Барса измъкна точка от "Ел Мадригал" в последните секунди (видео)

23:59
Барса измъкна точка от "Ел Мадригал" в последните секунди (видео)

Барселона успя да измъкне равенство 1:1 при гостуването си на Виляреал с гол на Лионел Меси в последните секунди на редовното време. Аржентинецът се разписа след изпълнение на пряк свободен удар в срещата от 17-я кръг на Примера дивисион.


Феновете на "Ел Мадригал" избухнаха в радостни овации в 49-та минута, когато при една от контрите на домакините защитата на каталунците се пречупи. Алешандре Пато изведе с елегантен пас в коридор Никола Сансоне на чиста позиция в пеналта и нападателят преодоля Тер Щеген с удар по диагонала.


"Жълтата подводница" разчиташе на контри през целия мач, приемайки играта в своята половина още от началото на мача. Преди почивката Барса доминираше, но опасните положения пред вратата на Асеньо бяха рядкост.


След като гостите се озоваха изоставащи в резултата, те натиснаха сериозно. Лео Меси удари греда в 70-та минута, а преди това негов опасен удар в пеналта бе спрян с ръка от защитник на Виляреал. Реферът Иглесиас подмина ситуацията. Подобна бе реакцията на съдията, когато Масчерано спря с ръка в собственото си наказателно поле изстрел, застрашаващ вратата на Тер Щеген.


Така се стигна до изравнителния гол на Меси в края. В четвъртата минута на даденото от арбитъра продължение на редовното време Хайме Коста получи втори жълт картон за нарушение срещу Меси и бе изгонен. Това обаче не повлия на крайния резултат.


Барселона събра 35 точки и остава на 5 пункта зад лидера Реал Мадрид. Виляреал е пети с 30 точки.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolaigalata
09.01.2017 11:06

Аз като говорех преди време че тоя треньор е некадърен и нищо не разбира от футбол вие ми се смеехте. И като посочвах слабите играчи пак с пренебрежение се отнасяхте . Докато не се махнат некадърните играчи и слабия треньор, промяна няма да има .
Той треньора че няма да разбере , няма. Но аз ще ги кажа още веднъж слабите играчи поне вие да ги запомните . от горе на долу по некадърност ще ги подредя :
Андре Гомеш
Луиз Суарез
Бускетс
Ракитич
Люка Дин ( Люк Скай Уокър му викам аз)
Пике
Тези нещастни футболисти ако се изчистят от отбора и да се вземат такива които могат да играят футбол , Барса ще са непобедими . Обаче първо треньора трябва да се разкара на мига за да стане това .

Gopcho
09.01.2017 09:00

Не играхме добре, отново падаме и отправяме 2 удара за гол, но вкарваме от фаул. Анонимника Гомеш пак само за бройка играе, поне вода да носи на играчите да бъде полезен с нещо. Енрике си гледа фейсбука цял мач на таблета, едва ли е правил нещо друго , защото при един на нула можеше просто да им каже да отправят на всяка атака удар от 140 атаки поне един гол щяха да вкарат, поне рикошет можеше да се случи и да влезне!

MaLkO_LuD94
09.01.2017 10:26

Това е един от минусите в играта ни прекалено еднообразни сме и лесно предвидими и не разбирам тези специалисти в отбора не виждат ли че трябва промяна *wonder* Ако се бият удари от дъгата вместо да си я подават там ще е много по- успешно по-лесно и със сигурност по-непредвидимо за съперниците отколкото да се опитват всяка атака да влязат с топката във вратата *erm* Имам чувството че ако другия отбор застане с 11 играчи на голлинията никога няма да вкараме гол защото няма как да влезем с топката във вратата а удар няма кой да бие *erm*

Banditos
09.01.2017 01:01

Явно тази година сериозно са си платили за титлата белия клозет,отново две 100% не бяха свирени за Барса *thumb_down*

RMCF_1902
09.01.2017 13:33

Както единият отбор бива бутан и ощетяван така и другия.Вас ви ощетиха в мачовете срещу Малага като ви отмениха редовен гол и ви отнеха 2 точки.Срещу Виляреал вчера не свириха дузпа за вас и отново ви ощетиха и ви отнеха още 2 точки.Сборът им става 4 нали така?Но в същото време ви подариха 3 точки срещу Валенсия, когато първият ви гол беше от засада, а и не бяха свирени 2 дузпи за Валенсия.Тук ви дадоха 3 точки.Съдиите ви помогнаха и в мача срещу Сосиедад, когато отмениха редовен гол на домакините при 1-1 в 80-та минута.Тук ви дадоха една точка.И какво се оказа, че съдиите са ви отнели 4 точки и са ви дали 4 точки.При нас ни подариха 2 точки срещу Селта, когато Мората вкара от засада при 0-0, но не забравяй, че в Класикото гола ви е от засада, а и не беше отсъдена дузпа за Реал още във втората минута, но да кажем, че тук не са ни ощетили.Ощетиха ни обаче срещу Виляреал, когато в 70-та минута не беше отсъдена явна дузпа за нас при резултат 1-1 и ни отнеха 2 точки.И какво се оказа пак, че са ни подарили 2 точки, но са ни отнели и 2 такива.При всички тези факти е смешно и жалко да говориш за тенденциозно съдийство в полза на един от двата отбора.

sdw
09.01.2017 08:25

Ако и ако... Приеми като мъж, че не играете хубаво и спри да се оправдаваш. Трябва ви сериозна промяна и това не е в съдийските грешки. Действително ви ощетиха, но ако беше "купена" не мислиш ли, че поне дузпата за Виляреал щяха да я отсъдят.

tishowinner2
09.01.2017 01:17

Ей много злоба към тея Реал бе ..приемете, че са най-добрите в света в момента .. Съдиите далеч не са на ниво от доста време насам. Аз от тоя мач за пореден път се убедих и се накефих на това, че гледам футбол по времето на Меси и Роналдо. Тоя пряк свободен и със затворени очи щеше да го вкара. Айде да свършва тоя сезон и да ни връщате Суарез обратно .. не го заслужавате !!!

danialves2
09.01.2017 00:35

Как успях да пропусна Неймар... бледа сянка на играча, който беше през последните два сезона. Изключително мързелив, незаинтеросаван в мачовете, прави арогантни отигравания с които забавя играта и като цяло хич не се раздава.

crip1
09.01.2017 00:29

2 дузпи имаше, при едната червен за Виляреал. Умишлено посегна с ръка към топката. Дузпа на Масчерано в следващата ситуация пак за игра с ръка далеч от тялото. Друга дузпа няма за мен, ако говорите за там, където Бруно Сориано мисля, се подхлъзна и падна с ръка върху топката и дума не може да става. И накрая пак Меската, страшен удар, няма хвашане.

Banditos
09.01.2017 01:14

а но втората ситуация едва ли щеше да се сучи ако беше дал дузпа и червен картон за домакините *wink*

danialves2
09.01.2017 00:27

Отново ужасяващо представяне. Единственото позитивно нещо бе брилянтния гол на Меси, който ни измъкна от позорно начало на календарната година. Тоя Андре Гомеш е изключително дразнещ играч. Никаква импровизация или идея в отиграванията му, само пасове настрани и назад. Енрике, защо по-довялите, след като е решил да ротира състава не пусна Денис Суарез. Младия испанец показва впечатляваща игра от началото на сезона. Добър дрибъл, добри пасове, винаги устремено напада напред и се опитва да движи нещата. Дори трябва да започва вместо Ракитич (мое мнение). Необичайно слаб мач за Иниеста и за пореден път двамата аржентинци, Меси и Масчерано, бяха най-добрите за Барса на терена. Лошо равенство и от тук става, поне според мен, почти невъзможно да конкурираме Реал за титлата.

sakata_97
09.01.2017 00:26

Уинър само че не беше баш в последните секунди,доста преувеличавате пак

vanko_liverpool
09.01.2017 00:22

От неутрална гледна точка, яко ги заклаха Барсата...чист червен за тоя от Виляреал и дузпа за Барселона.Хубаво че поне точка измъкнаха, за да се запази интригата.А за Енрике...какво да кажа.Пардю е свободен, по-добре да назначът него, отколкото да си стоят с този мениджър.Манчини би бил много добър избор, поне за мен.

Banditos
09.01.2017 01:04

Това е извращение със спорта. В баскетбола не съм виждал толкова чист и добре изпълнен умишлено чадър! Съдията е за пребиване с камъни...

Mesut_Ozil11
09.01.2017 00:20

Като безпристрастен направи ми впечатление,че играчите на Барселона не бият удари а искат да влязат с топката във вратата и ето какво става съперниците им ги чакат да направят грешка вкарат им гол и после се заградят с 11 в защита и резултата е на лице загуба или в най-добрия случай равен.

GaLaxY94
09.01.2017 00:19

Хубав гол на меси, но не става да разчиташ на един играч цял мач...

MaLkO_LuD94
09.01.2017 00:04

Сигурен бях че това гостуване няма да го вземем не можах да гледам целият мач но от това което гледах играта ни беше бледа но по-добра от тази срещу Атлетик *erm* Меси въпреки че не направи един от най-силните си мачове отново ни измъкна този човек е гений тези фаулове ги бие по-добре от дузпите *erm*
А съдията няма какво да го коментираме отново ТРАГИЧЕН 3 дузпи имаше нито една не свири *scared*

danialves2
09.01.2017 00:18

Една от тези три сигурно има в предвид в полза на Виляреал при играта с ръка на Масчерано.

djarata
09.01.2017 00:14

Как 3 ,ти луд ли си ...5 бяха...