Джон Оби Микел пред трансфер в Китай

17:53
Джон Оби Микел пред трансфер в Китай

Още един играч на Челси може да продължи кариерата си в китайския футбол. Тиендзин Теда проявява сериозен интерес към нигерийския национал Джон Оби Микел.

 

29-годишният Микел кара 11-ия си сезон на "Стамфорд Бридж", но през настоящата кампания той не влиза в плановете на мениджъра на лондончани Антонио Конте и не е записал нито една игрова минута в официален мач.

 

Тиендзин Теда е готов да предложи годишна заплата от около 6 милиона лири за африканеца. Валенсия и Олимпик Марсилия също следят играча. Челси вече продаде бразилския халф Оскар на Шанхай СИПГ срещу 60 милиона лири.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

komara92
05.01.2017 21:48

Оби Микел винаги ми е бил един от любимците в Челси.Изкара толкова много при нас,при което последните сезони беше предимно резерва,но остана в отбора.Винаги е супер недооценен,защото вършеше предимно мръсна работа и не се отличаваше с попадения.

sakata_97
05.01.2017 23:11

Вярно този Оби Микел заслужава голямо уважение за всичко което прави за Челси,над 10 години вече е в отбора ви е нито един път не се е оплакал,че е твърда резерва,лично аз много го уважавам,според мен обича Челси истински,успех му пожелавам и дано във следващия му отбор да бъде титуляр

komara92
05.01.2017 23:11

Точно,много сърцат играч,който милее за отбора *smile*

Chelsea86
05.01.2017 22:26

Играчи, които вършат много черна работа без да се набиват на очи винаги остават недооценени. Лично аз го предпочитам пред Матич и се надявам да си намери отбор където ще играе всеки мач. Ако си спомням правилно Оби Микел беше от играчите с малки заплати и никога не е правил проблем за пари и колко играе. *wink*