Олимпик Марсилия си връща Дмитри Пайе

14:06
Олимпик Марсилия си връща Дмитри Пайе

Новото ръководство на френския гранд Олимпик Марсилия ще опита да върне в клуба футболиста на Уест Хям Юнайтед Дмитри Пайе. Френският национал игра на "Велодром" в продължение на две години – от 2013 до 2015, преди да се присъедини към чуковете.

 

След отличните си изявите с екипа на лондончани Пайе се превърна в основен играч за клуба, а освен това си извоюва и място в състава на Франция, с който достигна до финала на Европейското през 2016 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Redbula
03.01.2017 07:39

Аз помня че точно преди да се появат феновете на Ла лига, можеше да има Английски четвъртфинал.И това не беше в много далечно минало.

НО от там всичко тръгна надолу. 1во подпряха барца а да стигне 4 финал и 2ро на всеки следващ турнир се лансираше балетната испанска игра и се даваха червени картони за твърдата Английска. До 3 години пак Англия ще властва защото процесът на смяна на стила се задейства.Забавя се само заради отборите идващи от ЧШ и играещи по купите от долните дивизии.Там силовия футбол немогат да го изкоренят ,но.... СКОРО брат ми СКОРО

Redbula
02.01.2017 16:06

Ами елементарно бе Уотсън 1во играе в най-голямото първенство в света и 2ро някой гранд ще го грабне 100% .А какво ще му предложат Марсилия? Жълти стотинки и атентати *smile*

Rezors
02.01.2017 23:52

Много мразя този спор, но сега искам да ми изброиш три причини, поради които Ла Лига е по-добра от Висшата Лига. Остави настрана футболните достойнства, остави настрана големите като Реал, Барса, Юнайтед, Челси и т.н. Искам само във финансово и маркетингово отношение да ми изброиш предимствата на Ла Лига. Не искам да ми дадеш дежурни обяснения като "ма те реал и барса мачкат тия дървари навсякаде" , а да ми изброиш реални предимства. Една от основните причини ВЛ да бъде определяната като най-добрата лига е страхотната и финансова сигурност и великолепният начин, по който тя е представяна на чуждите пазари. Стадионите, рекламите, структурата на отборите, всичко е в по-организирано, по-печелещо и по-развито от испанските им еквиваленти. ВЛ има доста играчи като Пайе, Лукаку и Баркли, Шакири, Люис Кук и Уард-Праус, които играят в отборите под топ 5, но реално не са автоматично попълнения на тези отбори през следващия трансферен прозорец, защото клубовете им са финансово стабилни и могат да си позволят да надуват цените им и така да ги задържат. Това е така, заради финансовата им сигурност, която техните испански колеги не притежават. Нарочно насочвам разговора към тази част, защото за футболистите спортът е бизнес, от който печелят и изхранват семействата си. Със сигурност не ги грее възможността да играят 3 пъти през сезона срещу Меси, Суарес, Неймар, Роналдо, Бейл и Гризман, но същевременно да играят в клуб, чието бъдеще не е толкова сигурно. Финансовата сигурност и стабилността са двете неща, които изпращат ВЛ две крачки пред Ла Лига. Докато испанското първенство не преодолее тези си проблеми никога няма да достигне напълно и надмине Висшата Лига. Имам добро мнение за теб и те смятам за интелигентен потребител, така че се надявам при евентуално продължение на разговора да направим един от малкото възпитани и адекватни такива по темата.

Reyes_de_Europa
02.01.2017 23:09

За да играе в най-голямото първенство трябва да отиде в Испания. А сегашния му отбор отпада в две поредни години от Астра Гюргево в Европа. Марсилия поне е голям клуб за разлика от чукченцата !

billy_944
02.01.2017 16:24

Добре Холмс,разреши ребуса.

Redbula
02.01.2017 15:15

хахахахах тва е първоаприлска шега.Марсилия няма достатъчно пари да плаща заплатата която взима Пайе в момента камо ли трансферна сума която биха искали чуковете.

billy_944
02.01.2017 15:39

Не виждам и какво повече може да му предложи от Уест Хям-няма изгледи за трофеи,нивото на футбола е по-ниско,евентуално след някоя година може да се върне ако реши да завърши кариерата си в родната си Франция.