Мойс: Най-много исках Бейл, в един момент помислих, че той е играч на Юнайтед, но...

16:45
Мойс: Най-много исках Бейл, в един момент помислих, че той е играч на Юнайтед, но...

Мениджърът на Съндърланд Дейвид Мойс говори за трудния си период в тима на Манчестър Юнайтед, като разкри, че най-голямата трансферна цел пред него е бил уелският национал Гарет Бейл.


„Моята първа и истинска цел бе Гарет Бейл. Дори в един момент мислех, че той вече е футболист на Юнайтед. Борих се за подписа му до последната минута. Офертата на Юнайтед дори бе по-голяма от тази на Реал. Гарет обаче реши да отиде в Мадрид“, коментира Мойс.


„Той бе играчът, който наистина исках в отбора си. Другият бе Франсеск Фабрегас. При първата си среща със сър Алекс Фъргюсън, той ме увери, че има голям шанс Роналдо да се върне на „Олд Трафорд“.


„Това бе нивото, което искахме. Нямахме нужда от седем или осем играчи, тъй като имахме състав, който тъкмо бе спечелил титлата“, припомни си още Мойс.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Salient
25.12.2016 22:12

Абсолютен клоун. Още я дъвчи тая тема при положение, че беше изритан преди 2 сезона и половина.

sdw
26.12.2016 08:14

А ти от къде си сигурен, че го е казал вчера? Не се ли замисли, че интервюто може да е от тогава? А относно темата... Мойс казва: "Нямахме нужда от седем или осем играчи, тъй като имахме състав, който тъкмо бе спечелил титлата“, припомни си още Мойс". Само дето отборът беше напълно изцеден и това се виждаше в последните няколко години от ерата на съра. Просто той някак си успяваше да създаде магия, която наследниците му не могат.

billy_944
25.12.2016 16:56

Без съмнение пост ефектът ''Фърги'' взе жертвата си,но за мен с повече време и горе споменатите трансфери (без Роналдо) нещата нямаше да са такива и нямаше да се купуват и продават две дузини играчи,защото именно съставът бе шампион предната година.За жалост натискът от феновете и глупостите с трансперантите са неприемливи и нещата бяха неизбежни,само може да гадаем как щеше да изглежда Юнайтед при други обстоятелства.