Гонзо: Ако играем така ще минем групите на Лига Европа

14:58
Гонзо: Ако играем така ще минем групите на Лига Европа
Спортно техническият директор на Левски Георги Иванов - Гонзо заяви на летище "София" при пристигането на отбора от Будапеща, че "сините" вече играят футбола, който той иска да вижда.

"Не би трябвало да сме с наведени глави, защото играхме по-добре от съперника. Смятам, че сме на верен път. Сигурен съм, че оттук нататък Левски го чакат само добри дни. Преди мачовете бяхме фаворити, но още след първият двубой в София Дебрецен станаха фаворити. Не сме си правили илюзии, че втората среща ще ни бъде лесна. Във втория мач Левски категорично надигра унгарците. Мисля, че всички наши играчи, които взеха участие в двубоя се раздадоха максимално, но получихме два гола. Не ни достигна малко шанс и малко класа. Христов е млад футболист, който всеки ден трябва да се учи. Както аз, така и треньорът му помагаме с каквото можем. Надявам се занапред Георги Христов, Еньо Кръстовчев и Ортега да решават срещите на отбора", каза Георги Иванов.

"Изводите, които си извадихме са, че Левски има много голям потенциал. В два от мачовете с ФК Баку и Дебрецен показахме, че можем да играем в Европа. Ако играем така, както играхме вчера в Лига Европа с изключение на резултата, мисля, че Левски ще мине групите. Трябва да се опитваме да държим постоянство в игрите си, а не един мач - силно, друг - слабо. Aко вземете статистика, Левски има 16 удара, от които седем във вратата, а те от 4, два във вратата - два гола. Понякога трябва да имаш късмет. Не мога да упреквам вратаря. Те играха слабо, ние силно. Някои път сигурно и ние ще победим, когато играем слабо", коментира Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobygbg
27.08.2009 10:03

С тази игра и с тези футболисти ще ви биат като тупани навсякаде. За жалост се измъкнахте в Перник, ама в европа няма да можете. То и за какво сте там само ви гледат резила. А Баткоф му изнася да ви хвали, защото не му се дават пари за истински футболисти и само залъгва феновете с някакви утрепки. То не са Бижутери , Бидони, Топчовци , Милановци , Пианици, Купища негри, Цигани. С тях ли ще минете групите смешници такива . Цялиат отбор не струва 5 000 000 евро барабар със стадина. *sick*

toti_77
26.08.2009 19:28

Гонзо ти какав беше икато игра4 икато мениджер си пълна о-о некадарници на приказки сте най добрите срам за левски и България *stop*

fishky
26.08.2009 17:17

Гонзо запази си глупостите за себе си. Не давай празни надежди на левскарите, че нещо ще се подобри толкова драстично за няколко седмици. Били надиграли Дебрецен. Много ясно те маджарите играха сигурно на 30% след като ви вкараха головете. Момчетата се раздали изцяло, но получили 2 гола. Май сам си противоречиш. Да те пита човек защо се набута където не ти е работата.

eNzo_
26.08.2009 15:42

да да точно така ако играете в лига еропа така сте заникаде това игра ли беше дебрецен ви надиграха тотално и тук и там даже нямате дух да се борите за достойнство смешници

Saso
26.08.2009 15:41

Говорете говорете колкото си искате. Но като дойде зимата и сте се прибрали на топло, ще гледате Левски по телевизията. Може да викнете и отбора на ЦСКА да ги гледате заедно. Паднахме. ОК. Но поне ще играем в ЛИГА ЕВРОПА. А ВИЕ ще играете в ЛИГА ЕВРОПА само по PLAYSTATION-a.

nasran_chorbar
26.08.2009 15:24

linerov65,ти абориген ли си,бе?Що не се научиш да пишеш и да мислиш?Не е трудно.