Клоп се шегува с Челси след успеха над Сити

10:14
Клоп се шегува с Челси след успеха над Сити

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана изключително доволен от победата на неговите възпитаници с 1:0 в дербито срещу Манчестър Сити.


Единственото попадение бе дело на Вайналдум, а с него "червените" спечелиха и изключително важните три точки във въпросната среща.


На пресконференцията след срещата германецът се пошегува с лидера в класирането Челси, който постигна 13-ата си поредна победа.


" Челси спечели 13 поредни мача във Висшата лига. Това не е никак лошо. Можете ли да си представите обаче колко всъщност е досадно, когато спечелиш толкова много срещи и в крайна сметка преследвачът ти е само с 6 точки зад теб?", коментира Клоп.


"В това първенство всичко е невероятно трудно, но в момента просто не можем да гледаме към Челси, тъй като те са изключително силни и направиха нещо феноменално", допълни специалистът.


"От нас се иска да спечелим нашите си мачове и в крайна сметка ще видим докъде ще стигнем", сподели германецът.


"Радвам се, че отборът му успя да победи Сити. Мачът не бе никак лек, но трите точки от него са ключови за нас. Ранното попадение изигра много важна роля за победата ни", каза още Юрген Клоп.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bengami
01.01.2017 16:14

Явно и ти нищо не си разбрал. Ще се опитам още веднъж да го опресня. Въпреки невероятната серия на Челси от 13 поредни победи е само на 6 точки от неговия отбор, който е не по-малко слаб. Малко от психо игрите на Моу. Аз като чета заглавието и разбирам едва ли не, че понеже Челси са в невероятна и умопомърчителна серия от победи, не можеш да се шегуваш с тях.

bengami
01.01.2017 14:19

Шегува... по неправилен глагол, едва ли е можело да се използва. Клоп иска да каже, че въпреки невероятната серия на Челси, неговия отбор е само на 6 точки от преследвача и му диша във врата.

sensea
01.01.2017 15:06

Клоп е пич! Има много тънко чувство за хумор , което много се харесва на англичаните . В случая наистина се пошегува с нас .....българин може би би казал : " Язък ви за серията ,като избягахте само на 6 т "*joking*