Манчестър Юнайтед и Юве не успяха да се победят

08:26
Манчестър Юнайтед и Юве не успяха да се победят
Шампионът на Англия Манчестър Юнайтед и италианският колос Ювентус изиграха поредната приятелска среща в Европа на стадион "Олд Трафорд" в град Манчестър.

Пред погледа на селекционера на Англия и бивш наставник на Юве Фабио Капело двата отбора не успяха да си отбележат гол, но играта, която демонстрираха се понрави на зрителите заели своите места в "Театъра на мечтите"

И пред двата отбора имаше няколко добри възможности за гол, но и двамата вратари в лицето на Ван дер Саар и Джиджи Буфон не позволиха да бъдат преодоляни. Капитанът на торинци Алекс Дел Пиеро продължи да демонстрира великолепната си форма от края на изминалия сезон въпреки напредналата си възраст доказвайки, че във футбола няма млади и стари, а можещи и неможещи.

Една от емблемите не само на италианския, но и на световния футбол си правеше каквото пожелае с прехвалената английска защита и пасовете му често оставаха скрити за домакините.

Най-чистото положение за гол се открие пред един друг ветеран и емблема за своя клуб - Пол Скоулс, чиито удар с глава се удари в гредата и излезе в аут. За Юве като нападател започна Якуинта, а по-късно бе заменен от Амаури. Давид Трезеге влезе в 70-та минута на място на Дел Пиеро, но не търсеше топката и се самоизолира.

Тази проверка бе и последната за отбора воден от Клаудио Раниери, като на дневен ред са мачовете от 3 предварителен кръг на Шампионската Лига срещу състава на Артмедия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари