Палермо изпусна Пескара, Чочев игра 12 минути (видео)

00:08
Палермо изпусна Пескара, Чочев игра 12 минути (видео)

Палермо загуби по наивен начин две точки и завърши 1:1 опашкарското дерби с Пескара в 18-ия кръг на италианската Серия А. Палермо остана на 18-ото място с едва 10 точки, а Кротоне и Пескара са на самото дъно с по девет.


С попадение на Кайсон в 33-ата минута Палермо дълго време се виждаше победител. В 89-ата минута гол за гостите не бе зачетен заради странна засада, но в добавеното време Пескара стигна до ремито от дузпа, реализирана от Бираги.


Българинът от Палермо Ивайло Чочев не бе сред титулярите, като се появи в игра в последните 12 минути от двубоя, само за да види как Пескара изравнява на неговия отбор.


Най-интересно и резултатно се разви срещата между Каляри и Сасуоло. На остров Сардиния Каляри успя да спечели в голов трилър с 4:3. Първото полувреме завърши 2:1 за гостите, които на гола на Марко Со отвърнаха с два на Аджапонг и Пелегрини. Малко след това обаче Пелегрини беше изгонен и Сасуоло остана с човек по-малко.


Въпреки това, след почивката от дузпа Ачерби направи 1:3, но после гостите рухнаха. Марко Бориело в в 63-ата и Диего Фариаш на два пъти – в 74-ата и 76-ата, направиха обрата пълен 4:3 за Каляри.


Всички резултати от днешните мачове в Серия А:


КаляриСасуоло 4:3


Фиорентина – Наполи 3:3


Рома Киево 3:1


Сампдория – Удинезе 0:0


Торино Дженоа 1:0


ПалермоПескара 1:1

 

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация