От 3:0 до 3:3 за 20 минути! В уникален мач Арсенал взе точка от Борнемут (видео)

23:41
От 3:0 до 3:3 за 20 минути! В уникален мач Арсенал взе точка от Борнемут (видео)

АФК Борнемут и Арсенал завършиха наравно 3:3 на стадион "Виталити" в среща от 19-я кръг на английската Висша лига.


Главен арбитър на двубоя бе Майкъл Оливър.

 

Двубоят стартира с натиск на гостите. Футболистите на Арсенал доминираха в първите десет минути, разигравайки топката в подстъпите на наказателното поле на "черешките".


Въпреки тово обаче, "топчиите" не застрашиха вратата на Боруц с удари по посока на вратата му.


При първата си по-сериозна възможност в двубоя домакините откриха резултата. В 16-та минута "черешките" разиграваха по десния фланг. Защитата на Арсенал забрави за левия бек на Борнемут Чарли Даниелс, който чакаше пред границата на пеналта. Станислав видя Даниелс и го намери с дълго подаване зад гърба на защитата на "артилеристите". Левият бек получи топката в пеналта, елегантно финтира Бейерил, след което шутира покрай Чех и реализира третия си гол за сезона във Висшата лига.


Четири минути по-късно гостите загубиха топката в половината на противника по време на постепенно нападение и оставиха възможност за контра от страна на "черешките". Уилсън подаде на Фрейзър, който нахлу в наказателното поле, но бе избутан от Джака. Реферът Майкъл Оливър посочи бялата точка. Калъм Уилсън пое отговорността на изпълни дузпата. Чех се хвърли в левия си ъгъл, а нападателят на Борнемут шутира в центъра и така удвои преднината за своя отбор.

 

За да станат нещата още по-неприятни за мениджъра на гостите Арсен Венгер, още преди да изтече първият половин час на мача, му се наложи да прави принудителна смяна. Франсис Коклен се контузи и на негово място се появи Окслейд-Чембърлейн.

 

До края на първото полувреме Борнемут владееше по-често топката и имаше териториално превъзходство. Гостите изглеждаха шокирани от негативното развитие на мача. "Черешките" се оттеглиха на почивката с два гола аванс.

 

Арсенал натисна в началото на втората част, но вместо да отбележи, бе съвсем близо до това да допусне трето попадение. В 56-та минута реферът отмени гол на Борнемут. Хари Артър шутира от границата на наказателното поле, топката рикошира в Уилсън и се оплете в мрежата. Съдията реши, че кълбото се е ударило в ръката на нападателя на "черешките" и поради това отсъди фаул в полза на гостите.


Секунди по-късно обаче резултатът стана класически. Чарли Даниелс хвърли пас към Райън Фрейзър зад гърба на защитата на лондончани. Бейерин стигна първи до топката, но Фрейзър го избута, открадна топката, нахлу в наказателното поле и с лек удар матира Петер Чех.

 

Точно когато започна да изглежда, че Арсенал няма как да стигне дори до опасно голово положение, "топчиите" върнаха един гол. Топката бе центрирана от десния фланг, Оливие Жиру продължи с глава и намери Алексис Санчес непокрит в малкия пеналт. Чилиецът засече с глава и реализира. Това бе първият точен удар на гостите във вратата на Артур Боруц.

 

Попадението на Санчес вдъхна увереност на гостите, които вдигнаха оборотите, заиграха с повече самочувствие и в 75-та минута върнаха още едно попадение. Резервата Лукас Перес препарира Боруц с удар от воле по диагонала след асистенция на Жиру. Това бе първият гол на Перес в английския елит. Изключително красиво изпълнение.

 

Осем минути преди края "черешките" пропуснаха перфектна възможност да убият интригата. След многоходова комбинация пред наказателното поле на Арсенал, Станислас намери Гослинг непокрит в наказателното поле с пас по земя. Бившият халф на Евертън финтира противников футболист и отправи параболичен удар, насочен към горния десен ъгъл на Чех, но топката премина встрани от вратата.


Секунди по-късно съдията показа директен червен картон на Саймън Франсис за нарушение срещу Аарън Рамзи. На повторенията се видя, че това е било доста спорно решение.

 

Майкъл Оливър даде шест минути продължение на редовното време.

 

В първата от тези минути Джака центрира в наказателното поле, Жиру надскочи Кук и с глава прати топката в долния десен ъгъл на Боруц. Арсенал изоставаше с 0:3 до 69-та минута, но успя да изравни!

 

Така бе оформен и крайният резултат. Двата тима поделиха точките в един от най-вълнуващите мачове за сезона във Висшата лига. Арсенал събра 41 точки и остава четвърти във временното класиране, на осем точки зад лидера Челси. Борнемут е девети с 25 пункта в актива си.

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
05.01.2017 00:04

Само да добавя, че Арсенал абонати на Сити, може да бъде виц на годината.. *smile* Айде със здраве *smile*

rokera_henry
04.01.2017 23:41

За един пиша, трима се припознават. Няма какво да говоря повече, теорията стана практика. Едните ги отстранихме на четвъртфинал, когато бяха "Ел Галактико" и ще ми пее от кога съм гледал футбол, а другият ще ми говори за абонати, при положение, че все от нас търсят играчи, та дори правят цигании, за да ги вземат. А накрая добре, че и съдията раздава червени картони, та да могат да си вземат мача... Няма кво да се занимавам повече с вас, не е интересно *smile*

Luxury
04.01.2017 19:09

Арсенал не заслужават играч като Санчес! Този човек играе за трима..

rokera_henry
04.01.2017 14:59

Не си малко луд, а бая луд и доста пристрастен.. *wink* Бъркат ти в здравето Арсенал от доста време, наблюдавайки всеки твой коментар за тях. Не се учудвам *smile*

MaLkO_LuD94
04.01.2017 15:24

Кога съм написал нещо лошо за Арсенал или нещо което не е така *wonder* Това че съм обективен или че имам различно мнение от твоето не ме прави лудили пристрастен *wink* И с кое ми бъркат в здравето с това че сте ни абонати ли *wonder* Стегни се малко

CFC_H_A_Z_A_R_D
04.01.2017 15:03

???*wonder*

javorrrrr
04.01.2017 10:30

Първия гол - няма такава защитническа грешка. Нямаше жив защитник в радиус от 50 метра.

*cool*

player14
04.01.2017 09:46

Хубав мач за гледане, но беше задължителен за взимане от страна на Арсенал. Две индивидуални грешки през първото полувреме направиха мача много труден за печелене. Ако приемем, че за първия гол грешката беше и тактическа заради цялостната постройка, то за малоумния фал на Джака направо нямам думи... Не може по такъв начин да избуташ противников играч при положение, че същия не представлява директна заплаха за вратаря и посоката му на движение е извън наказателното поле... Не знам как ще продължава за напред този играч, но определено има моменти на умопомрачение! Третия гол си беше абсолютна съдийска грешка.
Арсенал определено има състав да вземе титлата, но воденето на мачовете е проблем. И това не е от вчера. Надявам се това да е последната година на Венгер като мениджър, защото клуба се разви в доста аспекти, но точно тук не мръдна и метър последните години. Иначе нямам нищо против да остане на някаква директорска позиция.

1map
04.01.2017 03:50

Ако беше в Италия е черно тото , но в Англия е английска драма без никво тото *lol**lol* ,,невероятен сблъсък " *lol*

sundza
04.01.2017 10:20

"Невероятно" и "уникално".....За декември и януари от край време знаем две неща със сигурност - вали сняг и Арсенал губи точки и амбициите си за титлата. Невероятното и уникалното тази година е......, че няма сняг...... Wenger out!!!!

CFC_H_A_Z_A_R_D
04.01.2017 03:56

А бе има го и този вариант.Но в Англия най-голямото черно тото е основно за ФА къп.Но както и да е.Тото или не важното е,че си стана спектакъл.

Pechenqgata
04.01.2017 02:44

След тази излагация срещу Борнемут само чудо може да върне артилеристите в битката за титлата... явно мусю ще си ходи, аз друг на път за отбора не виждам...

MaLkO_LuD94
04.01.2017 14:15

Забравете го САФ друг като него няма да видите *cigarette* Добре изброи няколко читави сега виж състава на Челси няма база за сравнение *erm* И аз искам Ливърпул да станат шампиони но не виждам как ще стане *smile*

Manchester_1878
04.01.2017 14:05

Сър Алекс не винаги е имал най- класната 11, но с 4-5 по- класни играчи, мотивация и отборна игра печелеше. Според мен Ливърпул имат доста класен състав и поне 3 играчи от световна класа- Коу, Мане и Лалана в моментната му форма , а като прибавим Ориги, Стъридж, Джан отбора им става доста добър. Проблем според мен ще са контузиите и късата скамейка и то най- вече заради начина по който ги кара да играят Клоп. Проблема им е в защитата също, а всички знаем, че защитата печели титли.

MaLkO_LuD94
04.01.2017 14:01

И това е така но само с отборен дух не става за големите неща си се изисква и класа *thumb_up* Някой ще каже Лестър успяха да но колко често се случва това *erm* Ливърпул с Клоп могат да постигнат много но не и с тези футболисти *cigarette*

pr0pi
04.01.2017 13:21

Доста често отборния дух заменя индивидуалната класа,а в Ливърпуул определено има мотивация и отборна игра благодарение на Клоп.

MaLkO_LuD94
04.01.2017 13:15

На Ливърпул ще им попречат не само евентуални контузии ами и липсата на класа *thumb_up* При тях и в Арсенал има много играчи които са далеч от нивото на тези 2 клуба и затова никога не ги слагам сред претендентите *cigarette*

Manchester_1878
04.01.2017 12:52

Сити са изключително зле този, а и предния сезон. Трябваше да направят много промени, които Гуардиола не съумя да направи дори и на половина.. Смея да твърдя, че и за мен Пеп не е много голям треньор и със сигурност няма да изведе Сити на по- високо ниво. Реалния претендент на Челси е Ливърпул и то само ако се опазят от контузии, но по- скоро ще се получи като в последния сезон на САФ начело на Юнайтед- шампиони през април. А по темата на Арсенал проблема е психически и не виждам как ще се реши без нов треньор. Лошото е, че в момента няма свободни специалисти, който са по- добри от Венгер. Може би трябва да се пробват да отмъкнат Тухел, Алегри или младия треньор на Ред Бул

MaLkO_LuD94
04.01.2017 10:53

Арсенал от както спечелиха титлата 2004 никога след това не са били реален претендент за титлата а по-скоро са бутани там от фенове и медии *thumb_up* Реалният претендент на Челси е Ман Сити но се вижда че и те не издържат на темпото което е напълно очаквано след като Лондончани не играят в Европа *thumb_down*

EdgarYY
04.01.2017 01:18

Забравих Челси 510.91£. Като за тях мога да отбележа ,че са похарчили най малко пари след продадените футболисти.

sensea
04.01.2017 00:29

Бих казал ...Честито..но знам че тава са си 2 точки назад....

ghoster123
04.01.2017 00:10

Хубав мач стана, хареса ми но какво става с Арсенал къде им се губи играта от началото на сезона? Тогава имах чувството, че могат да бият всеки, колкото до това кои играчи са ненужни си мисля, че точно Йозил е един от тях, гледах му някои изяви, играе без абсолютно никакъв хъс, желание, малко по-добър вариант от Ди Мария!

rokera_henry
04.01.2017 00:04

И да вметна, че Челси, Манчо и Ливърпул имаха пропуски да завършат в топ 4, въпреки паричките, които хвърлят *smile* Факт, разбирачи или злобарчета *smile*

Juan33
04.01.2017 01:22

То пък защото и Юнайтед в ерата на САФ, харчеше милиарди, Ако сравниш похарчените пари през цялата ера на САФ, и парите похарчени от Арсенал от 2001 до 2009 примерно, ще видиш разликата *smile*. Последните 3 сезона на моя любим отбор са без коментар, харчове за бездарни футболисти, може би единствено Мата и Ерера са наистина трансфери, които са си заслужили до пенс парите. По-добре да не се дават, но 1 път да се дадат за качествен играч, отколкото като Юнайтед в момента, така че хейтърите относно парите и как футбола е бизнес, да замлъкнат просто, защото дори да имаш пари, като идват само заради тях, файда, факт както искате го наричайте, показателно е шестото място на Юнайтед *smile*. Арсенал винаги са били отбор с традиции, не го забравяйте. Може да са ни пряк конкурент, но имайте уважение и към другите отбори и техните фенове *smile*. ПС: Последната част беше към хейтърите, а не лично към теб *smile*

EdgarYY
04.01.2017 01:16

Ем смятай Ман Ютд 12/13 до сега 578.65£ Ман Сити 12/13 до сега 587.14£ Арсенал 12/13 до сега 311.25£ Лирърпул 12/13 до сега 403.66£ Тотнъм 12/13 до сега 337.03£ Това са парите похарчени за трансфери като не са вкючени продадените футболисти.

rokera_henry
04.01.2017 01:11

А като се има предвид, че долу-горе това е периода, в който спряхме да изплащаме стадиона. Смятай преди това каква ще е разликата! *smile* Ама някои хора си пишат, за да злобеят и дразнят, нищо друго.. *smile*

CFC_H_A_Z_A_R_D
04.01.2017 00:58

Само като гледам тези цифри които си написал и ми става лошо.Все пак говорим за Ливърпул и Арсенал двата клуба може би с най-много традиции в Англия.Но явно е,че модернизацията застигна и тях.Е освен Арснал,но само по отношение на мениджъра.

EdgarYY
04.01.2017 00:37

ХАХАХАХАХХА 12/13 до сега Ливърпул = 403.66£m Арсенал 12/13 до сега =311.25£m поне като пишете нещо горе долу да са близки нещата до реалноста

SweeT_DG7
04.01.2017 00:27

Арсенал харчат повече от Ливърпул.

rokera_henry
04.01.2017 00:02

Еха, разбирачи *smile* Направо ме затапиха с факти, особено пък хора, които подражават на "отбори" или фирми не знам кое е по-точно. Аватарът ми е този, защото това ми е любимец и идол. Не ми дръж сметка *smile* Преди 2006 не бяхме боксова круша. Но когато трябваше да се изплаща стадион, разходите станаха повече, от там и политиката на Арсенал бе драстично променена. Парите диктуват модата, но ние все още имаме традиции и класа, въпреки "модернизирането" на футбола, който е бизнес, за това и държите на подобни отбори.

ComsteR
04.01.2017 17:25

Отбори или фирми, теб какво те касае? Фен си на Арсенал- донорът на Сити. А това далибе фирма, може да провериш отбора които играеше далечната вече 99/00. Не зная от кога гледаш футбол, но си ме объркал с някое фенче на Роналдо или Меси, защото когато аз станах фен на Реал, в отборът имаше по-малко звезди и от вашият. Раул,Мориенес и Касияс пробиваха в големият футбол. Това кой колко харчи какво ви грее не разбрах?? Като Лестър стана шампион с по-малък бюджет и от Тотнъм,Евертън и Сотон. До Едди, ако теб Фа къп те грее и си доволен мисля, че повечето ви фенове не ги стопля. Защото сами казвате , че сте отбор с традиции. А за трансферите, за две години сте 200 милиона назад. А до рокерчето пак, все пак фирмата е напред и от трансфери което ри бърка отзад предполагам.

drogba_fen_911
04.01.2017 00:00

Страхотен мач.

Жиру, дето толкова го плюеха, пак извади мача. Тоя сезон е спасил едно 7-8 точки само той.

Според мен Йозил ще остане, но Алексис е пътник, защото първият е мързелива и надценена мърда, която в повечето мачове е фигурант, а втория е световна класа, която играе всеки мач с хъс и му е писнало от некадърници като Джака около него, както се видя в този мач

EdgarYY
04.01.2017 00:02

Няма шанс Алексис да тръгне наникъде иска да е Основния човек в отбора в Барса като беше един от многото не остави кой знае какво впечетление просто чака да вземе повече пари с нова сделка.

rokera_henry
03.01.2017 23:52

Ако името на съдията започва с "Майк" в наш мач, значи го бройте с хендикап.. Просто задължително почваме с гол пасив, или с човек по-малко... Баси некадърниците. Че играхме безобразно то беше ясно, до 70мин. Но да те режат по тоя начин това не е случайност, когато е повече от веднъж, два.
А дали на Йозил или Санчез ще им писне, не берете кахър. Арсенал от 20 години е ТОП клуб, ГРАНД и то не случайно.. С тях и без тях. Даже за Йозил не е толкова голяма загубата. Отбора има нужда от сърцати играчи, а не наемници... Айде със здраве и да не се задавите от злоба...

CFC_H_A_Z_A_R_D
04.01.2017 00:12

Ами като спечелиха ФА къп 2015 и я защитиха.И не е картонена купичка.Това си е доста ценен трофей.Пък и освен това ще видим този сезон Арсенал имат потенциал за нещо,ако не в първенството което може би или най-вероятно ще стане ясно утре,то в ШЛ може да се търси пробив.Срещу слабичкия(сравнение с предните) този сезон Байерн.А за мача страхотно шоу от двата отбора!!!Би било страхотно ако има повече такива резултатни двубои.

lilikoli
04.01.2017 00:03

Да завършихте по-напред защото ерата на САФ свърши и се освободи едно място нагоре, а миналия сезон е супер жалко да се хвалиш с 2рото място защото точно в сезона когато всички топ отбори бяха супер зле беше шанса да спечелите титлата,а вие кво направихте едвам завършихте пред Тотнъм и то благодарение на Челси накрая затова това 2ро място не го споменавай изобщо.

EdgarYY
03.01.2017 23:59

Да повтаряйте нещата от преди 2013-та година понеже изплащахме стадиона.Както и да е истината е ,че завършихме 4-ти след това 3-ти след това 2-ри и този сезон не е свършил.Спечелихме 2 пъти ФА къп от тогава само единствено в ШЛ не направихме нищо за жалост.

ComsteR
03.01.2017 23:56

Арсенал е топ боксьор на отбори като Барса,Байерн,Юнайтед,Челси и още куп топ отбори. За това ще стоиш с този аватар години наред, защо всички играчи които имат потенциал ви напускат? Пиши си колкото искаш но фактите са си факти. Последният ви сериозен трофей преди колко време беше? С това темпо 20 години на Ливърпул ще ви се сторят едно лято.

lilikoli
03.01.2017 23:56

Да бе точно ако сега се махнат Йозил и Санчес ще завършите извън топ 6 *lol* кви ги говориш тези двамата са с класи над останалите взети заедно

vanko_liverpool
03.01.2017 23:49

Съдиите почнаха яко да се месят...Не знам как може в първенството, където трябва да се вземат най-трудни решения, да има такива некадърници.

ComsteR
03.01.2017 23:46

Жалкото е, че и на Санчез и Йозил ще им писне да са 4. А днес Санчез беше двама човека на терена.

Danskrastev
03.01.2017 23:43

Трябваше да започне с Габриел и Мустафи и да беше дал малко почивка на Кошчелни, ама както и да е мениджър от световна класа си имаме.

ComsteR
03.01.2017 23:43

Арсенал скоро трофей няма да спечели, тотални бездарници. Мусьото е изпята песен него ли разбраха ръководството на Арсенал?! Играчи като Чех,Монреал,Айоби и Габриел не са за този отбор. Чех добре че не му я вкараха в ушите, може да е един от най-великите вратари, но си е изпята песен отвсякъде.

rokera_henry
04.01.2017 00:08

При гола, където е "виновен" Белерин е точно същата ситуация, в която отсъдиха дузпа за Борнемут. Изблъскване отзад - нарушение, но за нас няма такова нещо. На повторението се видя ясно... Дори не бе нужно повторение...

EdgarYY
03.01.2017 23:57

Ем там в ситуацията където вкараха когато Белерин не беше на правилната позиция само искам да попитам къде беше Крилото ни мисля ,че беше Айоби/Рамзи в този момент някаде по терена напред си чакаше нещо.Колкото негова грешка толкова и на Белерин.Какво да кажа за Рамзи няма как да играеш за целия сезон 3 мача и да си на топ ниво.Просто му трябват повече мачовел.Джака беше на терена колкото да направи дузпа и да им подаде 2-та корнера който изпрати ама има потенциал в него за жалост ,ако се борим за титла не потенциала а това което показваш е важно.

ComsteR
03.01.2017 23:52

Кое не е , като му вкарват от смешен по-смешен гол всеки изминал мач? БЕлерин беше забравил, че е защитник а Рамзи и Джака няма да ги коментирам, защото Джака разбрах, че е на терена 78 минута.

EdgarYY
03.01.2017 23:47

Абе чак да е изпята песен Чех не е.Монреал е добър ама не за титуляр за резерва.Пък Айоби е на 20 първия му сезон играе добре даже за това ама истината е ,че и той не трябва да е титуляр ако искаме да спечелим титлата.

EdgarYY
03.01.2017 23:41

Ем мога да кажа ,че малко беше двоен стандарта при 2-та им гола 2-рия и 3-тия Шака бутна техния футболист дузпа после техния футблости бутна Белерин и не дадоха нарушение ама това е какво да се прави.

Danskrastev
03.01.2017 23:41

Не са заслужава ли 3-3 е резултата значи са заслужава ли, години наред, когато МЮ измъкваха точки по измъчен начин нищо не казваше сега ще ми мрънка....

vaskooo
03.01.2017 23:39

А до колкото чета този мач не са заслужавали и точката. Но не съм гледал мача,де. Друг, който гледа, ще каже за това кой е бил по-добрият отбор.

vaskooo
03.01.2017 23:38

Просто и невъзможното става този сезон отборите от топ 4 да измъкват по някакви невероятни начини точки този сезон..колко мача Челси бият последните 5 минути с голове на Коща, Арсенал напоследък се измъкват. Нямам думи просто.

sensea
03.01.2017 23:41

Не завиждай и вие бяхте така....*beer*

Danskrastev
03.01.2017 23:19

И после пак ще държи резерва Перез това е друг проблем с Венгер прати под наем Кембъл, който се раздаваше на макс заради коне като Уолкът и Чамбо.....

EdgarYY
03.01.2017 23:21

За Кембъл може да се поспори даде му шансове просто нищо не показа спрямо това което беше на Световното и когато играеше под наем просто Английското не е за него

lilikoli
03.01.2017 23:16

Най-лошият мач на Арсенал този сезон, тотално надиграни,но и умората си казва думата. Вижте,че и Пуул загубиха точки и ние щяхме ако съдията не ни беше подарил червения картон. Играем през 2 дена буквално и после фенчетата на Меси и Роналдо да ми говорят колко по-тежка била Ла Лига *nerd*

EdgarYY
03.01.2017 23:15

Нз просто не пресираме другите отбори и играчи като Юзил ,Чембърлейн,Уолкът,Рамзи,Казорла като ги пусне 2-ма или 3-ма в един състав как да вземем топката.Стоим статично и чакаме просто.10 мача се центрира високо към Алексис.2 мача Жиру е титуляр само по земя се центрира топката направо нз.

Danskrastev
03.01.2017 23:10

Кой ги е взел в Арсенал ? Кой постоянно налага Уолкът, който за 10 години нищо не направи за клуба виж Гибс и Уилшър не са лоши футболисти проблема е в мениджъра с такива футболисти Фърги спокойно ще спечели титла, но Венгер не може и ако е истина това, което казва Дебюши, че мълчи на полувремето в съблекалнята смятай за какъв мениджър става на въпрос той е мениджър не тяхна баба той ги защитава и се грижи за тях все едно са му деца...

EdgarYY
03.01.2017 23:08

Виж го какво маха Айоби и без това е свъшил мача пусни някой от тея младежи да направят малко минути поне...*sick*

Danskrastev
03.01.2017 23:03

Венгер е изключителен човек и от части заради него станах фен на Арсенал, но от 10 години тъпче на едно място развива и купува безхарактерни футболисти самият той вече е станал такъв.
Продаде непобедимите на един дъх и досега се чудя, защо не върна Фабрегас в отбора поне той беше лидер и играеше с сърце за Арсенал поне той можеше да поведе тази сган сега не виждам кой може да го направи....

EdgarYY
03.01.2017 23:05

Истината е ,че всичките англичани в отбора са безкраино бездарни.Като започнеш с Уолкът,Гибс,Уилшър ,Чембърлейн и кой ли още не.С такива футболисти дори Фърги няма да може да спечели титлата.

Danskrastev
03.01.2017 23:00

В четворката ще влезем, защото тези с пилешките сърца ще се успокоят, че нямат шанс за титлата ще направят една серия за да са в топ 4 собственика ще е доволен, а Венгер ще подпише един три годишен договор и след това още три години ще гледаме същия филм....

Ordinary
03.01.2017 22:45

Мача все още не е свършил, има да се изиграе цяло полувреме , в което може всичко да се случи.

putopalo
03.01.2017 22:40

Очаквам след мача Венгерицата да пусне два реда сълзи и сополи за това програмата им е много тежка -на 01.01 мач с Палас,сега с Борнемут.
Дано да им нанижат още 2-3 гола второто полувреме и да си знаят мястото вече че много се размечтаха😀👍

sensea
03.01.2017 23:27

Преди 8-9 часа го предрече ...брррееей като Ванга си !

sakata_97
03.01.2017 22:37

Този сезон вече сериозно си мисля че ни е дошло времето,в което ще бъдем извън топ 4,дори мога да кажа и на кое ще бъдем и то е 6-то място,а пък после ако ръководството иска да предложи нов 10-годишен договор на шубата*confused**confused*

Ross_m1
03.01.2017 21:12

Не Виждам Jack Wilshere и Afobe , много затворен Борнемут

EdgarYY
03.01.2017 21:22

Няма и как да видиш Jack wilshere като няма право да играе срещу отбора от който е даден под наем

sakata_97
03.01.2017 21:22

Уилшър няма как да го видиш в този мач

pr0pi
03.01.2017 21:09

Труден мач ще е за Арсенал.Борнемут се представят доста добре до момента,но все пак очаквам победа за Арсенал с 1 гол разлика.Успех!