Гол в края спаси Милан (видео)

21:08
Гол в края спаси Милан (видео)

Отборът на Милан запази жива мечтата си за Скудетото, след като успя да пречупи съпротивата на Каляри в среща от 19-я кръг на Серия А.


Двубоят на стадион "Сан Сиро" завърши при резултат 1:0 за "росонерите", които се справиха със съпротивата на най-слабата защита в италианския елит едва в 88-та минута. Тогава се разписа Карлос Бака, който бе изведен зад гърба на бранителите на сардинците от резервата Джанлука Лападула.


Иначе, преди почивката Милан доминираше, но не стигна до чисти положения.


През втората част Каляри заигра със самочувствие и на няколко пъти бе близо до това да прониже вратата, защитавана от Донарума. Двадесет минути преди края Маурисио Исла преодоля стража на домакините, но голът бе отменен заради засада. На повторенията стана ясно, че реферът е бил напълно прав в тази ситуация.


Днешният мач спря серията от два поредни шампионатни двубоя, в които Милан не успя да се разпише. Възпитаниците на Винченцо Монтела събраха 36 точки и за момента заемат пето място във временното класиране. Миланският гранд има мач по-малко от Лацио и Наполи, които са на четвърта и трета позиция.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация