Гришо срещу Раонич на 1/2-финал в Бризбейн

10:57
Гришо срещу Раонич на 1/2-финал в Бризбейн

Първата ракета на България Григор Димитров се класира за полуфиналите на турнира в Бризбейн, след като победи Доминик Тийм с 6:3, 4:6, 6:3 в мач от 1/4-финалите на надпреварата.

 

Гришо направи много стабилен мач и успя да се справи със силен съперник, който също игра на високо ниво. По този начин Димитров изравни баланса между двамата на 1:1, а на полуфиналите в Бризбейн ще се изправи срещу първия поставен в схемата Милош Раонич или бившия номер 1 в света Рафаел Надал, които играят по-късно днес.

 

В другия полуфинал един срещу друг излизат Станислас Вавринка и Кей Нишикори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stan_the_great
06.01.2017 13:19

Рафа и Раонич правят много здрав мач досега.. изненадващо е, че Рафа играе зверски добре и не спечели в 2 сета, а е 1:1 сета към този момент. Григор ще има доста повече шанс срещу Раонич на полуфинал според мен, понеже Рафа прави хубави мачове и резултати на австралийска земя, макар и това да му е първото участие в Бризбейн. От друга страна пък Раонич грабна титлата преди 1-2 сезона точно тук срещу Федерер на финала. Който и от двамата да стигне до полуфинал срещу Григор, ще се получи готин мач утре. И двамата бяха преодолени последователно от нашия в края на миналия сезон и сега ще искат реванш. Успех Гриша, хареса ми, че в интервюто след мача с Тийм заяви, че е дошъл с една основна цел-титлата в Брисбейн. Рядко прави подобни изявления пред медиите.

Ross_m1
06.01.2017 11:16

Надал ако бие Раонич в три сета , след това Гришо може да бие Надал , казвам го като фен на Рафа , според мен Вавринка и Раонич ще играят финала