Котев: Надявам се късметът да е с нас

10:13
Котев: Надявам се късметът да е с нас
Бранителят на ЦСКА Кирил Котев заяви на летище "София" при заминаването на "червените" за Москва, че се надява късметът да е с неговия тим и да елиминират Динамо в утрешния реванш за влизане в групите на Лига Европа.

"Надявам се късметът да бъде с нас и да отстраним отбора на Динамо. Всичко си зависи от нас. Трябва да излезем пределно мобилизирани. Очаквам да продължим напред в групите на Лига Европа. Изцяло съм се съсредоточил върху двубоя с Динамо и не мисля за трансфер, но ако стане нещо до края на трансферния прозорец - добре дошло. Още не сме гледали видеозапис на последния мач на руския тим, само знаем резултата", каза Котев.

"Разбира се, че е положително за нас това, че Иван Стоянов и Маркиньос се връщат в игра, защото те са основни футболисти в нашия отбор и ние разчитаме на тях. Очаквам двата отбора да излязат за победа, а дали ще ни натиснат от началото или ще играят на контраатаки не мога да кажа. Няма никакво напрежение преди реванша, спокойни сме, излизаме на терена за да победим", сподели защитникът на "армейците".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация