Раниери: Трябва отново да покажем класа във Висшата лига

17:38
Раниери: Трябва отново да покажем класа във Висшата лига

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери иска добрите игри от миналото първенство да се повторят до края на сегашната кампания. Шампионът на Англия се намира на 15-то място във временното класиране, след 20 изиграни мача. "Лисиците" имат аванс от едва 6 точки пред отборите в зоната на изпадащите.


"Направихме добри мачове в Шампионската лига, но там е съвсем друг турнир. Във Висшата лига се надявахме да се представим, както през миналото първенство, но това не е лесно поради ред причини. Липсата на късмет също изигра решителна роля. Опоненти пропускаха пред нашата врата в решителни моменти и станахме шампиони. Сега ни вкарват гол от само едно създадено положение", заяви Клаудио Раниери.


"Трябва да вдигнем нивото си във Висшата лига, за да нямаме проблеми в края на сезона. Сега гостуваме на Саутхамптън в неделя и трябва добре да се подготвим. Липсата на Марез и Слимани трябва да бъде компенсирана. Имаме достатъчно играчи. Лестър е шампион и е важно да покажем класа отново. До мачовете срещу Севиля в Шампионската лига има време и за това сега не мислим още за тях", допълни Клаудио Раниери.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация