\"Чуковете\" треснаха храбрите \"лъвове\", взимайки дербито на кръга в Карлинг Къп

00:34
\"Чуковете\" треснаха храбрите \"лъвове\", взимайки дербито на кръга в Карлинг Къп
Уест Хям победи Милоул в здраво лондонско дерби с 3:1 след продължения във втория кръг на турнира Карлинг къп. Легендата на "лъвовете" Нийл Харис смълча "Ъптън парк" в 26-аминута, но Станислас вкара мача в допълнителното време с драматично попадение в 87-а минута на срещата. Отново Станислас в 98-а минута от дузпа и Себ Хайнс две минути по-късно донесоха победата на отбора от Висшата лига.

В друга среща от кръга втородивизионният Шефилд Уензди бе изненадващо отстранен от Порт Вейл с 0:2 като гост на "Вейл парк". Франсис Джефърс от "кукумявките" беше изгонен в средата на първото полувреме и това се оказа решаващо за изхода на срещата.

Ето и останалите резултати от днешните мачове в турнира:

Уест Хям – Милоул 3:1
Порт ВейлШефилд Уензди 2:0
Джилингам – Блекбърн 1:3
Хартлипул – Бърнли 1:2
Лийдс – Уотфорд 2:1
Нотингам Форест – Мидълзбро 2:1
Питърбъро – Ипсуич 2:1
Портсмут – Херефорд 4:1
Престън – Лестър 2:1
К.П.Р – Акрингтън 2:1
Саутхямптън – Бирмингам 1:2
Суонзи – Скънторп 1:2
Транмиър – Болтън 0:1
Рединг – Барнзли 1:2


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fishky
26.08.2009 11:58

Лъвовете могат да си тръгнат с високо вдигнати глави от мача. Следя отбора на Милуол от около 10 години и се радвам, че не успяха да ни бият пак в редовното време. Като цяло първото полувреме сме ги надиграли тотално и във второто полувреме сме имали своите шансове на контраатака. За сблъсъците то е я ясно. Още от както се изтегли мача това беше ясно. Хора, които с години не са ходили на мачове са излезли специално за този да правят мизерии. Дано да изхвърлят и Уест Хям от купата заради нахлуването на терена на техни фенове. Респект към техния играч Джак Колисън, играл 2 дена след загубата на баща си.

MiroVr
26.08.2009 10:49

Дали е имало сблъсък между феновете *smile*