Почетино: Целта ни е да завършим в Топ 4

17:59
Почетино: Целта ни е да завършим в Топ 4

Основната цел на Тотнъм Хотспър е да попадне в челната четворка на английското първенство и да спечели място в Шампионската лига, заяви мениджърът на отбора Маурисио Почетино. Той добави, че преднината на Челси на върха в класирането е твърде голяма и на останалите претенденти за титлата ще им бъде трудно да настигнат сините от Лондон.

 

"За нас най-важен е мачът с Уотфорд, който ни дава възможност да съкратим изоставането ни от водещите четири клуба. Трябва да бъдем концентрирани, защото победата ни е нужна. Челси води с прекалено много и ще ни бъде трудно да ги настигнем. Имат аванс от десет точки, но това не променя факта, че ще играем само за победи", каза той.

 

"Половината сезон завърши, но до края има много. Ще имаме шанса да играем срещу Челси и да намалим изоставането си, но първо трябва да бием Уотфорд", продължи мениджърът на шпорите.

 

Той добави, че Тоби Алдервайрелд няма да играе срещу Уотфорд заради вирусно заболяване.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
31.12.2016 05:25

Така и така изоставате много от Челси .... по следващия кръг не се напрягайте много - пазете си силите за топ 4 !!

sensea
31.12.2016 10:31

*joking* Не ми се връзвай ! Срещу нас винаги сте били"Бързи и яростни"*beer* Очаквам много як мач ...Дано ни изкефят и двата отбора

ogi999
31.12.2016 09:04

обичам да ни гостува Челси по нова година, а и всяка серия ича край все някога.....ще видим и съдиите как ще пазят интригата