Лескът: Не съм виновен, за да се извинявам на феновете на Евертън

15:37
Лескът: Не съм виновен, за да се извинявам на феновете на Евертън
Джолиън Лескът заяви, че не чувства абсолютно никаква вина, за да се извинява на феновете и бившите си съотборници от Евертън за начина, по който напусна "карамелите".

Както е известно, защитникът подаде молба да бъде включен в трансферната листа на мърсисайдския клуб, след като разбра, че Дейвид Мойс няма никакво намерение да го продава на Манчестър Сити.

Въпреки това действие на Лескът, шотландският мениджър пусна футболиста като титуляр в първия кръг от Висшата лига срещу Арсенал. "Карамелите" загубиха с 1:6 на "Гудисън парк", а Лескът бе един от най-слабите играчи на терена.

В крайна сметка днес защитникът най-накрая е вече играч на Манчестър Сити.

"Не мисля, че съм направил нещо грешно, за което да трябва да се извинявам. Уважавам бившите си съотборници и винаги съм давал всичко от себе си за този клуб. Това, че Арсенал ни би толкова убедително не е само моя вина. На терена все пак излизат единайсет души", коментира Лескът.

"Много съм доволен от трансфера си в Сити. Това е много амбициозен клуб и знам, че още през този сезон ще влезем в топ четири на Висшата лига", допълни защитникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Yang_G
26.08.2009 18:27

Еми като не гледам като пиша... *thumb_up*

ceco26
26.08.2009 17:31

Поне пунктуационни знаци си сложил *smile* не като някой други потребители на сайта. *wink*

Yang_G
26.08.2009 16:58

леле колко правописни грешки *sick*

Yang_G
26.08.2009 16:56

Еми прав сие ! Всеки си избира къде да играе ! Видял е, че в Сити има по-голяма перспектива за вбъдеще и щом Сити го желаят и той иска да отиде там защо Мпйс трябва да се прави на циганин ?