L'equipe: ПСЖ вади 39 милиона евро за острие на Челси

12:24
L'equipe: ПСЖ вади 39 милиона евро за острие на Челси

Ръководството на Пари Сен Жермен иска да подсили състава си с нападателя Миши Батшуай от Челси, съобщава "Л'Екип". 23-годишният белгийски национал беше привлечен на "Стамфорд Бридж" от Олимпик Марсилия през лятото срещу 39 милиона евро.


Батшуай, обаче, на този етап не може да се пребори за титулярно място при лондончани. Той има 12 участия като резерва и само общо 82 игрови минути във Висшата лига през кампанията досега, като в 16 официални срещи е реализирал 4 гола и 2 асистенции.


Наставникът на парижани Унай Емери заяви, че трансферна цел на клуба през януари е привличането на нападател, който да помага на Единсон Кавани.


Батшуай има опит в Лига 1 с 26 гола в 62 мача за Олимпик Марсилия в предишните два сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
13.01.2017 22:50

4 гола и 2 асистенции за 82 мин не е зле ама айде

sa6etoo
13.01.2017 14:50

Ако бъде даден под наем в ПСЖ ще е супер за него,а и за нас. Не искам да го продаваме защото е млад, бърз и има качества да играе за нас. Но спокойно можем да им го дадем при условие да му поемат цялата заплата все пак те са закъсалите. *joking*

sa6etoo
13.01.2017 16:38

За мен идеалния вариант е да отиде в Уест Хям или отбор от техния ранг. Махаме Суонзи, Хъл, Бърнли там няма да научи нищо ако ще и 100 мача да изиграе. Видяхме с Бамфорд какво стана. Но ако няма да играе в някой стойностен отбор по-добре да отиде в отбое като ПСЖ най-вече заради мачовете в Европа и самочувствието което ще натрупа. В Марсилия никой не е очаквал нищо от него но в Псж (както и при нас) ще се иска да спасява отбора и точно на това може да се научи там. В краен случай продажба да, но при 100% възвръщаемост на парите.

Chelsea86
13.01.2017 16:14

Няма файда да го даваме под наем във Фрация. Той си е свикнал на техния футбол и вероятно пак ще се представи добре. Ако ще е под наем трябва да отиде в отбор от ВЛ. Да се адаптира, а това няма как да стане на резервната скамейка. Видно е, че Конте няма да разчита на него при това положение! До sundza: съглсен съм с мнението ти. Напълно разбирам нежеланието му да играе под наем в по-малък отбор макар, че това може да се окаже полезно за кариерата му в Челси. Моузес също беше пращан в други отбори с години, но сега е титуляр. Аке съвсем скоро се завърна при нас след добро представяне в Борнемут. Решението си е негово и щом не иска под наем, другият вариант е продажба.

Chelsea86
13.01.2017 12:48

За предпочитане е да отиде под наем в друг отбор от ВЛ до края на сезона. За жалост неговото желание не е такова и продажбата му изглежда най-доброто решение щом не се разчита на него.

sundza
13.01.2017 14:43

Ами нормално е да не иска. Беше купен от Марсилия за същите пари, което си е почти средна цена за пазара в момента. Т.е. за тези пари и в добавка възрастта му би трябвало да има качества да не е резерва или пък да играе под наем. Доколкото си го спомням от един- два мача за Олимпик впечатляваше със скорост и дрибъл, но винаги го има момента с многото звезди в даден отбор или трудната климатизация. Длъжен е да пробва друго.