Билич: Решението на съдията ни уби

10:07
Билич: Решението на съдията ни уби

Мениджърът на Уест Хям Юнайтед Славен Билич е изключително разочарован от решението на съдията Майк Дийн да покаже директен червен картон на Софиан Фегули още в 15-ата минута на мача с Манчестър Юнайтед. С човек повече червените дяволи спечелиха мача в Лондон с 2:0.

 

"Доволен съм от играта, борехме си и проявихме старание. След двубоя казах на футболистите, че точно с такава игра ще се изкачим в таблицата. Много трудно е с десет човека да се справиш с такъв съперник, но аз се гордея с играчите си. В епизода с изгонването Фегули не игра умишлено, а това бе ключово решение на съдията и то ни уби", каза Билич след мача.

 

Колегата му от тима на Юнайтед Жозе Моуриньо също коментира съдийството. "Не мога да кажа нищо за ситуацията с Фегули, тъй като не гледах повторение. Не ми е жал за Уест Хям, тъй като ако говорим за лоши съдийски решения, ние сме шампиони по такива срещу нас."

 

Отборът на Моуриньо няма загуба вече в 13 срещи, като последното си поражение записа на 3 ноември в мач от Лига Европа срещу Фенербахче (1:2).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

red_valio
03.01.2017 19:18

Измислен червен картон и второ попадение от засада - нищо ново под слънцето щом става въпрос за Ман Юн !!!

Juan33
04.01.2017 11:22

Хайде хайде, мълчите когато има толкова много решения срещу нас. 1 път да са сбъркали съдийте и оревавате квартала като малки деца.