Моуриньо пак ще харчи много за зимни попълнения

15:31
Моуриньо пак ще харчи много за зимни попълнения

Английският гранд Манчестър Юнайтед отново няма да пести средства за нови попълнения през януарския трансферен прозорец, съобщава "Daily Express".

 

Жозе Моуриньо възнамерява да подсили редиците си с поне двама играчи, като единият почти сигурно ще бъде централният защитник на Бенфика Виктор Линделльоф. Трансферът на шведския национал на "Олд Трафорд" се очаква да бъде официално оповестен в близките дни.

 

Освен Линделльоф, мениджърът на червените дяволи обмисля да привлече и капитана на Саутхямптън Жозе Фонте. Договорът на 33-годишния португалец със светците изтича след 18 месеца, но той вече е подал молба да напусне в посока Манчестър. За услугите на двамата от Юнайтед са готови да платят общо 45 млн. паунда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
08.01.2017 18:41

И за чий ни е Фонте, който ми е изключително симпатичен? Първо е на 33 години, второ си имаме Рохо и Джоунс, които си имат кусури, но в момента са в добра форма. Включваме и титулярите Байи и Смолинг и получаваме 6 защитника за 2 позиции. 3 двойки. А и Блинд, който поне може да играе като дефанзивен халф. Ако привлечем и двамата на 100% поне един измежду Рохо и Джоунс ще си тръгне, което за мен няма да е много хубаво, предвид вариантите, за техни заместници. А и личното ми мнение е,че Моуриньо няма да разкара само един защитник, а двама, като фаворит за втори напускащ ми е Блинд. Което пак виждам като грешка. Не смятам привличането на Фонте за нужно.

rand0m
09.01.2017 01:03

Че той Касияс от Реал изгони пък Смолинг няма..

Rezors
08.01.2017 22:23

Още не ми се вярва това. Човекът тъкмо стана стабилен и просто да го изгони... Просто не вярвам.

rand0m
08.01.2017 20:49

Мисля си,че ти си последният човек,който следи Манчестър Юнайтед,който не е разбрал,че Смолинг си заминава..