой ши*аните руснаци, унгарци, поляци и секви такива .. важното е България и българските отбори да вървят напред. Сега .. когато някой пада без да се е броил .. няма как да не го критикуваш .. първия мач на Левски в София си е за критика, но във втория опитаха .. уви, не стана .. сега феновете им се скъсват да проклинят ЦСКА. Стига де .. важно е всички да се борят и да вдигнат коефициента на страната, че ми се струва .. може да падне догодина, две .

dunavec__
26.08.2009 20:55

Ще вкара ли "Принца на Пловдив" гол в тоя мач... това трябва да е заглавието на темата. *joking*

lassitar2
26.08.2009 20:55

Кво ви става бе хора?Аз съм левскар,обичам отбора си и в добро и лошо винаги ще съм зада него.Цял ден гледам по форуми и разни други сайтове,как всички плюят и се правят на разни футболни спецове.Дразня се адски много от това,че уж всички бяха Българи вчера а днес се срамуват(неможе да се срамуваш,ако не си се гордял преди това,а вие едвали сте се гордели с нас като играхме в Уефа и ШЛ).Всички червен фенове в този сайт сте позитивно настроени за утрешния мач,но като(или АКО) загубите какво ще се чува..."Паднахме от силен отбор,ама играхме с хъс и сърца" и с цял купа извинения.И после пак ще се биете в гърдите че сте ПО от нас..Доказвате се един пред друг,но не гледате реално че футбола ни е пълна скръб.Както и Левски така и Цска.Цял ден търпях критики от некви тъпи комплексирани дрисльовци,които мразят Левски.А с истинските и верни фенове на Цска,разсъждавахме къде ни бяха грешките и анализирахме мача(доколкото имаме познания във футбола)..Това са истински фенове на даден отбор и ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ.Евала правя на няколко приятелчата,които снощи подкрепяха отбора на Левски така както подкрепят и Цска.Това за мен е да си БЪЛГАРИН.България над всичко..И успех на Цска

Vratarchety
26.08.2009 20:26

Пожелавам успех на Литекс и ЦСКА! Дано и вие влезете! Модела на работа в ЦСКА е правилния по който трябва да трагне и любимият ми отбор Левски ! Въпреки че са вечния враг трябва да призная че налагането на млади бг футболисти е правилният начин на работа ! Дано да съберем за 2-ри път 3 отбора в групите на Уефа ( ЛЕ ) Успех

bigred81
26.08.2009 20:14

Kartelat_medlin щото сте много богати и затова си върнахте старите муцуни в отбора без една стотинка и 4акахте те да ви вкарат в ШЛ.след като ви се падна Дебрецен си изпо4упихте клавиатурите да пишете как сте в ШЛ 100 % а сега само знаете ,,ние поне ще играем в ЛЕ,, сега стискате палци ЦСКА да не влезе в ЛЕ 4е да можете да ругаете по отбора да пишете колко сте велики,само 4е има поне 90 мин утре в който ЦСКА 100% ще има 6анса да вкара поне 1 гол който може да се окаже и безценен

gutito1964
26.08.2009 20:07

имаме напълно реален шанс да отстраним утре руските прасета с нищо не са по добри от нас напред цска

EXIGO
26.08.2009 19:57

мача ще го дават по канал 1 yesssssssssssssssssss

chorbaspor
26.08.2009 19:47

Ще видите как утре Çorbaspor ще покаже на Динамо *joking* Напред чобани !!! Защитете достойно името на БЪЛГАРИЯ

Sagazvamy
26.08.2009 19:26

Нашите цесекачета са още млади, неизвестни и са в началото на своята кариера. Трябва да разберат, че този мач е възлов за цялото им развитие. Ако отбора влезе в Лига Европа и те се представят на ниво това ще им отвори вратите към големия футбол. Ако пък ни отстранят - това значи отново да се върнем в миманса. А-група, Монтана и Мездра... МНОГО Е ВАЖНО ДА ПРОДЪЛЖИМ, особено в такъв кризисен за клуба момент. Вярвам, че можем! Вярвам, че отново е дошъл момента "червената" България да ликува! Един човек по-долу е написал, че ЦСКА играе силно срещу силните отбори, което си е точно така. Трябва да обърнем руснаците и да покажем кой е №1!!! ИМА ИСТИНА ЕДНА - ТЯ Е САМО ЦСКА!!!

Kartelat_medlin
26.08.2009 19:17

Абе чорбари точно вие нямате право на глас.... каква корупция ве гони бе заспали лайнари??? та нали вас щяха да пратят в Б група бе.... ето за това ви наричат свине.... и в интерес на истината Черноморец може да стане пртендент за титлата през 2555 година, но не и сега. И все пак ако стане предендет за титлата, ще спори с ЛЕВСКИ, защото НИЕ СМЕ ОТБОРА НА НАРОДА, НИЕ СМЕ НАЙ-БОГАТИЯ КЛУБ В БГ, НИЕ ИМАМЕ НАЙ-ТАЛАНТЛИВИТЕ МЛАДО МОМЧЕТА(ВЪПРОСА Е ДА ГИ НАЛАГАМЕ И БАТКОВ ДА НИ ПРАДАДЕ НА ЧОРНИ), аз ви гарантирам, че вие с тези дългове ще се разпаднете и ще се претендент за 4 място заедно със селяните от ЛОВЕЧ *stop*

Sagazvamy
26.08.2009 19:10

Трябва да се стараем да задържаме топката и да разиграваме особено в началото, когато се очаква домакините да потърсят ранно попадение. Ако "забъркаме бетона" отзад и само се защитаваме сме загубени. Сигурен съм, че ако "Динамо" не успеят да вкарат гол още през първото полувреме ще се изнервят и ще влошат играта си.

Sagazvamy
26.08.2009 18:45

Шансовете ни определено са малки, но ги има. Надявам се отбора да изиграе корав мач, в който да ги изхитрим и да продължим. Трудно ще ги надиграем - трябва да ги излъжем.

cesekarchetooo
26.08.2009 18:44

Нафтекс ли са ни били всеки път? Ти верно си забавен...

Sagazvamy
26.08.2009 18:43

liverbird1892 няма право да се нарича фен на ЛивЪрпул, защото не знае дори как се пише името на отбора. Но той май по принцип не може да пише, поради което подозирам мамлолетно присъствие...

JEP
26.08.2009 18:41

Чакай да я докараме до урните.Този стартов сстав дето са го дали си е доста офанзивен.Малко ми се вярва Любо да рискува толкова и да ги пусне по този начин, но ако го направи аз съм "за".

Saso
26.08.2009 18:36

Не знам дали е вярно, но Левски е поставен във 3-та урна за ЛЕ , а ако ЦСКА и ЛИТЕКС се класират то те отиват във 4-та урна. И ако не се лъжа може Левски да се паднес с ЦСКА в една група.

liverbird1892
26.08.2009 18:35

Май забрави 1 време как Нафтекс ви биеха всеки път хаха това е отбора в тук въпреки че го развалиха тоя отбор и сега се мъчи в б група освен това ние имаме най хубавите стадиони в България е не съм за софийските отбори просто съм Левскар и не се оправдаваи с корупция колкото толерират Левски толкова и ЦСКА няма кво да се лъжем и винаги това ще бъдат 2-та тобора спореши за титлата

LFC_T9_G8
26.08.2009 18:33

liverbird1892 .. и аз съм за Ливърпул .. ама на ЦСКА им трябва само 1 гол и са в групите и 10000000000000% ще го вкарат .. а вие --> уж "голям" отбор .. ще сте в групите за ШЛ .. кво стана е мой човек? .. хахахаха .. ГОВЕДАТА в кочината *joking*

MeToDueB
26.08.2009 18:31

е кво търсиш фен на софийските отбори. Там си имаш хубав отбор, ама нали си анти-футбол и не знаеш. Някой ден ще си смениш отбора, като загуби мястото си, ама преди всичко трябва да спре корупцията .. и Черноморец БС ще стане основния претендент на ЦСКА за титла (защо на ЦСКА, защото има политика .. налагат се млади играчи с потенциал). С един четвъртфинал на бивлия турнир - Купа на Уефа и 2 титли на кръст в смачканото ни първенство ще си останете ... яко комплекси ще избивате още 1 година, до следващия резил.. от яд, започна да ми става смешно и на мен вече .. не ви ебавах, ма викам да почна ли ? Май предизвиквате ..

liverbird1892
26.08.2009 18:30

не съм като тебе от село София шоп1е тъпо вас цяла българия ви мрази където и да идете ви плуят само 1 нещо харесват хората в градат ви и това е Левски София инуче всичко друго ви е под всякаква критика а ти си 1 прост педерас като сте силни ще не сте шампиони ахахах путко др дума освен комплексар знаеш ли не може би защото ти си такъв боклук вмирисан ае еби си майката мри в село софия из боклуците и мърсотията и си друж за малките отбори само Ливърпул

liverbird1892
26.08.2009 18:27

и още нещо обитак малкия ми град е Бургас а отбора в Б гупа е Нафтекс по тоята логика аз трябва да съм за тях и втори бях на всички мачаве на левски през 2-те години когато играха в uefa и шампионска лига бях на всеки 1 мач от еропейските им мачаве тогава бил съм и на др мачаве след това бил съм и на техни награждавания такаче недей да казваш куде съм бил и куде не комплексара тука си ти селянин тъп само като ти видя никнейма и ми става ясно къв си прост селянин хаха

MeToDueB
26.08.2009 18:26

и пак се опита да го напишеш, и пак го сгреши. Братле .. кажи сега от кое село си ? Всичко ти идва от там. Ти си комплексиран младеж със селски манталитет, за който враждата и това да се прави на силен, но на думи .. е преди всичко, а не да каже достойно "ние сме слаби и показахме какво можем, успех на вас утре да се представите по-добре (примерно)". Остани си на село и не идвай в града, който също се превърна в село .. от такива, като теб. ГОлямата вражда, големия футбол, големия Левски .. я бягай от тука веднага !

Samoletski
26.08.2009 18:25

Ей това е състава Миналата седмица ни беше трудно в атака, но сега ще сме с голмайстора Стоянов и един от най-добрите Маркиньос *wink* А който не иска да гледа мърляви отбори в европейските турнири да не гледа мачовете на леффски. Това всички да са доволни при 4:1 само в наш лецки го има *sick* Смачкали с игра един отбор намиращ се под средното ниво в Европа и вече си мислят че и ако Барса и Реал им се паднат пак ще бият.

liverbird1892
26.08.2009 18:23

там е разликата вие се радвате на 1 победа а отбори като Liverpool (Ливерпул) се радват на купи и знам как се пише мн ясно казах ти защо бъркам освен това и Бърнли са на били и мн др слаби отбори да и кво 1 мач нищо не означава да вие земете 5-пъти шампионска лига и играете 7 финала и играете в почти всяко нейно издание когато вкарате 3 гола на Милан за 5 минути тогава ще ми се правите на отбор би ли на 1-2 пъти и кво спечелихте ли купа ахах жалак отбор сте радвате се на 1 победа така са селските тимчета хаха

isito
26.08.2009 18:21

liverbirad 1892 бастун такъв,не се ли видяхте вие колко сте марливи.По зле сте и от Спортист(Своге).Ще видиш какво се нарича евробоец утре.Гледай и се учи.Само ЦСКА

MeToDueB
26.08.2009 18:20

и какъв национален. Националния е 19 хиляди пъти по-достоен от Левски. Може и националния да правят смешни мачове, ама поне не падат от "извънземните" .. тук-таме някой Х срещу по-добър отбор правят .. падат от отбори, а не от смешници.

Saso
26.08.2009 18:20

Ае влизаите .... ЦСКА успех от мене .. живи и здрави..... аи 2 гола на тодоров .... от мене

MeToDueB
26.08.2009 18:18

и трите побеждавани от ЦСКА ! *smile* И не се научи тоя Ливърпул как се пише .. аз любим отбор, дето да не му знам името .. май нямам. *joking* Не бе .. забравих извинявай. Ти бързаше. Значи и си от друг град .. е ясно, защо си толкова комплексиран .. сигурно е някакъв малък град, а да не е село ? Живей си с комплексите и в селището си. Големия фен и на Левски .. ти сигурно в София не си стъпвал на мач и на стадион .. хахаха Стига стига .. не ми се пише с тебе, прекалено прост си за да ти отделям толкова внимание. Бъди си Анти-българия и против ЦСКА .. твоя си работа.

liverbird1892
26.08.2009 18:15

виж ся брато това не е война а фътбол такаче ще подкрепям който ме кефи разбрали това е игра и не съм длъжен да съм за някой щото е българин сорри но аз не съм ограничен и държа за тоя който ме кефи то по твоята логика тряа да държа даже за отбора от моя град който е в б група хаха ае не ме занимавай за който си искам за него ще дуржа а за такива флегматични отбори като българските и националния ни дето нямат шанс да идат на голям формат камиоли да го спечелят няма кво да държа за тях и на кво да им се кефя на жалката игра ли пф

liverbird1892
26.08.2009 18:11

чекай сега не си разбрал любимия ми отбор е Ливерпул и Байерн Мюнхен и селд това са Левски но трябва да призная че и трите отбора в момента са в много слаб период това ще отмине както и да е аз съм сигорен че динамо ще бие цецка но ще си говорим по тая тема след мача сега е безсмислено

MeToDueB
26.08.2009 18:09

правиш се на големия българин .. национали, тва онова .. Световни, ама си чист турчин. Може ли да си против българския отбор ? Отбора, който е най-доброто лице на България пред Европа .. относно футбол. Отбора с положителен баланс от мачовете си в Европа, отбора, който не пада от "извънземни" съперници .. отбора, който въпреки състоянието и положението, ще се бори, ще търси успех и знае как да го постигне. Отбора с 97 % български футболисти, повечето на по 20 години, които са бъдещето на България и националния отбор .. ти си бахти турчина цигански .. не ми се обиждай, ама .. сега да ти трая ли ?

MeToDueB
26.08.2009 18:06

пак ли си сигОООООрен бе приятел .. клетвите ти няма да ни стигнат, защото правописа ти е за двойка .. двойка каквата писа вчера Дебрецен на любимия ти отбор.

liverbird1892
26.08.2009 18:05

хаха дано падне цецка аз съм сигорен че Динамо ще ги бие там и ще се класира обеден съм в това затова мога само да пожелая лесен мач на Динамо и да им честитя влизането в групите те го заслужават пък и не искам да гледам мърливи отбори по телевизията цецка нямат място в европа утре много ще им се смея надявам се само батето да напраят чудо срещу литекс такаче само ние да останем

McGat
26.08.2009 18:02

Понякога стават и чудеса.Чудо би било и ако днес продължи напред ЦСКА.Но защо пък не.Нека се молим наистина да стане чудо.
Успех ЦСКА!!!

profesorat_
26.08.2009 18:01

Много сте зле бе левски не влезна в шампионска лига а в лига европа ще играят

tepi
26.08.2009 17:57

Дано ЦСКА продалжът напред.Давайте армейци ние сме с вас.САМО ЦСКА. *beer*

dunavec__
26.08.2009 17:50

Очаквам принца на Пловдив да вкара и краен резултат 1-1... да ги отстраним мръсно, че да ги боли руските пияни изроди! *devil*

Geo100
26.08.2009 17:45

YAYA, Левски все пак влезе в лигата, ама през задния вход!

MeToDueB
26.08.2009 17:42

10 българи и 1 чужденец в титулярни състав. 7 човека на около 20 години. Не може да не се отбележи. Похвално *smile*

ice_arsen
26.08.2009 17:34

ЦскА играят по добре сре6ту силни отколкото сре6ту слаби отбори така 4е с1м оптимист за ма4а

YAYA
26.08.2009 17:33

Ще влезе колкото и Левски влезна..

masterpeace
26.08.2009 17:18

Пена, покажи им на тия надути руснаци, че ЦСКА София не е нещо по малко от ЦСКА Москва... А и на всички други родни ''грандове'', че правилния път е да се залага на родни млади перспективни момчета, а не евтини и нискокачествени легионери ... Напред ЦСКА, напред армейци *stop*

cesekarchetooo
26.08.2009 17:17

Само се моля схемата да не е като този на схемата.
Наложително е да се запази дефанзивната постройка с трима дефанзивни халфа (Морозс-Янчев-Янев) както през първия мач, за да издържим по-лесно домакинския натиск, който се очертава. В атака плеймейкър Марки, и две крила като Стоянов и Данчо могат да им създадат доста проблеми. В течение на мача смяна на Данчо със Спас, който да мине от ляво, а Иван Стоянов отдясно. Тимонов/Пасков е възможно да сменят Марки/някой от дефанзивните халфове в зависимост от резултата, като ако отчаяно се нуждаем от гол, е възможно да пуснем и Орлинов. Хубаво ще е да не се контузват играчи, защото всяка една от трите смени ни трябва, особено ако играчите се уморят и се стигне до продължения (където смяната трябва да бъде съобразена и с евентуално изпълнение на дузпи) .
Убеден съм, че със същата постройка като в София, но с различни играчи напред (защитата не ме притеснява, тя си е бетон) , ще постигнем така необходимия гол, който ще ни класира напред, и няма да се стига до сценария с дузпите.
НАПРЕД, НАПРЕД, НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!