Пенев: Задължително трябва да вкараме гол

08:56
Пенев: Задължително трябва да вкараме гол
Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев заяви на летище "София" при заминаването на отбора за Русия, че трябва да задължително да вкарат гол на Динамо Москва, за да ги елиминират в четвъртия предварителен кръг на Лига Европа.

"Искаме да продължим напред. Отиваме в Москва, за да бележим голове. Ако не успеем да вкараме поне едно попадение, нещата стават по-трудни. Все още не мога да кажа на кого ще заложа. Предстои ни пътуване, а след това и тренировка. Дали ще играем по-офанзивно - не знам, но идеята е да играем правилно и да вкарваме голове. Създаваме положения и е логично да отбележим поне едно попадение. Няма напрежение в отбора, всичко е спокойно", каза Любо Пенев.

"Едва ли може с нещо да ни изненада отборът на Динамо. Мисля, че и двата отбора се познаваме добре, така че няма с какво да се изненадаме. Имат един състезател, който може би ще влезе в игра, беше наказан за първия мач, но не вярвам да има с какво да ни изненада. Руи Мигел не е в групата, защото пътувам с тези 20 футболисти в момента. Не мога да взема всички. Ако можех, щях да взема целия дублиращ отбор, но няма как да стане", коментира още Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари