Засилена полицейска охрана за мача на Литекс и БАТЕ Борисов

15:26
Засилена полицейска охрана за мача на Литекс и БАТЕ Борисов
Засилена полицейска охрана се организира за утрешния мач от 21:00 часа на градския стадион в Ловеч. Там ще се проведе футболна среща между отборите на Литекс и Бате Борисов, която е реванш от плейофната фаза на турнира Лига Европа.

В тази връзка ОД на МВР Ловеч съобщи, че около и на стадиона ще има засилена полицейска охрана. На стадиона няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни без придружител, зрители с опасни предмети, с различни пиротехнически средства, в нетрезво състояние и с агресивно поведение.

Нарушителите ще бъдат наказвани съгласно закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

firelevski
27.08.2009 12:39

Вярвам,че Литекс ще победи 100% този мач успех по нататък в лига Европа *wink*

dunavec__
26.08.2009 17:47

Не се заблуждавайте от 1-я мач. Тогава може да се каже, че Литекс се отърваха сухи...реалния резултат беше 2-3 на 0 за беларусите това и Мъри го призна....но съдбата и Господ явно викаха за Литекс. *joking*
Отбор направил 2 равни с Ювентус и Зенит в ШЛ няма как да няма самочувствие независимо къде играе... сигурен съм че ще нападат от 1-та минута... затова Литекс трябва да възприеме тактиката на Дебрецен в реванша...добре подредени в защита и да дебнат за грешки в защитата на БАТЕ...както Дебрецен излъга Левски във 2-я мач и с 3 удара би 2-0!
*sick*