Кристиано: Нямам какво да доказвам

11:55
Кристиано: Нямам какво да доказвам
Кристиано Роналдо заяви, че вече се е адаптирал добре в Реал Мадрид и не чувства никакво напрежение преди новия сезон в Примера Дивизион. Както е известно, вчера Мануел Пелегрини призова медиите да дадат повече време на португалеца да покаже своя истински потенциал.

CR9 обаче разкри, че няма никакви притеснения относно формата си и единственото, което иска е Реал да печели срещите си, за да стигне до така желаните трофеи.

"Играя в страхотен отбор и съм много щастлив. Тренирам усилено и ще давам всичко от себе си, за да може Реал да не спира да печели мачовете си. Нямам притеснения за моята форма. Аз не играя сам, за мен е важно да изградим силен колектив от ярки индивидуалности", коментира крилото на "белия балет".

"Не желая да мисля за това което постигна Барселона през миналия сезон. Искам само да се представяме добре през цялата година и ще видим докъде ще стигнем", допълни бившият футболист на Манчестър Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jayfrog
26.08.2009 13:23

Не знам само от каде разбрахте,че е егоистичен ? Ако гледате сичките мачове на Ман Ютд ще видите,че тои подава топката почти винаги,а когато има шанс го прави сам и повечето ги вкарва не виждам нищо лошо?Всеки път едно и също ли ще чуваме ?! Егоист бил,гей бил...Даже гледам фенове на Ман Ютд които викат,че е егоист,обаче когато вкарваше голове друго викахте а ? Писна ми вече да влизам и да гледам едно и същи коментари ! И само да кажа не съм му фен,но от това което съм гледал мога да кажа,че момчето не е егоист заслужи си златната топка и не е ГЕЙ !!

TigerJK
26.08.2009 12:11

да бе дааааа тва не го е казал той! а ако е бил той значи е голям двуличник! всеизвестно е, че е егоистичен и най-много от всичко го вълнува неговата форма и неговото представяне в отбора. Е да естествено е да иска силни индивидуалности около себе си, но само за да може да се състезава с тях кой е по-по-най *stop*