Мидълзбро спасява Хесе от пейката на ПСЖ

13:50
Мидълзбро спасява Хесе от пейката на ПСЖ

Мениджърът на Мидълзбро Айтор Каранка е започнал да следи внимателно ситуацията около крилото на Пари Сен Жермен Хесе Родригес, пише вестник „Льо Паризиен“. Спореди изданието английският клуб е поредният сред кандидатите за услугите на бившия ас на Реал Мадрид.


Както е известно, испанецът е в конфликт с наставника на ПСЖ Унай Емери и по всяка вероятност ще бъде продаден. Той не можа да се впише в плановете на треньора и през последните месеци усилено търкаше пейката.


Досега най-реално беше завръщането на Хесе в Испания и по-специално в тима от родния му град – Лас Палмас. Основният проблем при този сценарий произлиза от солидното възнаграждение, което играчът получава в ПСЖ. На месец той прибира чисто по 460 хиляди евро.


Тази сума би била по силите на Мидълзбро.


Както е известно, Каранка е добре запознат с качествата на Хесе от общия им период в Реал Мадрид.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Superbia
10.01.2017 15:02

Посредствен играч. Единствената причина да се вдигне толкова шум около него е защото беше играч на Реал Мадрид

pesholudiq
10.01.2017 16:06

Ходел по клубове, закъснявал за тренировки и такива подобни. Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи, нали знаеш..

CFC_H_A_Z_A_R_D
10.01.2017 14:05

Как падна това момче така мощно???Не го следя Хесе особено но от малкото мачове в които съм го гледал ми е оставял все добри впечатления.Може би не е за големи отбори,но дано не пропилява таланта си на вятъра.Вече си имаме един Балотели който го праваШЕ докато не отиде в Ница.