От IBF задължиха победителят от мача Джошуа – Кличко да се бие с Кобрата

13:27
От IBF задължиха победителят от мача Джошуа – Кличко да се бие с Кобрата

От Международната боксова федерация (IBF) официално задължиха победителят от мача между световния шампион в тежка категория на федерацията Антъни Джошуа от Великобритания и Владимир Кличко от Украйна да проведе защита на титлата срещу задължителния претендент Кубрат Пулев, съобщава Boxing News.

 

Джошуа и Кличко трябва да се качат на ринга в края на април, като боят, в който са заложени титлите на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация (WBA)  трябва да се проведе на стадион "Уембли".

 

Ако победителят откаже да защитава пояса на IBF срещу Пулев, ще бъде лишен от него.

 

Президентът на Световната боксова асоциация Джилберто Хесус Мендоса заяви, че победителят от боя между Джошуа и Кличко трябва да срещне кубинеца Луис Ортис.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

j_mourinho
24.12.2016 16:40

Под мен виждам много българи, които гледат ''обективно'' на нещата.

billy_944
25.12.2016 16:50

Мисля,че бъркаш значението на думата ''посредствен''.Посредствен спортист и в случаят боксьор може да наречеш някой който се е отказал на 25-30 и сега работи нещо друго за да се издържа или някой който да е имал 1-2 телевизионни мача.Да оставим настрани това,че е Българин,човек който е номер 2 в ранглистата,бил се е за световната титла и пак ще се бие,има 24 победи и една загуба от световният шампион който не бе побеждаван повече от 10 години за мен не може да бъде посредствен.Във всеки спорт има атлети който са ниво над другите-Меси,Роналдо,Федерер,Джокович,Надал,Фелпс,Болт и т.н. както в момента са Кличко и Джошуа.За мен Пулев е боксьор с неуспорими успехи и вместо да обеснявате как ще бъде нокаутиран трябва да се радваме,че флагът ни ще се развее пред спортният свят ,защото това е явление което не се случва доста често напоследък и ако не беше Пулев и още няколко единици това щеше да е мираж.Без тези ''посредствени'' атлети няма да има изненади,конкуренция и спортът няма да е спорт.

Sweetspot
25.12.2016 12:58

Под тебе виждаш хора, които казват истината, че Кобрата е един посредствен боксьор и ще яде яко бой от Джошуа, видяхме го срещу Кличко на какъв клоун се правеше по време на мача и после хоп на земята

nikolaigalata
24.12.2016 15:08

Той пък как се е стреснал Джошуа . Той с една ръка ще го победи нашия .

Ross_m1
24.12.2016 14:36

Хубавото е , че нашето момче има желание да яде тупаници не само да се разходи до Лондон и да прибере тлъста парична сума както направиха американците Молина , Мартин , Доминик донякъде се постара доколкото може ,но Кобрата ще се бие до последно сигурен съм , дори ще рискува здравето си и да се пенсионира млад...

Kalinski88
24.12.2016 14:10

Ако щеш вярвай вчера четейки поредната статия по темата си мислех точно това. Защо да чакат до Април? Джошуа без проблем ще го ступа набързо. Хем ще си направи една тренировка за мача с Кличко. Джошуа е млад, бърз и със страхотна физика. Нашия е бавен и с отворен гард. Съжалявам, но не виждам как би издържал повече от 3-4 рунда тупаници в главата. Нашия се бие само със смешници. Видяхме какво стана когато имаше сериозен опонент при това на 40г. - пратиха го у болницата с квадратно лице. И ДА българин съм, но просто съм и реалист. Не става само с "българи юнаци".

Ross_m1
24.12.2016 14:02

Тази новина я пишете вече за трети път , чудя се Джошуа защо не натупа Кобрата още преди мача с Кличко , ще му отнеме най много 3 рунда , ама ще го бие като " шкембе в дувар "