Приключва ремонтът на стадиона в Своге

14:01
Приключва ремонтът на стадиона в Своге
Реконструкцията на градския стадион в Своге, на който играе новака в "А" група Спортист Своге, продължава и в момента, като се извършват мащабни ремонтни дейности на спортния комплекс, който през новия сезон ще изглежда напълно различно.

Основно се реконструират секторът за гостуващите агитки като значително се улеснява до него достъпът на феновете. Пътят, по който ще минават е разширен и асфалтиран. Предвидено е гостуващите привърженици на противниковите отбори няма да имат никакъв достъп до местните фенове. Изграждат се официална ложа на ВИП гостите и журналистически кабини, конферентна зала и стая за допинг проби. За медиите се предвижда и безжичен интернет. Ще заработи и съвременно светлинно табло. Ще бъде увеличен и капацитетът на сектор "В".

От клуба увериха, че се работи денонощно и няма да спират и за минута до 28 август, когато трябва да дойде на оглед Лицензионната комисия на БФС.

Стадион "Чавдар Цветков" е градския стадион в Своге. Стадионът носи името на най-известния футболист в града, нападателят Чавдар Цветков, който започва кариерата си в Своге и след това играе за Славия, Аустрия Виена и Ираклис (Кипър). Има 57 мача за националния отбор, в които е отбелязъл 15 гола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация