Левски се прости с мечтите си за Шампионска лига

23:35
Левски се прости с мечтите си за Шампионска лига
Левски загуби от Дебрецен с 0:2  мача реванш от плейофния кръг на Шампионската лига. "Сините" отстъпиха в първата среща на "Герена" с 1:2 и с общ резултат 1:4 българският тим отпадна от своя съперник.

Шампионите започнаха добре двубоя, като още в петата минута Георги Сърмов с тупалка от границата на пеналта шутира и тресна гредата зад Полексич. Българите владееха повече топката и изглеждаха опасни в атака, но в 13-а минута Сърмов не изчисти добре една центрирана топка и Варга с параболичен удар откри резултата за домакините.

Левски продължи да атакува, но сякаш някакво проклятие бе паднало върху нападателите на Достанич през това първо полувреме. Георги Хростов на два пъти си изработи майсторски добри положения за гол, но топката и двата пъти премина встрани от вратата на унгарците. Йовов имаше възможност да вкара от фаул, но Полексич извади удара.

И когато най-логичното нещо на света изглеждаше Левски да вкара гол, в 35-а минута Рудолф с мощен удар покачи резултата на 2:0 и буквално уби всички надежди на "сините".

През втората част "сините" изглеждаха обезверени и въпреки че те продължиха да владеят повече топката и да имат териториален превес, остротата в играта им се бе изпарила.

Унагрите продължиха да разчитат на контраатака, но само на няколко пъти стигнаха до вратата на Петков без да го застрашат с нещо.

Междувременно, играчите на Левски отново изпуснаха няколко чисти положения. Георги Христов отблизо пак не успя да се разпише, а удари на Бардон и резервата Ники Димитров бяха добре отразени от Полексич. В крайна сметка шампионите показаха позитивен и правилен футбол, но в тази вечер Фортуна претенциозно бе обърнала гръб на възпитаниците на Ратко Достанич, които ще трябва да се задоволят с участие в груповата Фаза на Лига Европа.

ДебреценЛевски 2:0

1:0 Варга 13-мин
2:0 Рудолф 35-мин

Дебрецен: Полексич, Леандро, Рамос, Боднар, Рудолф, Комлоши, Месарош, Варга, Кулибали, Сакали, Цвиткович

Левски: Петков, Бензукан, Рабех, Топузаков, Минев, Бардон, Сърмов, Йовов, Жоазиньо, Зе Соареш, Георги Христов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mishy7
28.08.2009 00:51

Lucas_Podolski няма да се радваме аа ??? смешник !!!! левски падат от някакви си Дебрецен ... цска бият Динамо Москва ... просто си личи кой е достоен за лига европа ... левски и там не трява да са даже !!!

tamplier
27.08.2009 21:10

Lucas_Podolski ма верно си голям пророк. Нищо чудно нали си си левскар. Какво да друго да измисли малката ти празна главица. Сега ще се покриеш дълбоко и те моля онемей.

Lucas_Podolski
27.08.2009 01:25

Залужена радост за цС*ка!! След като в последните няколко години имат поводи за радост само когато Левски пада...
Все пак отборът на цС*ка утре ще направи коронния си номер, няма да изневери на традицията от последните 15 години и ще отпадне "достойно" в преддверието на турнира - в 3-ти кръг!!!
Изстрадаха наркоманските фенове, поеха червения Томов бастун изодзадзе, сълзливо мълчаха докато Зе, Жоро, Черно Море и Литекс се гавреха с отбора им. Гледаха как Левски вдиха титлата... Сега отново са на прага на поредното "достойно" отпадане и на 90 минути от изричане на ритуалните ежегодни думи "ех нищо... догодина повече", които така и не се потвърждават. Радвайте се на неуспеха на Левски, защото няма скоро да се радвате на успех на цС*ка!!!!!!

martineli85
26.08.2009 18:53

Видя се че трябва да се налагат млади и можещи момчета, юноши които играят с желание и хъс, за който Левски не е просто работно място!

goalkeaper
26.08.2009 16:15

profesorat_ само нз каде видя перник в ШЛ перник ако влезнат в ШЛ аз ще черпя цяла нощ където кажеш такива оптимисти са прекалени а и това разделение на феновете винаги ще го има жалките чорбички може и да гледат лига европа само по тв щот толкоз могат ко да ги праиш смешните момченца

profesorat_
26.08.2009 16:05

Вие пък как се карате и се молите например левски да отпаднат нали е бг отбор дано литекс и цска се класират в лига европа и 3 те отбора да покажат много добра игра и да излезнат от групите *wink* защо и да не гледаме бг финал в лига европа *joking* това е тъпо да се делиме на цска левски и т.н нали е бг отбор и играе с некви унгарци как може да искате унгарците да спецелят много сте зле и некой сега се радват за това :Х много жалко..айде успех и на 3 те отбора ще мачкаме наред а другата година перник в шампионска лига

Saso
26.08.2009 15:36

Говорете говорете колкото си искате. Но като дойде зимата и сте се прибрали на топло, ще гледате Левски по телевизията. Може да викнете и отбора на ЦСКА да ги гледате заедно. Паднахме. ОК. Но поне ще играем в ЛИГА ЕВРОПА. А ВИЕ ще играете в ЛИГА ЕВРОПА само по PLAYSTATION-a. *joking* *smile*

goalkeaper
26.08.2009 15:35

газарчето не те знам колко си газарче ама първо дебрецен не е европеийски гранд и 2 ро научи се да пишеш малко по грамотно чорбар нещастен

machocka
26.08.2009 14:45

"Газарчето" - Съжалявам , че си влезнал в този БГ сайт ! Тук трябва да се забранят публикациите на смешни наркоманчета дето незнаят от каде се излезнали и каде живеят.99.9% съм сигурен , че си Цесекар.

Gazarcheto
26.08.2009 13:58

Айде отстранени от още един ЕВРОПИЙСКИ ""ГРАНД"" *lol* Гола вода сте ,говеда

lucky_79
26.08.2009 13:52

likata е ми като мислят за пари както казваш, знаеш ли какви премии изпуснаха *wonder* по около 60000-70000 евро на човек , е кой не иска такава премия, кога пак ще имат възможност да вземат такива пари *stop*

pafata
26.08.2009 13:49

Може би вчера ни липсваше Гонзо - нападател който ще изоре терена, но в наказателното поле е бог, но това е положението. Преди 4 години си имахме отбор, имахме си треньор, имахме си коефициент, отстранихме един от най-сериозните ни възможни противници (Киево), играхме футбол в групите на ШЛ. Сега от това е останало абсолютно нищо. Слаб треньор, голяма част от футболистите не стават, коефициентът ни се срина, а и вече не можем да бием повече от посредствени отбори.

likata
26.08.2009 13:44

coventry_city. Не треньорат е виновен с тея момчета толкоз.
Те не мислят за футбол те мислят само за пари в момента играят хора които преди време избягаха за пари, но им видяха осраните гащи и .....
"За мен винаги е било чест да сам част от Левски"Това им са приказките на всички Гастарбайтарчета.

coventry_city
26.08.2009 13:32

След 5 години удряме стотака ако продължаваме така нищо добро не ни чака *wonder* *thinking*

coventry_city
26.08.2009 13:27

И защо трябва да влизаме в ШЛ? За да ни отупат 6 мача и после пак да кажем че сме нямали опит.Това е футбол бе хора или го можеш или не. Да не би да са били на по 16 че да нямат опит. По тази логика и Копенхаген не трябваше да бият не кой да е а Ман. Юнайтед при дебютното си участие. Ама ги биха и знаете ли защо? Веднага ще ви отговоря щото момчетата са нямали опит *smile* .Да определено това беше много добро оправдание.Да изброявам ли и други отбори които са нямали опит:Бате,ХИК Хелзинки, Базел, Шахтьор и други подобни.

coventry_city
26.08.2009 13:17

Да не говорим че треньор в такъв момент не се сменя.Това беше Пълна Тъпотия. Можеби сега Гаджев нямаше да е контузен.
Не може всяка година да те бият отборчета като Бате,Тампере и Дебрецен и ти да ми говориш че живота продължава. Ми че то ебати шибаният живот трябва да е това, само срам в Европа. И на всичкото отгоре някакви МАЛОУМНИЦИ след това ми говорят че това всъщност не били чак толкова слаби отбори. Трябва да си купят очила за да видят каква всъщност е реалноста.

coventry_city
26.08.2009 13:08

Ние просто не заслужаваме да играем в ШЛ. Не направихме нищо за да влезем там. Не може 3-та година да имаш шанс да играеш сред най-добрите и да не вземеш поне един класен футболист. Това е така защото г-н Батков е най-свидливият човек на този свят. Трябва да дадеш за да получиш. Според вас дали този човек направи всичко възможно сега Левски да играе в ШЛ??? Сами може да си отговорите колко отдаден е той на отбора. Не може да си пред прага на ШЛ и да не направиш нищо.

bqsa
26.08.2009 12:45

Хахахахахахахаха това ми звучи все едно САФ да иска помощ от РАФ Бенитес

Vratarchety
26.08.2009 12:41

Методиев ти си прав обаче чух един слух незнам до колко е верен ама Томов искал помощ от Батков да съдят ЦСКА *joking* На Бг отборите мястото им е в ЛЕ

MeToDueB
26.08.2009 12:34

Батков и Томов са "бисерите" на родния футбол. Тръгнах да пиша "жалко че Томов го няма вече" .. не .. не е жалко, а е супер. Сега и Батков да го отняма .. и оня все беше доволен от играта, все ги надигравахме .. с по 1-0 тотално ги надигравахме, тоя пък .. по-добри от Барса били хахьахьа .. тцтц.. тия двамата .. Батков е цесекар, а Томов левскар. Казвам ви .. *joking*

orlio_wins
26.08.2009 12:33

За да е Левски в ШЛ,трябва да да си реализира положенията,и да има добри заместници.Кратко и ясно,това нещо в момента липсва

MeToDueB
26.08.2009 12:32

ама всички тук имаме приятели от противоположни отбори .. кво тряба да се бия с тях, че са от друг отбор ли х-ах-ах-а .. пълна смешка е това. Най-много да ги побъзикам приятелски .. те ще го приемат на шега .. и тва е. Кви са тия клетви, тия глупости .. тия спорове. Голямото първенство, големия футбол .. *joking* че чак ми става смешно. Както бихте избрали вие, ако по едно време играят ЦСКА - Левски, Барса - Реал, Ман Ю (с Бербатов) - Ливърпул .. дали няма да ми е на последно място ЦСКА - Левски .. много ясно, че да Еми тогава .. за какво да споря, за какво да правим циркаджииски глупости. успех на всички в Европа и тва е .. и най-много на ЦСКА.

bqsa
26.08.2009 12:32

icone_81
Аз по долу писах,че и алкохоличетата нямат място,не само в Левски ами и в другите отбори.

TigerJK
26.08.2009 12:32

ахахах MeToDueB сега прочетох това изказване на батков, че и Барселона не надигравала така съперниците си... тоя напоследък говори по-големи смешки и от Иван Славков *lol*

Vratarchety
26.08.2009 12:29

Методиев приятно ще е ама няма да стане докато в бг футбола се насява такава омраза между феновете безмислени спорове ! На колко фенове на Левски и на ЦСКА сам им обяснявал че няма смисъл да се карат и да се бият защото това е само една игра която трябва да забавлява зрителите да прави шоу развлечение докато тук в България тя е повод за насилие късане на нерви псувни и понякога посещаване на Пирогов ! Виж сега другите страни отборите Пример Челси Ман Ютд Ливърпуул Арсенал аз не съм видял все още бой между тези агитки и омраза виждал даже съм се изненадвал как сядат един до друг с тениски на различни отбори и това има още много примери !

icone_81
26.08.2009 12:28

А бе и защитата ви много глупави грешки направи. Стига сте плюли само Йовов или Гошо вратарчето.

bqsa
26.08.2009 12:26

Специално Достанич и Гонзо ми се струва,че се справят добре.В първия мач бяхме......,но във втория игррахме добре.И пак ще кажа с този некадърник Йовов наистина някои чорбарчета имат правоСамо излагации.Той и Наско Сираков го каза"за Йовов СКУНКС от Господари на ефира".Това е истината за съжеление.

icone_81
26.08.2009 12:23

Е кога ще му дойде времето на Левски за ШЛ. Едва ли вече ще ви се случи да играете за влизане в групите на ШЛ със седмия или осмия в първенството /поради наказания на първенците/.

MeToDueB
26.08.2009 12:22

Vratarchety хаха .. колко щеше да е приятно вярно .. с някой приятел левскар, той с фланелка на Левски да отидем на мач на ЦСКА в Европа, аз с фланелка на ЦСКА в мач на Левски в Европа .. и да пляска, да тръпнеме .. ама най-много в Пирогов .. че и до Бакърената може да ни закарат, ако го направиме. Враждата е мноого тъпо нещо .. избиване на комплекси, въобще сме си такъв народ .. от там идва всичко.

orlio_wins
26.08.2009 12:22

fkbaku псувайте когото си пожелаете - ваше право е,но ние сме Шампиони и следователно имаме право да играем за ШЛ,това,че не сме за там е очевидно.Когато вие станете шампионе ( ако това се случи скоро ) ще видим и вас и тогава ще говорим :]}~

Vratarchety
26.08.2009 12:20

fkbaku как може да има такива като тебе ми кажи ! Едни такива прости създания който гледат и се радват Левски като падне а не ЦСКА като бие ! Виж унгарците са жив пример събрали са се агитки от почти всичките си отбори и подкрепят Дебрецен ! Ей това е да сме единни и да не се псуваме по форумите докато Батк-off Христолов пак и вашите шефове се кефят и си проят паричките и малко по малко унищожават футбола в България ! Народът веднъж само е бил обединен 94-та година тогава е нямало Левски нямало ЦСКА тогава всичко е било България ! Предлагам да още такива като тебе независимо от кой отбор да викат за България ! Като толкова мразите българския отбор в ШЛ или ЛЕ поне не дразнете феновете му

orlio_wins
26.08.2009 12:19

Няма база за сравнение не отборите,дано има повече български отбори в Лига Европа,където ни е мястото реално погледнато.

fkbaku
26.08.2009 12:18

orlio_wins na Лефски никога няма да му е врето да си стои в родопа и подуене и това е .Винати така викате след като се подиграят с вас ама те не са слаб отбор, Видяxте ги добри са а y 6те ви бият и вас истината е 4е сре6ту вас всеки играе добре за6отот вие не играете футбол а няква порнография с цел да излагате БГ !!!! затова всеки 6те псува всеки пат вие Сте СРАМ ЗА БГГГГГ !!!!!!!!!

MeToDueB
26.08.2009 12:17

Гледайте реално на нещата .. ЦСКА нямаше да се оголва така .. щеше да играе концентрирано в защита и нямаше да допусне такива грешки, дали щеше да вкара вече е друг въпрос .. зависи дали са там Стоянов и Маркиньос . хх.. Дебрецен много бой ще ядат в ШЛ .. там няма никой да им подарява голове. Стига сранявахте Динамо/Дебрецен .. няма значение кой е по-добър, кой по и т.н .. важното е да се играе достойно и да се побеждвата.

orlio_wins
26.08.2009 12:14

Вие чорбета се молете да не ви се беше паднал на вас Дебрецен,че щеше да ядете дедовия.Дебрецен показа,че е достоен за ШЛ,на Левски още не му е времето.

bqsa
26.08.2009 12:14

За dido0o0o
Да така е братле ама вече е старичък.Няма такава елементарна грешка в първия гол,че ако искаш и при втория.Един добар вратар няма да излезе толкова напред.Иначе спор няма Гошо не веднаж ни е изкарвал от калта.Нищо лошо не искам да кажа,ама такива грешки.....

MeToDueB
26.08.2009 12:11

стига са пък ние цесекарите .. не ги провокирайте, да не провокират и кълнат нас. . какъв е смисъла да се дразним .. няма смисъл. Те показаха своите достойнства, ние ще покажем наще.

fkbaku
26.08.2009 12:10

сини мангалЧета кво ми сравнявате дебрецен с динамо ве 4ак викат 6те ви видим вас с 4етвартак . Колко сте жалки добре 4е сте вие за да има отбори като тампере бате жилина а сега и дебрезен 4ак сравнения си правят *joking* Ако паднем поне знаем от кои падаме а не от беззизвестни отбор4ета и след като ви накажат станат г/д известни. за пореден пат 6те кажа АXXXX КОЛКО Жалко е да си ЛЕФСКАРР цяла БГ ви мрази за6тот само я срамите сини К*рви !!!!!!!!

orlio_wins
26.08.2009 12:10

Рабех не искат да го изгонят поради причината,че не им се дава пари за нов,не само защото бил добър футболист

bqsa
26.08.2009 12:07

Ох да не забравяме и алкохоличето Рабех.Тоя няма място в Левски.Не може така.Вън

dido0o0o
26.08.2009 12:07

Как Гошо вратарчето вие нормални ли сте ?? *sick* Че той малко ли измъкваше Левски че и Националния отбор. В тоя мач може би направи грешка при втория гол ама чак да е за гонене ...

orlio_wins
26.08.2009 12:05

Та те Дебрецен специално за мача с Левски са взели 3-ма национали,Батков може само да гледа и да се учи :]}~

TigerJK
26.08.2009 12:05

fishky , ето най-накрая да се намери един трезво мислещ човек! И аз много пъти съм споделял същото мнение. Няма Левски, няма ЦСКА, няма Литекс, всички са един дол дренки. И тва че някой от вас не е чувал отбора Дебрецен до преди жребия, не означава че те са по-слаби. А от Унгария да не мислите че са чували за нас.. нали имаше интервю с тренера им в сайта.. и кво каза: Стоичков, Лечков, Бербатов, Стилян, Мартин и май спомена нещо за ЦСКА от преди 20 години.. общо взето пича не знаеше нищо за футбола в България в момента. Ама момчетата им не излязоха на терена с навирени носове все едно играят срещу някав селски отбор (както ги определяме тука в БГ - земеделци, трактористи и не знам още какво). Излязоха си, играха си грамотно, използваха си силните страни и си ни биха мъжката. Тва че сме влядяли топката 60-70% не ни прави Барселона!

bqsa
26.08.2009 12:04

lucky_79 е прав трябва да се по4не от Йовов и Гошо Вратарчето.Вън

MeToDueB
26.08.2009 12:04

sportal.bg /news.php?id=191137

очаквам Барселона да си търси правата .. и да глоби БаткОфф .. несериозно е, а и малко смешно.

bqsa
26.08.2009 12:02

Йовов вън от Левски.Смешник *sick*

bqsa
26.08.2009 12:00

Пичове,шансове с тази игра нямаме и в най-смешната лига.Левскар сьм,ама ми идваше и в двата мача да счупя телевизора, като гледах тоя нещастник Йовов какво прави на терена.Гошо вратарчето вече е за смяна.остаря,не става вече,да си ходи.За мен най-големият виновник за тази голова суша е виновен Йовов,това п....че няма да се научи да рита.Йовов вьн от Левски

lucky_79
26.08.2009 11:58

Като че ли се очертава чистка в Левски

Vratarchety
26.08.2009 11:54

Ти пък къде отиде да сравняваш талантите и играчите на Арсен с талантите на Левски ? Разликата между световни и таланти в бг е космическа

cris7ronaldooo
26.08.2009 11:52

Аз пък мога да ти кажа че ако във всеки един мач беха пускани дадени играчи сега нямаше да сме на това полужение Арсен пуска всичките си младоци точно във такива турнира за да могат да натрупат максимален опит ако във ШЛ не го натрупаш къде във А ГРУПА ли ?

Vratarchety
26.08.2009 11:33

fishky искам да ти кажа а и на всички че ШЛ не е мястото където могат да се изпробват играчи там трябва да са вече доказани и предани към отбора за да играят ! Там е работата че няма отбори в Бг за ШЛ ! Левски бяха като Бате и Дебрецен и направиха един случаен пробив в ШЛ и това е ! Изобщо източно-европейския футбол е толкова западнал нито България нито Македонците нито Албанците нито Сърбите нито Румънците (който се представят добре) нито Хърватите нито Словенците нито Словакия трагедия ! Всичките сме на една черга може би Румънците са 1 рамо по-напред от останалите

MeToDueB
26.08.2009 11:29

fishky вярно си е .. скоро и националния ни ще загуби позиции. Ако не се класираме и за този "форум" .. бе надолу вървим от година на година все по-зле. Радвам се обаче на отбори, като Черноморец БС примерно, които градят отбор, стадиони .. бъдеще имат. ЦСКА с този нов отбор от 17 българи .. 12,13 от които на по 18-20-22 год .. *smile*

MeToDueB
26.08.2009 11:28

omonigotemile по-добре минало и светло бъдеще, отколкото нито минало, нито настояще .. нито бъдеще, като .. Левски.

fishky
26.08.2009 11:25

Аз не мога да разбера защо говорите с такова пренебрежение към отбори като БАТЕ и Дебрецен. Това, че ние тук не сме ги чували не означава, че можете да говорите така за тях. Да не мислите, че някой ни смята за такава европейска сила във футбола, че да го е грижа за нашите отбори или да се страхува от тях. Вземете станете реалисти и си свалете розовите очила. Футболът в БГ е под нивото на повечето от страните в източна и централна Европа. Има много обещаващи млади таланти защо трябва да се вземат на кило някви чужденци ? 2-3 от момчетата снощи показаха, че имат качества. Трябва да сме търпеливи с младите ни надежди.

omonigotemile
26.08.2009 11:14

Цесекарите са много интересни-анонимници.. Ами то и Челси са анонимци в европа, само последните години откакто Абрамович ги взе правят нещо. Така е и в тези клубове, наливат се средства и те успяват. Това че в миналото нямат успехи, не значи че сега не са силни. Ама то вие цесекарите само на миналото и стари лавти разчитате...

krisoBG
26.08.2009 11:13

Cris_7 имаш много поздрави от майка си ..

заяждайте се прасенца , продължавайте , сичко тъпкано ще ви го върнем в четвъртък вечерта..

Cris_7
26.08.2009 11:10

Хаха говеда имате много поздрави от елена РУДОЛФ *joking*

icone_81
26.08.2009 11:00

"Левски се прости с мечтите за ШЛ" Аз бих казал, че за сметка на това пък за пореден път сбъдна мечтите на другите за тази ШЛ. Другите - никому неизвестните БАТЕ - та, сега Дебрецен. Все отбори, за които не бях чувал до мачовете с Левски. За пореден път отбора ни /имам првдвид, че е БГ отбор, да не си помисли някой че им симпатизирам/ се оказа трамплин за анонимците в Европа.

omonigotemile
26.08.2009 10:46

Георги Христов ми прилича много на Бебатов по начин на игра. Вижте само как при първото положение на Христов, как владее топката, колко умело.Просто трябва да му се даде шанс. Шанс който не получи Жеан Карлос, който според мен е точно нападатетеля който ни липсва. Иначе за мача много грешки в защитата,много пропуски в нападението.Много силен мач направиха Зе и Минев и бих казал добро включване на Ники Димитров. Явно излзиза от миникризата в началото на сезона и дано да е така, защото предстоят мачове в ЛЕ и Ники може да помогне на отбора. Гледам че обвинявате Гошо Петков, но аз мога да кажа едно- такъв проблем има и Иванков при далечните удари и това според мен е така, защото в БГ никой не стреля от далеч и по този начин вратарите не са свикнали да отразяват подобни удари, не се пласират като хората.Гошо е спасявал Левски много пъти, така че наистина игра слабо, но не трябва да го обвиняваме. Сърмов освен гредата май нямаше свестно отиграване. Слаби Топузаков и Рабех, приличен Бензукан.Ратко се стараеше, съдра си гърлото от викане човека, но някакси трябваше на почивката да вдигне духа на играчите,които се бяха вече примирили.

Vratarchety
26.08.2009 10:32

За първи път ще кажа че свети Методиев е прав *joking*

MeToDueB
26.08.2009 10:26

ако не го искате .. ние в ЦСКА го искаме, поне аз де .. аз виждам в него бъдеще и виждам таланта .. това, че два пъти му падна на неудобния ляв крак, а при първия можеше и да подаде, но никой не тръгна отсрани. Момчето има мисъл в играта .. има талант, но му липсва самочувствието пред гола. Ако играеше и с някой нападател тип "таран" до него .. щеше да е и асистент и голмайстор. Умее да ги финтира, да подаде .. влага мисъл в играта. Просто два пъти на левия крак му пада .. първия си изигра положението перфектно .. финтира ги, изчака може би някой да тръгне от дясно или от ляво .. но от Левски .. май никой няма мисълта. И така .. ако не го искате, дайте го на нас ?

Vratarchety
26.08.2009 10:21

amik81 всички големи нападатели са започвали почти винаги в отборите в който стават известни като неудачници като хора който пропускат нямат късмет аз знам че на Гошето му липсва самоувереност и той е под напрежение ! Преди в Ботев му беше лесно защото от Ботев се очакваше не кой знае какво представяне и нямаше напрежение върху него и той бележеше . При него проблема е психологически и мисля че ще успее да го преодолее ! Само да попитам жребия е в петък нали ?

biznesmen
26.08.2009 10:15

В ЛЕ Левски ще ги ебат много здраво и пази боже да не се падаме с Рома

mpnenkov
26.08.2009 10:15

Четох изявленията на Тасевски на Батков...не е просто късмет,колко положения трябва да създадеш за да поне уцелиш вратата и то със сериозен шут не топката да се търкаля.Просто и в "Левски" и в ЦСКА, и в "Литекс" изреждам само тези от нашето първенство защото имат най-големи финансови възможности има футболисти пък и треньори,които нямат работа в тях. Докато президентите не спрат да мислят как изглежда отбора само в един два мача на сезон няма да се появи промяната. Сега се случило с Левски днес с някой друг не дай боже ами имат мениджъри да гледат ,кои са слабите постове да търсят заместници и то от сега за следващия сезон,не 2 седмици преди първенството или преди турнирите

amik81
26.08.2009 10:15

Vratarchety за Гошо Христов който и в двата мача с дебрецен или се разминаваше с топката или биеше в страни от вратата или кито пропусна поне 10-на полоения за чист гол ли .за него не сьм сьгласен той не трябва да играе поне засега докат не се научи да играе*smile*)))))))))))))))За нрго и за Йовов писах още в 1ия мач че не трябава да играят поне на реванша ))

Vratarchety
26.08.2009 09:25

Футбола се играе на голове не на владение на топката и други подобни статистики като корнери тъчове и така нататък ! Според мен е време от многооооо мноооогоооо време повтарям че Батк-off трябва да се махне от Левски! Прееба трансфера на Жоб на Макриев и сигурно още много други трансфери ! Според мен сега е времето Левски да започне изграждането на нов отбор ! От сегашния отбор трябва да останат няколко футболисти - Миланов , Минев , Рабех,Зе Соареш ,Тасевски и Гошо Христов а и Гаджев ! Абсолюбно всички други трябва да ги наритат ! И трябва да почнат да налагат няколко други от Левски - Цачев , Ники Димитров , Генев и може би Милиев ! Трябват няколко трансфера да извършат и то да вземат предимно български футболисти но може и някой чужденец - Искрен Писаров , Платини , Димо Атанасов и някой друг халф ! За треньора на мнение съм че Ратко Пиратко нищо не разбира от футбол ! Йовов го намразих и е първия от списъка който бих му бил дуспата ! Само Левски дано има кой се вслуша в думите ми ама май никой

shitfyyy
26.08.2009 09:06

В Лига Европа отборите са далеч далеч по-класни от тия комбайнери ( Дебрецен е регион в Унгария известен с житните си ниви и комбайнерите си *joking* ) Дано не играем само срещу още едни земедеци че много станаха

ultrablue1914
26.08.2009 08:48

Пичове,да не се заблуждаваме-в ЛЕ отборите с които ще играем в никакъв случай няма да са по-слаби от унгарците!Трябва много работа с отбора ако не искаме да ставаме пак за смях.Незнам защо българските отбори не се отърсят от този манталитет да се опитват да влизат с топката във вратата,а не стрелят от далеч.По начина по който играхме в нападение се вижда,че срещу една добре организирана защита нямаме шансове за удари във наказателното поле и въпреки всичко продължаваме да играем по този начин.Друг е и въпросът,че ако така наречените ни нападатели не започнат да си вършат работата и да бележат голове нищо добро не ни чака. Но въпреки всичко САМО ЛЕВСКИ!!!

hyha_h
26.08.2009 08:25

AMA..ич.. ич ги неМа
какво знчи НЕ винаги по добрия побеждаваа
*sick*

kal_mitov
26.08.2009 08:09

Гошко "Вратарчето" прецака нещата, за първия гол и съмрмов има вина, но на Гошко не му беше толкова отпред мястото че да го прехвърлят така левашки, за втория гол, същата история. Не видяха умните глави в левски че унгарците бележат с далечни удари, но това си е грешка на трениорското ръководство. Видя се още в първия мач че Гошко се наакваше всеки път когато някой иска да бие от далече и не си взеха поука за втория. Успех на отбора във ЛЕ!!!

orlio_wins
26.08.2009 07:39

Nе винаги по-добрия побеждава завистливи българчета.Ние сме си за Лига Европа,цитирам:"Къде сме ний,къде сте вий?"

snowboard
26.08.2009 07:25

Стига с този антикъсмет бе,палячовци рогати!Щом падате,и отпадате,няма липса на късмет,няма малшанс.И сега се започва-не заслужавахме да загубим,играхме по-добре....дрън дрън.
Сега дай да съжаляваме горките футболисченца от уефски че отпаднали.Остана ви само да хапнете по един гулаш(или по два) и обратно в Подуене.

profesorat_
26.08.2009 02:55

левски имат ебати антикъсмета добре играха горе долу ама тия си имаха тактика излзиат 1 -то полувреме е*ат ни и второто си праят та*ак с нас *joking*

angelhenry
26.08.2009 02:35

Момчета айде по-спокойно да я караме а?Какво като сме отпаднали от ШЛ?Света ли е свършил?Играчите на Левски празнуваха след мача с Баку все едно са на 1/2 в ШЛ.Заръката на Батков бе ясна "Лига Европа и излизане от групите".Той не искаше ШЛ.ДА в ЛЕ отборите според мен ще са по-силни от Дебрецен, но Левски доказа какво може преди 4 години в същия този турнир.УСПЕХ СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!!

pavkata27
26.08.2009 02:30

За мен Най добрия играч в Левски е Зе Соареш

dreadlord
26.08.2009 02:10

Поредното доказателство, че с аматиори не може да се играе професионален футбол.

thehellriser
26.08.2009 01:36

Ако играят 90 мин на 110 % никой няма да ви вика Евроидиоти , но вече 2ри мач съм свидетел на качествена разходка и 25-30 мин хубав футбол от Левски...

ip
26.08.2009 01:23

Не сме най-великите и не ми пука кой е най- великия..аз обичам Левски и единствено това ме вълнува *joking*

nikolai_kushev
26.08.2009 01:20

ай де че се оляхме тая вечер да ходим да лягаме че ние все след мачовете разбори правим

Vasko_777
26.08.2009 01:19

Лелеее, връщаме се когато гръка Лафчис беше шеф в ЛЕВСКИ. Само че той важеше в БГ, по негово време МОЯ отбор не знаеше какво е да си шампион, а сега има друг НЕЩАСТНИК - БРАТКОВ той пък не знае що е ФЕН. бРАТЛЕ ТИ СИ АБСОЛЮТЕН МАЗОХИСТ МАХАЙ СЕ ПО- СКОРО,ЧЕ ДА ЖИВНЕМ МАЛКО!!!
САМО ЛЕВСКИ *beer*

nikolai_kushev
26.08.2009 01:18

ама кучетата си лаят а керванът си върви сега ще отидат да се почерпят че са играли с интусиазъм а ние тука да се караме пак с чорбарчетата и да викаме кой е по- най,да се бием в гърдите че сме от левски и сме най-великите.

nikolai_kushev
26.08.2009 01:15

е те нашти се отказаха да играят още когато се класираха за евролигата,а и може би са прави защото си знаят възможностите дане стане както първият път когато влязоха,но въпреки загубите си тогава поне докарахме имена във футбола,този мач с дебрецен можехме да го спечелим с разумна тактика и по голяма воля,та те спряха да играят още в 36 мин,ами има още много 3 точни удара и сме готови за групите ама нашите се отказаха типично по български

ip
26.08.2009 01:15

Мачкани е силна дума.Не бяхме смачкани ,а тактически надиграни..по-скоро ние се опитахме да ги смачкаме , но единственото хубаво нещо си остана ентусиазма :–) Аз лично харесах играта на Зе... *smile*

nikolai_kushev
26.08.2009 01:11

а за велев съм сигурен че и в газъ си е левскар и ще умре с отворени очи за тоя клуб а как го пропъди мустакатия.

nikolai_kushev
26.08.2009 01:08

единственно само стоилов се опъваше на батков като редеше състава всички други мълчат,а и сега няма да е по различно с тоя радко и гонзо а те са му протежета.батков не оставя на спокойствие треньорите си само ги притиска и иска неща който без пари нестават

rado_kz91
26.08.2009 01:07

Трагедия! Жалка картинка! Пълна скръб! ... Такива трябва да бъдат заглавията в утрешната преса. Журналистите трябва да разпънат на кръст виновниците за поредния Евросрам. Видя, че дори и след като имахме възможност да изграем срещу сравнително равностойни отбори ние биваме мачкани. Виновните за това трябва да си понесат последствията.

Vasko_777
26.08.2009 01:07

Абре хорааа, Още като изтеглиха жребия, ония нещастници казаха че ЛЕВСКИ ще играе до нова година в Европа и това ще им донесе пари. Явно не искат НАШИЯТ ОТБОР да им донесе много пари. САМО ЛЕВСКИ ЗА НАС НА КОИТО ЛЕВСКИ Е В СЪРЦАТА, А ОСТАНАЛИТЕ- ДА ДУХАТ СУПАТА

ip
26.08.2009 01:05

Да , Велев си е левскар,и то от най-големите...но и той беше зависим от "всемогъщия".Мачът с чорбата беше доказателство..няма нужда да уточнявам

nikolai_kushev
26.08.2009 01:04

manunited666-благодаря ти за информацията и това показва отново на какви лица залага левски за пътят ни към европа,а бе немога да се здържа да не кажа РАДКО е голям тренер *smile* и ние трябва да го подкрепяме,ако беше някой наш тренер досега вече да е уволнен ама той е специалист от сърбия.как успяха да осерат такъв отбор като левски

MeToDueB
26.08.2009 01:00

Ниско е нивото на българския футбол .. факт, но очаквайте в близко бъдеще отбори, като Черно Море БС, които се старят, борят се .. градят и т.н .. и ако няма корупция, купуване на мачове и т.н .. да не са хегемони само Левски и ЦСКА .. ЦСКА също има светло бъдеще с тези младоци, ако вървят добре и се борят .. ще очакваме нови Бербатовци, Петровци .. айде за Стоичковци вече сме прекалено в мечтите *lol*

Левски нещо .. нито има политика, нито ръководство .. нито президент. За това е и тая загуба .. разчитат на "стари ларви".. хранехме чужденците в българсктоо първенство, бих казал за Левски .. добре, че са те, да играят, че няма кой друг.

dimones
26.08.2009 01:00

Хора този сръбски некъдърник с Гонзо ще съсипят Левски. А Гошко вратарчето дето само дава акъл на защитата и излиза на напред са го разучили и го ебнаха с 3 гола от софийските хали че и драпа за национала Левски загубиха от двамата Гошковци и от сръбско-шиптърско недоразумение във футбола. Чакай те още провали на Левски ако греша ме заплюйте...

manunited666
26.08.2009 00:59

nikolai_kushev сега ще ти споделя малко информация за трениора бай Радко.За 2 години минава през 6 отбора ОФК Белград , Безания , Верия ФК, некви китайци , ФК Вардар , ФК Срем.Значи това са 6 отбора за 2 години , това за да го направиш или трябва да си фокусник или никой да не те иска.Успехите му като трениор са класиране на ФК Обилич до 3-то място в първенството на тогавашна Югославия и достигане до полу-финал със същия отбор.Като пояснявам , че отбора завършва на 23 точки зад 2-рия.

nikolai_kushev
26.08.2009 00:56

според мен истината е една нетрябваше да уволняват кокала единственно той знаеше след подготовката и лагера кой става и кой не,а и направи добри резултати с отбора защо му трябваше на батков да го маха пак интереси а игонзо все още не става за тоя пост,има още доста да се учи,левски не е училище той е професионален клуб,колкото и да приказваме отговори освен от нас в форума няма да получим,за това желая ви лека нощ на всички и да преспим пък утре ще мислим за левски.

Iv3rs0n
26.08.2009 00:53

lud_fen_93 Той поне бардон изнесе силен мач тая вечер нали ? и той беше доста пестелив и трагичен ............. а ортега няма да блесне докато го вкарват в последните минути на пожар да свърши това което никои не успява цял мач *sick*

lud_fen_93
26.08.2009 00:49

1-во защо ТАСЕВСКИ НЕ ИГРА ..
2-ро Цачев вместо да носи 2 победи на Пирин, можеше да вземе мястото на Ортега.
3-то Само Бардон ли знае как се рита топката.. *stop*

Iv3rs0n
26.08.2009 00:48

nikolai_kushev Адаш сванах ти мисълта но в момента няма кои в този момент на митрев не са му свалили гипса още но 2 та гола доидоха след грешки на наши играчи. ААА И ЗАБРАВИХ ДА КАЖА РАБЕХ ПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА ЗА НАЙ-БЪРЗА РЕАКЦИЯ (става дума за 2 рия гол) НАГРАДАТА Е..... КАТО ЗА НЕГО: БУТИЛКА ВОДКА *stop* ако съдията на делото му е левскар направо си го пишете преотстъпен на ЦСЗ (Центарен Софииски Затвор)

Iv3rs0n
26.08.2009 00:43

Също така не разбрах и защо "СПЕЦА" Патко ДОСПАНИЧ толкова закъсня с смените още в 13 мин се разбра че е объркал състава *sick*

nikolai_kushev
26.08.2009 00:40

Iv3rs0n-съгласен съм с теб но само на 50%,та на ли този играч получава пари за да си върши работата,и когато си опази мрежата значи си я свършил както трябва,е то не зависи само от него но...а и затова ти си фен на този отбор на който той защитава цветовете и когато нещо се обърка ти имаш право да потърсиш защо така е станало всеки има силни и слаби моменти във футбола ама нека си го кажем направо гошо не е за този пост,трябва млади кадри вече да се налагат и всеки път ще е така когато той допусне гол,има една велика мислъл на сократ ЧОВЕК СИ ПРИЗНАВА МАЛКИТЕ ГРЕШКИ ЗА ДА МОЖЕ ДА ОСТАНЕ БЕЗНАКАЗАН КОГАТО НАПРАВИ ГОЛЕМИ дано си сванал мисълта ми.

ip
26.08.2009 00:39

Христов дори и да има талант,няма как да го покаже,при положение че е сам на върха на атаката..та той няма 60 кила,какво очакваме ?? Аз лично не го харесвам,но с един по-мощен нападател напред,който може да ангажира двама защитници би стоял по друг начин.В съвременния футболл се залага много на физиката,а при нас тя липсва

MeToDueB
26.08.2009 00:35

а защо ТАСЕВСКИ НЕ ИГРА .. това е престъпление .. честно ! Йовчо Йовчев може значи .. а Тасевски, който е 62 хиляди пъти по-добър .. не може. Тоя Достанич ли е къв е .. яко е зле тъпака. Пффф.. кво се ядосвам и аз .. сериозно ядосвам се, дано не ми се събере много и след четвъртък *sick* *joking*

lucky_79
26.08.2009 00:34

MeToDueB за всичко, което каза много си прав *stop* само където си чорбе *sick*

nikolai_kushev
26.08.2009 00:33

а бе някой може ли да ми каже тоя голям треньор на левски какви успехи има знам само че дойде от б дивизията на сърбия,щото като гледам тук във форума има много повече хора който разбират повече от него,или май пак се е прало малко пари а

Iv3rs0n
26.08.2009 00:33

MeToDueB Гошо Петков в толкова мачове ни е вадил че и авто гол да си вкара за него (както казах по надоло) ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО *smile*

MeToDueB
26.08.2009 00:31

забравих и оня тъпчо Сърмов е голям виновник .. егати спирането има. Направи греда и след това погреба всичко.

MeToDueB
26.08.2009 00:30

Не Христо .. офф .. тва В нещо не ми бачка май. Георги Христов *smile*

MeToDueB
26.08.2009 00:29

Стига де .. моля ви. Сериозно ви казвам .. Христо има талант, но няма самочувствие. Това, което направи .. да финтира така двамата защитници, друг няма да го направи в Левски .. след това стреля с неудобния му ляв крак, и не стана .. после я спря на гърди, така пак няма кой да я спре в Левски .. беше на добра позиция, но пак с неудобния му ляв крак и не вкара .. има бъдеще в него, винаги съм го твърдял .. и ме е било яд, че не подписа с нас, а подписа с Левски .. но го няма самочувствието момчето .. иначе да ги финтира, да я подаде .. си го може, ама пред гола нещо му липсва. не хвърляйте вината върху него .. Вината върху защитата (с изкл Минев и Топузаков) .. върху Петков и Йовчо йовчев (яловия).

nikolai_kushev
26.08.2009 00:29

а колко млади таланти има и биха се раздали само и само да играят в първият отбор на левски ама ако нямат пари да бутнат няма да играят,тези чужденци за нищо нестават купуват се на килограм и незнаят отговорноста да носят синият екип,ама както казват някой колеги във форума наистина няма политика в левски,неможеш да искаш победи с тея играчи трябва да инвестираш в играчи и чак тогава да печелиш

mengeme
26.08.2009 00:27

Още един от мачовете в евротурнирите на Левски, които ще мине с логото: "Играхме добре, но загубихме", но така ще бъде докато не се научим да вкарваме от едно положение един гол, но това само класните отбори го могат и това се видя много добре от Дебрецен. Не мога да разбера защо като каза Достанич, че ще излезнат коренно променени, излязоха със същата тактика, 4-4-1-1 и център нападател пловдивчанското манекенче. А и също не знам защо като на Левски се вижда проблема с вкарването предостъпиха Иван Цачев на Пирин, като момчето редовно влизаше в мачовете като резерва и вкарваше по два-три гола. А относно Батков ми е ясен, да разпродава акциите колкото се може по-бързо и дано някой по-свестен собственик ги купи, който няма да гледа само изгодата, а ще му пука за отбора!

Iv3rs0n
26.08.2009 00:26

pafata това не се нарича игра от днес а Траги-комичен Театър ....
MeToDueB Няма опция за закупуване Цачев *wink* Оставаше да има и опция за закупуване и щях да му оскуба мустаците на Ганьо има ги кадрите но те или са давани под наем или са ПОДАРЯВАНИ на цска или търкат пеиката......... МОЛЯВИ НЯКОИ ДА МИ ОБЯСНИ ЩО ГИ НАЛАГАТ ЙОВОВ И ХРИСТОВ ПЛС НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА

nikolai_kushev
26.08.2009 00:23

ааа лийдс е друга работа и аз съм фен на тях от 15 год,ама някак си свикваш защото само ги гледаш по телевизора ,а тея сини шампиони даваш си здравето за тях отделяш свободното си време за да отидеш на стадиона и да ги подкрепиш а те все те разочароват а как ги гледах преди бяха отбор с вердер пред 60000 зрители на васил левски беше празник а и бях малък когато баща ми ме заведе както казват в рекламата на мастъркатд БЕЗЦЕННО , а аз сега на кай мач да заведа моят син на левски с своге ли ами някак си нестава,загубихме кураж а играчите на левски пак почват да се оправдават ами аз когато бях футболист макар и по долните девизий във в група поемах отговорността и се отказвах от премий защото не ги заслужавах,а и не мисля че някой от тези хора заслужават да носят екипа на ЛЕВСКИ

lucky_79
26.08.2009 00:23

MeToDueB до добър извод стигна за Левски *stop*

pafata
26.08.2009 00:21

Не знам какви родни таланти имаме, но в този отбор точно чужденците връзват играта... А тоя Цачев вместо да носи 2 победи на Пирин, можеше да вземе мястото на Йовов. Той, Христов и Ортега са едни от най-бездарните създания носили синята фланелка.

MeToDueB
26.08.2009 00:21

Цачев си е под договор в Пирин и трябва да си го изпълни .. под наем за година е май с опция за закупуване ?

ip
26.08.2009 00:20

Тая "далавера" с Цачев и аз не можах да я схвана *sick* при очевадния недостиг на реализатори,поне за резерва да бяха го оставили,макар че по мое скромно мнение на фона на изявите ни в нападение момчето заслужава титулярно място

Gopcho
26.08.2009 00:19

Само Бардон ли знае как се рита топката... Г.Христов трябваше да му скъса ушите на вратаря...
и защо винаги правим по трудното .. да се освободим .. от защитника .. и когато дойде ... фазата удар гол.. правят някав детски удар ... все едно не са яли 2 дена... и са били само на вода... пфф ... жалко, че не се класирахме ..

Iv3rs0n
26.08.2009 00:16

Яд ме е но имаме наи глупавата политика от цялата а група като изключим христолов вместо да налагаме млади и преспективни играчи ние ги държим на пеиката (Балтанов , Ники Димитров и Огнянов) А най-глупавото е че на сички им е ясно че ни трябва нападател и го имаме но го пратихме да носи точки на пирин.... Надявам се като доиде мача с пирин да ни вкара 1-2 гола та да може мустакатия пед*рас да осъзнае колко е глупав !!! докато налагаме Смешници като Йовов и Христов който заемат местата на младите се ще е така положението *angry*

ip
26.08.2009 00:15

nikolai_kushev какво да ти кажа..след като все още има фенове на Лийдс,които от доста време ги бият като тъпани,защо трябва при всяка трудност да се предаваме...всеки може да бъде със силните,а ние в момента все още сме Н1 в БГ,поне за предната година *wink*

Kartelat_medlin
26.08.2009 00:12

Домовчийски, Коприваров, Цачев, Хичо, Христов това трябваше да е Левски а не тези негърчета в нападение... трябва на българското да се заложи.... ЦСКА за сега има добра политика с младите българчета, но да видим какво ще стане.....

Kartelat_medlin
26.08.2009 00:09

ip, точно така...искаха го от Осасуна, Стяула...и даваха луди пари за него а сега Ратко го остава на скамейката дори и в мачовете срещу Ботев примерно.... не ги разбира Гонзо и Батков.....

MeToDueB
26.08.2009 00:07

не бива сега да се струпва толкова много напрежение върху играчите, но ръководството трябва да си прави изводите .. един нападател до Жоро Христов няма да е зле .. а тоя Йовов и за А окръжна не става. ще вземат хубави пари в ЛЕ .. евентуално и ако спечелят някоя точка, така че .. да купят някой централен нападател, да намерят някой халф .. че този Сърмов пича греши много, но има хубав удар, ама какво толкова .. не знам .. успех в Лига Европа поне.

nikolai_kushev
26.08.2009 00:06

аа как да не се отказвам то ми писна да съм все разочерован и подиграван то небеше тампере,жилина,батето и сега и тея,как да му кажа на сина си че и ние някога се били по големи отбори ,като всеки път ми вика:а бе тате ами ние все падаме защо не бием.За това ай де без мен да се излагам пред него няма смисъл,с един повече или по малко все тая за батков

ip
26.08.2009 00:06

НИКИ ДИМИТРОВ щяха да го продават за милион евро,а в момента търка пейката.Наистина странна стратегия,сигурно Батков иска да му вдигне цената *sad*

Fi4o_CskA
26.08.2009 00:05

nikolai_kushev по добре се откажи ама не изхвърлай екипа на левски а по добре го изгори така някой циганин няма да може да го намери и да ви срами още повече. Сега Батков ще разпродаде и малкото добро играчи като Тасевски и Жоро Христов и ше останете само с един ЙОВОВ.

MeToDueB
26.08.2009 00:03

Не се заяждам, ама временно ще свалите "сините очила" .. че очаквах да претендирате (на думи), че вече сте на финал на Лига Европа .. не се и радвам от загубата на Левски, защото тия не са по-добри, но са по-добри тактически .. 2 грешки, 2 гола, а Левски игра .. не е като да кажеш, те не играха.

BoBi_Levskara
26.08.2009 00:02

Е днес играхме добре но господ беше с унгарците.Ако играехме така и първия мач сега може би щяхме да се класираме, но АКО *sad* .Е жалко не трябва да се срамуваме Дебрецен не е някой твърде слаб и смешен отбор.ПОне Лига Европа остана за нас а ако играеме както играхме днес може и да постигнем нещо значимо, но кой знае... Помнете Левскари САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНГИ. И не обръщайте внимание на заядливите чорбачета които се късат от яд!

krasiksk
26.08.2009 00:01

4 много дебели влезоха в една синя дупка *sick* докато купуват и уреждат мачове ще падат отТИЯ НАДЕНИЧКИ БАТЕ РИБАРИТЕ ОТ ТАМПЕРЕ КАКИТЕ ОТ ЖИЛИНА ИДРУГИ НЕЗНАИНИ ГЕРОИ

Kartelat_medlin
26.08.2009 00:01

Абе хора, замислете се какво толкова е станало.... ние нямаме място в Шампионска лига, там ще берем два пъти повече срам... не се врпягайте толкова нашите момчета толкова си могат.... а само да попитам тези нештастници от ръковотството защо се опитват да провълят кариерата на такъв талант като НИКИ ДИМИТРОВ????

manunited666
26.08.2009 00:00

За Г. Петков не може да се кажи нищо .. но за нападатели цял роман може да се каже.Тия не знаят от коя страна се рита даже топката.Тия Дебрецен секи удар им беше опасен а на тоя Йовов например му я дават на 3 метра от гол линията и тои едвам я истъркаля на 1 метар.Сила ли няма , крака ли го боли ?

bobeto_
25.08.2009 23:59

Предпочитам да ни дисквалифицират за бомби и свастики, отколкото да играем в ЛЕ

nikolai_kushev
25.08.2009 23:59

ами поне така като гледам от тоя голям обор само 2-3 ирачи могат да осанат , и незнам защо ние феновете им сме толкова търпеливи уж сме най-много а немойм един човек да свалим от тая диктатура все го плюем и него харесваме а той си стой там и се подиграва с най-верните фенове.

ip
25.08.2009 23:59

nikolai_kushev Батков не е Левски...не се отказвай от любимия си отбор заради един...

Iv3rs0n
25.08.2009 23:55

Сърмата и Бардон направиха толкова грешки колкото правят халфовете на Бресник (бяла) за цял сезон, коментатора не спря да хвали минев .... давам му оценка 5 по десето балната НО ОТ ДВАТА МАЧА ОБЩО, Йовов ако се види отстрани как играе ще скочи аифеловата кула. Г. Христов нв става и за дублиращия отбор да го пращат под наем в миньор бобов дол!!! А КОЛКОТО ДО ГОШО ПЕТКОВ ТОЙ ТОЛКОВА ПЪТИ НИ Е ВАДИЛ ЧЕ ЗА НЕГО ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО !!!

Angel_Dust
25.08.2009 23:55

Дано ЦСКА покаже добър футбол в Русия, че ми писна да се излагаме като кифладжии...и ми писна да се плюем, все едно сме от различни континенти, да му еба!!!
Късмет и на "ЛИТЕКС"!!!

ehg
25.08.2009 23:55

Фен съм на ЦСКА но откровенно ме е яд за Левски. За съжаление левскарите само срещу ЦСКА играят добре. Имаха голямо желание за игра, но някои елементарни грешки ги провалиха. Най-много ме учуди слабата игра на Сърмов. Без Гаджев до него не го бива много. Не става за национал. За Достанич - играли сме добро, али сме немали шанса. Успех в ЛЕ.

nikolai_kushev
25.08.2009 23:53

толкова съм разочаран от ЛЕВСКИ че днес официялно се отказвам от тях налагам им вето поне за 5год или докато батков не си тъгне.та тоя човек неожаа развие еин отови печеливш отбор,това е срам и позор.след многогодишно подкрепяне от моя странааз се отказа от тях,а те големите майстори нека продължават с гръмките си трансфери и смяни на големите си треньори,отивам да си хвърля 4-те екипа на големият отбор,даже и на малкият си син който е на 3г и плаче заради тея некъдърници

manunited666
25.08.2009 23:52

Абсолютни слабаци , та те не могат да си спрат топката.Момчетата от Дебрецен си вкараха 2 гола през първото полувреме и си решиха мача и от там вече не им се играеше.Нормално да симулират като няма смисал да се играе.За какво да играе Дебрецен с Левски като вече са си се класирали.Водат си с 2-0 бават си време, класираха си се и готово.А Левски даже един пас не могаха да си дадат едни пас , едно спиране не могат да направат като хората.Слаби са.Тепросто са много слаби.А към феновете на ЦСКА , ЦСКА също са слаби , когато бяха в групите на УЕФА заедно с Левски , ЦСКА завърши на последно място а Левски на второ.Изказвания от сорта ,че ЦСКА отпадали да ама от по класни саперници са несериозни все пак в УЕФА те завършиха на последно място в групата а Левски и Литекс си се класираха.Такаче без извинения какви били саперниците.ЦСКА и тях ги знаеме що за стока са.Рабех пияницата , пил 2 седмици по дискотеките и кръчмите и идва и го пускат на другия ден на мач.Е ... какво е това ? Простотия!!!

westside
25.08.2009 23:52

Батков да си обръсне мустака и да го продаде току виж развързал пазвата и извадил някой лев за да вземе някой свестен нападател...на ботев и аз мога да вкарам 5 гола! Тоя Христов е пълно келеме...да не говоря за Ортега! Йовов е пълна въшка всичко вуни от към мустака на Батков! Ще продължа да си подкрепям отбора но така не се играе с куци коне на по 30 + години!

САМО ЛЕВСКИ!!!!

pavkata27
25.08.2009 23:52

Fi4o_CskA :ЦСКА кога ще се порадва на шампионска лига.Виждам си много открехнат,умственото ти багажче е на минума явно

red_hool_90
25.08.2009 23:51

Да коментирам ли? Няма много ясно то си ги боли говедата и няма смисал. Ровая с копита и забиват роги в земята ма така е! Съдбата си го връща за всички мизерии дето правеха батковци, Гонзовци, Бобита и сини БФСта

beastt
25.08.2009 23:50

Дебре Дебре Дебрецееееен, браво защитихте си името на ЕВРОИДИОТИ *smile*

Manower
25.08.2009 23:50

Левски изпусна шанса си... както някой хора написаха, че има копеленца в Левски и това му пречи! Стискам палци за другите ни два отбора да направят нещо,загубата не е срамна,играхме достойно,надиграхме ги, но като не вкараш ти вкарват!!! САМО ЛЕВСКИ!!! И БЪЛГАРИЯ НАД ВСИКО!!! ПЪРВО БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ ХОРА!!!! *wink*

tonialex
25.08.2009 23:48

Съгласен съм с MeToDieB петков направи две тотлни грешки за такъв вратар от неговия ранг

kokata88
25.08.2009 23:47

mac1 каъв отбор е Динамо Москва бе изграден от 18 -20 годишни играчи и един пенсионер нападател . Относно ЛЕВСКИ така е като мустакатия тъпак не взе един сносен нападател с Жопо Христов няма да стане и дузпа му дадоха в първенството ми немойе си момчето . Успех в ЛИГА ЕВРОПА *wink*

denso_90_vn
25.08.2009 23:45

Кое пък беше красиво. Йововите издънки или на френското добиче опитите да се прави на футболист. Ааа сигурно Сърмов и Жоро христов бпоказаха красива игра. *lol*

lubo_krika
25.08.2009 23:45

Ако продължаваме с тази игра през първата част,с малко повече късмет и САМОУВЕРЕНОСТ В АТАКА,мисля че ще имаме повече шансове.

holliwood
25.08.2009 23:45

Ще ми бъде доста приятно да гледам занапред в ШЛ тия Дебрецени как падат *sick*

MeToDueB
25.08.2009 23:44

Първо .. искам да спрете да говорите за ЦСКА до мача с Динамо, след това имате право да говорите.

Второ .. Левски не игра лошо днес. Игра по-добре от Дебрецен, но не си вкара .. гредата примерно, направиха 2,3 грешки и оттам последваха головете и още 1,2 опасности на Дебрецен. Няма спор .. играха Левски, но не можаха да победят, защото правят някакви много безотговорни грешки .. И кви са тия голове, какъв е тоя вратар. Бил съм на мнение, че това е най-добрия вратар в България, но след тия два мача (и тук-таме някой спомен за подобни слабости), го виждам, че има слабост при опазването на удари от далеч, все пак .. не ми се вярва чак толкова неспасяеми да бяха ударите и в двата мача на Дебрецен .. от по 30+ метра бяха. Дано поне за ЛЕ изгладят грешките, за да не гледаме нещо подобно от ШЛ 2006 .. че отбора е по-слаб и оттогава, а в ЛЕ също има добри отбори. Дебрецен с по 80 паса на мач, Левски с по 300+ .. но наказват грешките Дебрецен .. няма спор, че са хитри лисици, но ще ядат много бой в ШЛ, защото там няма кой да им подарява голове така.

freeplay14
25.08.2009 23:43

Да бе хайде спрете какво се връзвате на цскари или левскари който нямат акъл или са некви 15 годишни дечурлига *joking* Да подкрепим другите ни отбори сега и дано левски да се паднат с по-лек противник в лига европа *smile* Аз съм ЦСКАР но си подкрепям еднакво всички отбори освен когато играт Левски-ЦСКА . Затова не намесвайте спорът от 20 30 години

Barca_fen112
25.08.2009 23:42

mac1 не ,че вие имате големи успехи в последните години ние поне играем за Лига Европа а вие пак ше ни гледате по телевизията така ,чр тишина *devil*

gordy
25.08.2009 23:41

Гонзо е виновен като каза че ще ходят на война,няма грам сромност

ip
25.08.2009 23:41

батков ако имаше волята щеше да вземе Макрииев и Камбуров...в защита също има големи дупки.С трици маймуни не се ловят,адвокате,не го ли разбра???

Angel_Dust
25.08.2009 23:40

bigred81, може би си прав...не знам...
Желая ви успех вдругиден!!!

tonialex
25.08.2009 23:40

нямам коментар толкова съм разочарован от представянето на отбора на треньора и на всички останали УЖАС

drummer
25.08.2009 23:40

Честито ЕВРОИДИОТИ !!! 2:0 за Дебрецен !!! Уникален" успех" за нашия футбол !!! *lol*

martosas
25.08.2009 23:39

Добре ве хора чухме че Левски отпадна чухме.. трябва ли сега цяла вечер да спорите и да се убиждате .. паднаха и толкова пожелавам им успех в Лига Европа и успех на др наши отбори.. трябва ли сега да се правим на цскари и левскари.. чухме .. *thumb_down*

pafata
25.08.2009 23:39

Поредната красива загуба... Айде пък веднъж да бием грозно.

gordy
25.08.2009 23:38

Йовов е виновен, и Сърмов да ходи да навива сърми някъде другаде.

mac1
25.08.2009 23:37

не че ЦСКА са мн добри ама поне падат от достойни отбори.!

bigred81
25.08.2009 23:36

Iv3rs0n несъм 4увал досега за отбор изграден с няколко контроли и няколко официални ма4а.а откакто Левски стана шампион тази година до миналата седмица се пишеше колко са велики,а като биха ФК Баку ги изкарахте основен претендент за спе4елване на ШЛ,наистина жалко 4е такива надежди и накрая нищо,явно слу4айните работи стават доста по рядко от о4акваното въпреки на пръв поглед леките съперници

mac1
25.08.2009 23:35

iV3rs0n мисля 4е нямате думата вие левскарите,последните години сте мн добри в европа!!!!!! така 4е тишина,тишинааа *wink*

Iv3rs0n
25.08.2009 23:28

bigred81 1 во вече имат 1 мач в европа 2 ро това не го бива за оправдание нали за това бяха сумати конроли 3 кръга от а група вече ако тва ви е оправданието по добре сядаите да мислите че утре е близо *sick*

Iv3rs0n
25.08.2009 23:22

За Жалост Европеиска ни е само публиката но не и играчите

bigred81
25.08.2009 23:21

Angel_Dust 1.не се знае дали ЦСКА ще паднат 2.и да паднат на тези мом4ета дето нямат и по 1 ма4 в Европа им е простено 3.никои в ЦСКА не приказва за групова фаза,за това колко силен е отбора,това говореше мустакатия рогат добитък за жалкия си и смешен отбор и тука 99 % от феновете на Левски бяха със сини о4ила и пишеха кви ли не глупости,а сега най накрая видяха истината и се убедиха 4е тези за нищо нестават

levski_s0fia
25.08.2009 23:20

не не .. то просто е смешно вече .. във ВСЯКА атака тия Дебрецен симулират .. просто .. постоянно някой се таркаля и се прави .. нестига че водат с такав резултат но тва просто .. все едно гледам един отбор от К.Роналдовци .. *sick*

Magik
25.08.2009 23:17

Сърмов може да се пробва за балерина.

Angel_Dust
25.08.2009 23:14

Честно - "ЛЕВСКИ" поне играят по-добре от ЦСКА, които сега, като паднат от "ДИНАМО" и ще реват като биволи - "Ами беше срещу много по-класен съперник!"

liverbird1892
25.08.2009 23:11

докато не върнат Домовчийски , Коприваров , Телкийски , Томашич,Гонзо , и др-те които продадоха и също така стоилов на Трениорския пост а Сираков в ръководството както беше преди Левски няма да се оправи това дето са на терена са селяни и боклуци кви са тея пияни утрепки Рабех и Бензукан къв е тоя муьлио Минев тоя Тасевски
кви са тея неандерталци те мач незнаят как се играе в Левски ще ми играят тоя Сърмов и той незнае кво е футбол това за мен не е Левски направиха отбора съвсем друг и аз вече няма да съм Левскар докато това не се промени няма да съм за никой бг отбор няма да подкрепям такова жалко подобие на Левски да го духат тея дето са на терена срам ме е че играят в този клуб

Iv3rs0n
25.08.2009 23:07

гошо христов няма да вкара гол дори на празна да излезе :@:@:@

michael_forever
25.08.2009 23:06

Левски отидоха до Унгария да си хапнат дебърцини *joking*

deby_cc
25.08.2009 23:03

Вън не само играчите а и говедата дето коментират по телевизията

deby_cc
25.08.2009 23:01

Не ги обиждайте моля от говеда могат да станат само гулаш то се вижда *sad*

Iv3rs0n
25.08.2009 23:01

кога мисли да искара йовов бе тоя левак скапан няма място в левски както и 90 процента от останалите манекени !!! заедно с достанич вън от герена *angry*

Fi4o_CskA
25.08.2009 22:57

ей боклуци говежди как може даже да сте толкова нахални, ако моя отбор падаше така нямаше от нас да излизам от срам ама то си личи и кфи сте пишлемета с нетърпени чакам мача ни с вас да ви оперем и нажилим с 3-4 гола. Kartelat_medlin бате поне не си глупак кат другите говеда ама се пак футбола се брои на резултат тфа че праите атаки и не може да вкарате един гол си е ваш проблем

liverbird1892
25.08.2009 22:54

Левскар съм но след всички приказки които казаха и след това което се случи ще кажа само 1 тъпи неграмотни слаби левскари нито играчите нито ръководството стават от ккаот маханха стиолов и разпродадаха хубавия състав отбора не струва нищо това не са играчи повечето от тях са пияници цигани македонци мароканци и боклуци за мен това не е Левски

bigred81
25.08.2009 22:49

това е днешната действителност.за съжаление като миналогодишната..и по миналогодишнта ... а сега говорете колко лек жребий се падна на Левски и колко слаби са унгарците.и моля неопллювайте ,, Бижутера ,, щото толкова си може,както и целия отбор на Левски,лошото е 4е същото ги 4ака и в Лига Европа,просто ги споходи късмета с този формат на жребия 4е се добраха въобще до групите на ЛЕ,но за ШЛ трябват още по слаби отбори,например тези от Сан Марино

Kartelat_medlin
25.08.2009 22:48

shevachenko, нашия кво общо има ЦСКА, а и тва цура от къде го измисли.....дали ще ги бием ще се види на 19... тога се ежи сега няма смисъл... оставиго Фичо той си е палячо

roommen
25.08.2009 22:48

kuramiian - е ако имаш телефона на Достанич обади му се и му предложи *lol*

AviMC
25.08.2009 22:47

Само ЛЕВСКИ, останалите които са боклици да си джиткат из "А" ФГ.

kuramiian
25.08.2009 22:46

всички сте големи смотаняци дето ми твърдите че това ни е оптималния състав! дениран е 10 пъти по-класен и добър нападател от тоя гошко и вагнер е по добър ако не в дефанзивен то с сигурност в офанзивен план от минев!!!

ip
25.08.2009 22:46

bobeto кво повтаряш като папагал,че сме зле..това всеки го знае..и за Батков и за Шматков и всичката останала помия.Ти какво си помисли,че като си изсипеш помията тука всички ще ахнат..проблемите в Левски не са от вчера и са разисквани хиляди пъти...не сме слепи,но точно днес не е момента да се правим на философи..Само Левски

stefko18
25.08.2009 22:46

Fi4o_CskA еи смотан педерас вие какво правите ве смешници евроидиот си ти толкова години по ред кво прави цска ве омрял

rodinor
25.08.2009 22:46

Кво ревете бе! Според мен на Левски им липсва само малко късмет от това което виждам до първото полувреме...Ако играят винаги така ще е супер!Само късмет за съжаление..

roommen
25.08.2009 22:45

Fi4o_CskA - абе важното е че такива като вас няма да я видят
*joking*

Kartelat_medlin
25.08.2009 22:45

Фичо, не е така..... Бате направиха Х със Ювентус със Зенит.... опънаха се на Реал...а ния ги смачкахме и пак ни биха..... тва е положението няма късмет виж сега и този мач трябваще да водим поне 2 на 0 на почивката тая греда още вначалото ако беше влязла и край... после христов...

shevachenko
25.08.2009 22:45

FI40_C*ska Ей смешнико нали знаеш,че с тая игра ще ви смажеме бе смешник.Евроидиоти сте вие бе,няма ви на евпропейската карта след 89.Кефи,че на неуспехите на ЛЕВСКИ като неможеж да се радваш на успехите на Цура

MeToDueB
25.08.2009 22:45

мани .. Нещо не може да вади "паяжините" .. не може да скочи ли толкова не знам .. той загуби мястото си в националния отбор и се очудих от това, че Ники Михайлов му го взе, но след двата мача с Дебрецен съм на мнение, че е по-добре Михайлов да е резерва на Иванков .. а Петков да не се мярка в националния, че туко-виж някой разузнае слабостта му .. удар от 30 метра "паяжинка" .. и ни смазали. Ялов, че е ялов си е ялов яко .. яд ме е за Георги Христов, че е класен играч, а няма късмет .. и двата пъти му падна на неудобния ляв крак .. и мал шанс, финтира ги .. спря на гърди при втората ситуация, но не стана. Дано поне той вкара гол, че ми харесва, като играч .. ама няма късмет. Иначе Левски игра по-добре, ама грешки 2 гола на Дебрецен .. не прощават тия .. имаше шанс и греда .. и друго, но си грешат в защита и тва е..

braberikos
25.08.2009 22:45

Повече от този мач никога не сам се ядосвал!Абсюлютно незаслужена преднина.Тези Дебрецен немогат да направят атаки...Касметлии!В ШЛ гол няма да вкарат!!!Надявам се Левски да им вкарат 3 гола , но за сажеление това е малко вероятно.

Fi4o_CskA
25.08.2009 22:42

Евроидоти са и тфа е. Но трябва и да има такива отбори като левски за да може и аутсайдерите като дебрецен бате и до някъде тампере да се порадват на шампионска лига.

lozan_kr
25.08.2009 22:42

Ма като не харесвате Петков - нищо че Ви е най -добрия викнете си сина на президента!!!

roommen
25.08.2009 22:42

Второто трябва да падне още един гол в една от двете врати че съм го играл над 2,5 .А може би трябваше над 3,5 ама както и да е Левски играят добре но само това не стига , в България отдавна съм забелязал че нападателите не могът да уцелват вратата .Сега не остава друго освен да пожелая класиране на останалите ни тимове в ЛЕ .Нека имаме повече възможности да играем с чужди отбори и да трупаме опит защото родното първенство е трагикомично.

Kartelat_medlin
25.08.2009 22:41

MeToDueB , един път да съм съгласен с тебе..... и помни този път можеш да се срамуваш само от гошката петков и ония куция ЯЛОВ *joking*

MeToDueB
25.08.2009 22:40

Нещо Петков и на мен ми се струва, че има слабо място .. ударите от далеч му били слабото място. Рядко стрелят от далеч в българското първенство и не сме открили този негов минус, но виж сега .. го видяхме. Спомням си гола на Роналдиньо при 5-0 .. беше подобен на втория днес на Рудолф ли е къв е .. защитата може и да греши много, но и Петков не стои където трябва, за да може да се намеси. Прекалено много му вкарват от далеч тези Дебрецен .. не ми се струва да са чак такива богове и да имат толкова много успеваемост и невъзможни удари за спасяване .. нещо и Петков не се представя добре май .. и тия, които оставят да му бият и грешат, за да става така.

lozan_kr
25.08.2009 22:40

*sick* Аре честито ГОНДЗО
Сите сте бОКЛУЦИ!!!

enzoferrari
25.08.2009 22:37

И двата гола са на Петков. Някой да му обясни, че извън България не е рядкост, нападателите да стрелят от далеч...

WayneRoney
25.08.2009 22:37

Вече и футбола неможе да измие пумията на тъпата ни държава *thinking* Айде сега 2 макс 3 отбора в Лига Европа - Ебаси кефа. *evil*

bobeto_
25.08.2009 22:36

левскар съм. Преди мача казах, че нямамеш анс и ще сме много зле. Футбол фен и още някой ми казаха, че съм антифен на Левски. Е сега да ви вида, дали свалихте вече очилата. Слаби сме и това е ! Не действаме концентрирани в защита и губим з това. Такива сме, без сърце. Има 2,3 играча, другите са смешници. Дано да не ни направят 3, че вече ще е срамно, ама няма да се учудя.

JEP
25.08.2009 22:36

Нищо лошо не е станало.Тепърва идват групите на Лига Европа , а там вече ще е кошмар.

stefko18
25.08.2009 22:35

мога да кажа само *stop* левски ще играе в лига европа тва е с тази защита от 6-те ма4а коит ще изиграем ако вземем 1 пак добре *angry*

roommen
25.08.2009 22:35

Абе хора дайте да съберем пари да платим на някоя резерва в Левски на тренировка да счупи крак на Йовов че да ми се махне от очите тоя недоносен квазимодо.Ей нема господ на тов свят , деба и неграмотника смотан , заради него си отиват футболисти като Коприваров и Цачев .

stoyan23
25.08.2009 22:34

Iv3rs0n, ми аз не съм имал впредвид теб конкретно, а мен ми е ясно че и нашите шансове са минимални колкото бяха и вашите. Просто такава е реалността в момента. безмислено е да се обиждаме един друг, просто толкова си могат българските отбори. Няма защо да се лъжем *wink*

MeToDueB
25.08.2009 22:34

Сами си правят грешките ... Петков ужким беше най-добрия вратар, пък нещо вече почнах да се съмнявам .. вкараха му сумати голове от 30 метра, че и повече .. иначе създават положения, но не ги вкарват. Ако не грешаха толкова много в защита, може би щяха да направят нещо повече, но те грешат .. а Дебрецен не прощава. Симпатичен отбор са Дебрецен .. определено са качествени, възползват се от всяка една грешка на противниковия отбор. Загубих 10 кредита на Левски .. не се и съмнявах де. Дано да не отиде на разлика .. 2-0 е добре.

lubo_krika
25.08.2009 22:34

На всички критици мога да кажа едно-има и второ полувреме.Ако продължаваме така да играем напред всичко е възможно.За съжаление в защита сме меко казано трагични,но просто няма какво да губим.Обаче нямаме и право на такива НЕДОПУСТИМИ ПРОПУСКИ.Неможе тея за едно полувреме да имат 2 атаки и 2 гола,а ние с толкова пропуски.Бесен съм на защитниците.Ама и Петков имаше вина и при двата гола за мен.Падне ли бърз гол втората част имаме шанс.

kitnaw
25.08.2009 22:34

Абсолютни тапири. Цял живот ще седите зад клавиатурата и ще натискате с глупавите си подвизи /постове/ и ще си мислите,че изобщо струвате нещо. Привърженик на ЦСКА съм,но ми омръзна от домашните каратисти,които се крият у вас. Ебаси глупавото поколение.

sharpi
25.08.2009 22:34

пълна трагедия Левски...Йовов смешник нещастен,Г.Христов още по зле...и да не продължавам ...тренйора ви пък е просто ........:X гожеда моле те се да не ви разгромят че на там отива работата пак изложихте БГ...........

Kura_na_qnko
25.08.2009 22:33

Спокойно бе ... Вие да не се притеснявате .Левски вече са се класирали .Какво си мислите .Ей ся излизат... и като Ливърпул ... бум-фрас 2-3 и ей на да вкарат четвъртия и ония треньора (и името му забравих даже ) ще се събуди *joking*

thehellriser
25.08.2009 22:31

Българският футбол да се закрива *thumb_down* Йовов гол майстор на футзал...

Iv3rs0n
25.08.2009 22:30

stoyan23 я ми намери някаде мой коментар да съм казал че мисля че ще ги отстраним ?!?! но аз ти обещавам че и аз утре ще ви оведомявам за всеки гол споко

Iv3rs0n
25.08.2009 22:29

ПЕТКОВ БИЛ ВИНОВЕН АХАхаХАахАХахАХАхаАХА МИНЕВ НЕ Е ВИНОВЕН НАЛИ, НИТО ЙОВОВ А ГЕОРГИ ХРИСТОВ ХЕТТРИК ШЕ ВКАРА НАЛИ ХАХАХАХАХ СЪРМОВ И БАРДОН ГРЕШКА СЛЕД ГРЕШКА ПРАВАТ УЙАСЯВАЩО СЛАБИ СМЕ *sad* ДАНО ПОНЕ ЦЕЦКА ДОИДАТ ПРИ НАС В ЛИГА ЕВРОПА

kobrata_kz
25.08.2009 22:28

изивинявам се из изказването си ама тез тъпи Левскари играят много по хубаво и толкоз немогат да вкарат един шибан гол а тези шибаняци дебрецен направиха две хубави атаки дори не ги направиха те а Левски им ги подари и 2 гола им надупчиха в задния двор а и все още не е сваршило дори и полувремето да се молим за Левски да падне с малко поне да ги ебаф тапаците аз сам за Левски ама вече се отказвам от тях

stoyan23
25.08.2009 22:27

Iv3rs0n Ясно е че не сте слепи. Слепи бяхте преди мача като се надявахте че можете да напражите нещо *wink*

martosas
25.08.2009 22:26

това сте вие .. кисните по цял ден и цяла нощ и се убиждате само кой бил левскар кой бил ЦС - кар ... земете се малко в ръце и бъдете Българи ...и кво като падат левски.. всички български отбори сме мн слаби но няма смисал да се правите на големи.. *sick*

Kura_na_qnko
25.08.2009 22:26

Другата година , спокойно , другата година *joking*

Angel_Dust
25.08.2009 22:25

Кви грешки, бе, какъв ужасяващо слаб Петков?
Класите между двата отбора са с ужасяваща разлика!!!
Каквото и да се лъжем - не ставаме за нищо в настоящия момент....
Нито ние, нито ЦСКА, нито който и да е...
ЖАЛКО!!!!!!!!

Fowlly
25.08.2009 22:25

Педераско Достанич да си заминава за Сърбия *evil* неук глупак просто нестава

Iv3rs0n
25.08.2009 22:25

drummer НЕ СМЕ СЛЕПИ КВО ОСВЕДОМЯВАШ КОЛКО Е РЕЗУЛТАТА ?!?!?

Dorostoler
25.08.2009 22:24

lamers_pro,ето затова винаги ще сме на дъното.Защото сме свикнали с неуспехите и и ги приемаме като даденост.Чувството за малоценност ни погубва.ЗАПОМНЕТЕ ТОВА !!!

Iv3rs0n
25.08.2009 22:22

Оффф НЕ мога да разбера Кво прави Йовов "Бижутера"(хаха) НА СКАПАНИЯ ТЕРЕН БЕ НЯМА ЛИ АКЪЛ ТОО ДОСТАНИЧ ТА ГО НАЛАГА БЕ *angry*

thehellriser
25.08.2009 22:22

Левскарски евро идиоти... до кога ще падате ... ?!?!??

Dorostoler
25.08.2009 22:20

Ужасяващо слаб Петков ... Не мога да си спомня кога за последно съм го виждал толкова десориентран.При гола беше излязъл на 7-8 метра от гол-линията и улесни до краен предел шибания МАДЖАР ... Верно сгреш

UltraBlueHool
25.08.2009 22:17

1 грешка 1 гол.Иначе доста силна игра на Левски.Просто нямат късмет ..

reisa
25.08.2009 22:16

син,резил,единствен на света е той сега за лефски софия ляляляляляля (music) .. *lol**lol**lol*

Angel_Dust
25.08.2009 22:12

!!!! Георги Христов трябва да се пробва с десния крак!!!
Майтапа настрана - беше яка атака!!!

mariog
25.08.2009 22:10

Тези Дебрецен забелязвате ли колко грубо играят това си е тактика.Очаквам контузен от левски ако тези Унгарци продължват да играя по този начин също така очаквам Левски да не се остави и да се бори !!

bianconer85
25.08.2009 22:00

Ебахти защита, ебахти разградения двор, рабех мрабех няма значение, що ли гледам само мача да си троша нервите

Angel_Dust
25.08.2009 22:00

Мамицата му!!! Как да ги бием, като са с класи над нас????????

Angel_Dust
25.08.2009 21:43

Напред, пичове! Поне играйте като мъже...няма кво да губите!!!

shitfyyy
25.08.2009 21:30

Левски с един халф и 5 нападателя, интересно поредната тапотия тапотия от тренера *joking*

liverbird1892
25.08.2009 21:22

тоя Минев няма място на терена пф пълен карък отново ще ни издъни тоз неодачник инъче аз не виждам как ще ги бием че и с 2 гола смехотвно е след тоа което видях в София лека отеха е това че поне ще играрм в групите на лига европа

bobeto_
25.08.2009 21:12

Аз не живея заради другите отбори, аз искам моя да върви напред. Вие ако живеете с мисълта да се мерите с другите си е ваш проблем. И аз съм на всеки мач , но в Европа и стискам палци. Всеки път натиграваме и Бате и другите, но не печелим. Този път ни натиграха и не спечелихме и за това не ме е толкова яд, че бяхме по-далеч от победа от друг път. с шеф като Батков какво да очаквам? Надявма се нещо да се направи, но той взима само глупави решения. За какво смени велев ? И не ми викай анти фен или нещо подобно, че ти си антифен на футбола, ако се заблуждаваш, че сме толкова велики. Жалки сме и докато има заблудени като някой все така ще сме, вместо този Батков да се махне и да направим един качествен отбор, който да не разчита на стари ларви

Kartelat_medlin
25.08.2009 21:11

Futbulfen, така е баце няма какво да се лъжем... ние сме си НАЙ в цяла БЪЛГАРИЯ

Futbulfen
25.08.2009 21:09

kратко , точно и ясно .. евала Медлин. Само Левски!

Kartelat_medlin
25.08.2009 21:05

bobeto_ , може да си останем с това,но ДРУГИТе ОТБОРИ И ТОВА НЯМАТ

Futbulfen
25.08.2009 21:04

bobeto_ да те питам на какъв мач на Левски си ходил .. волейбол , баскетбол,багмингтон , кърлинг ли?! Аз лично съм на всеки мач на Левски и мога да ти кажа , че специално за България , в България ние сме най-великия клуб. За Бате само един "разбирач" може да се ебава след като видя , че Бате не е толкова слаб когато направи равни с Юве. Относно мача им с Литекс..първо евала на Литекс за победата и за точките които носи , но казваш че си слушал мача *joking* абе пич та те ни свиха сърмите цял мач бе.. Литекс имаше невероятен късмет и единственото добро е резултата (самия Мъри си го каза). Левски надигра Бате и в двата мача,но това е футбола и не винаги по-добрия печели .. ти се анте фен на Левски и си мисля че си прасенце представящо се за син фен .. смях , ако има такива е лошо. На мач на Левски аз съм всеки път в сектор Б и ти да ми говориш глупости и да злепоставяш феновете на Левски.. няма да стане *sick*

Adrian000
25.08.2009 21:03

Тасевски и Ортега резерви за сметка на Йовов и Христов?!?!? Тоя Достанич не е в ред! С един нападател и ялови халфове ще гоним 2 гола? Резила ще е пълен! Жоазиньо и Суареш не умеят да бележат ,Йовов е кръгла нула, Сърмов е адски колеблив да не говорим пък за Жоро Христов няма да стане със схема 4-5-1 особенно с Йовов зад нападателя!

omonigotemile
25.08.2009 21:03

bobeto_ аз лично имам абонаметна карта за сезона и последния мач на който бях беше Левски-Дебрецен *wink*

Schumacher1
25.08.2009 21:00

ЕВРОИДИОТИТЕ ОТНОВО И ОТНОВО ЩЕ СЕ ПАДАТ СРЕЩУ НЯКАКВИ НЕИЗВЕСТНИ ОТБОРИ

MeToDueB
25.08.2009 20:58

onzzy
И аз си мисля, че Георги Христов е добър футболист, ама му липсва самочувствие на момчето и отбор *joking*

bobeto_
25.08.2009 20:56

с ТОВА ше си останем. С шампионската титла на "голямото" първенство второ по сила ьхахьа. Бъдете реалисти моля ви. Дано поне в лига Европа да играем на ниво, но с играчи като йовов няма да стане

onzzy
25.08.2009 20:55

Г.Христов е добър футболист.Лично мнение

bobeto_
25.08.2009 20:54

абе ВИЕ ЛИ ЩЕ КАЗВАТЕ кой е левскар и кой не е ? Кога сте били на мач за последно. Айде бъдете поне малко реалисти, а не заблудени. За това ни ебават всички що за фенове сме, защото се заблуждаваме, че едва ли не сме шампион на Европа. Не сме, факт Е !

Kartelat_medlin
25.08.2009 20:52

Наистина ЛЕВСКИ не се нуждае от фенове като bobeto_ -ти си срам за НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ ОТБОР БЕ ОВЧА ГЛАВО..... как така Ловчанлийските селяндуру и прасетата от кочината са по-напред от нас.... в кое са по-напред???/ НИЕ СМЕ ШАМПИОНА БЕ ОХЛЮВ

ip
25.08.2009 20:50

Бобито не е левскар,а предрешен в синьо чорбар...аз бях потресен от думите на Сираков например.Той за мен беше един от левскарите със запазена марка,а какво по дяволите се опита да каже с това,че Левски 95% отпадат от ШЛ и че равен срещу Дебрецен ще е голям успех за тях..баси злобата.Между другото коеф за унгарците се вдигна от 2.05 на 2.7 и по прости сметки според специалистите това е равносилно на 30% шанс за сините,а не на 5%...аман от разбирачи и злобари..може да не се класират Левски,но поне заслужават вярна публика и адекватно отношение

lamers_pro
25.08.2009 20:50

Е**хти копелето Ратко! *evil*
1.Дарко ако не е титуляр не ни виждам
2.Ако искаме да играем офанзивно Вагнер да играе вместо Минев
3.Йовов докога ще го пускат да играе тоягърбав педал?!

drummer
25.08.2009 20:49

Ало, ако на 150 никой не ви вдига телефона, тръгвайте към ..............4-ти километър, докато има свободни места....?!

puhimir
25.08.2009 20:48

Мачкааааааааааааий,Сините в АТАКА АТАКА АЛЕ АЛЕ !

bobeto_
25.08.2009 20:46

ти си много заблуден бе пич. и Литекс и Цска не загубиха, а ние всяка година падаме като домакини от някакви извънземни отбори, които до преид мача с нас не съм ги чувал. Спечелихме право за лига европа, но срещу Баку и това не е предпоставка за добро представяне в лига европа. Дано направим нещо поне там. Не виждаш ли, че сме слабаци. Нямаме никаква идея в нападение, никакво себераздаване в отбора. Ти си свали сините очила. Добре левскари сме, но недей да се заблуждаваш, че сме добри, защото не сме. Трябва ли като съм фен на Левски да съм заблуден като теб? Слушах Литекс по радиото и се изкефих, като вкараха, и те ни показаха как се играе срещу Бате. Ние защо не ги бихме ? Защото сме мизерници. Гледах и едно полувреме на Цска, еми раздаваха се момчетата, за разлика от нашите балъци Йовов, Сърмов и др балъци.

Futbulfen
25.08.2009 20:40

Динамо ше ви напълни кошарата .. смърт за ц(*ка!

Futbulfen
25.08.2009 20:39

omonigotemile Да нахлуем дружно в сектор "ГЕЙ" за да няма повече свине..няма няяяяма вече ц(*ка има само Левски СОФИЯ!

Futbulfen
25.08.2009 20:37

bobeto_ ти си смешен бе..наричаш се фен на Левски - срам *evil* Ти наясно ли си к'во си писал бе човек ?! К'во играе ц(*ка повече от нас бе или Литекс..заблуденяк. А тия прасета заблудени нека злобеят , те си знаят че ще ни гледат в Лига Европа по телевизорите си .. боклуци!

omonigotemile
25.08.2009 20:35

puhimir Има има истина една, тя е само Левски София!

roommen
25.08.2009 20:28

Според моето скромно мнение Ялов (Йовов) и Христов трябва да са резерви а мача да започнат Лусио като ляв халф и Ортега .Само ЛЕВСКИ и дано се представим добре .

puhimir
25.08.2009 20:25

Мисля че Лусио се представи на доста високо ниво в първия мач,
няма логика да е резерва,колкото до Жо моите уважения за техниката но срещу по груби футболисти ми прави впечетление че не се справя,бих с ерадвал да видим в игра по рано Енио,и мамка му яд ме че дадоха Цачев на Пирин ,кво шъ се обиграва момчето е талант бележи всеки мач.
Само Левски АЛЕ!
Да запеем дружно песента за отбора в нашите сърцааааааааааааа! *beer*

cenZo
25.08.2009 20:11

ммм ... според мен Тасевски е по-добрия избор за дефанзивен халф , въпреки че Сърмов ме впечатли в последния мач *stop* Левски сигурно ще се брани и ще разчита на грешки и контра атаки *thinking* Дано да вземем победа и да се класираме в ШЛ *wink* но не очаквам мого

rokera_henry
25.08.2009 20:04

С Батков на шефското място ,с Достанич на треньорския пост,с Йовов ,Г.Христов,В.Минер(вместо Вагнер) не можем да направим обрат в Унгария.. Исками се да продължим ,но съм реалист и само мога да стискам палци да ме опровергаят ,но като и мгледам играта последните мачове.. нямам много надежда..

ijs
25.08.2009 20:03

Аз съм беден пенсионер, но помня добре историята на футбола ни ... ето, вижте какво направи ЦСКА с унгарците в миналото! Първи мач в София : ЦСКА- Ференцварош 1:2, а в Будапеща:
Ференцварош - ЦСКА 0:1 ( чудо, но ЦСКА не се класира напред!)
*sick*

bobeto_
25.08.2009 20:00

и да се подигравата и да не се подигравате, така няма да се оправим. Литекс и Цска може и да са по-напред и да са по-добри, но ние сме си левскари и няма да предадем отбора си. Дано направих поне равен

drummer
25.08.2009 19:58

Абе, няма особено значение кой ще играе за подуянци! Дано да са успели, да разгледат историческите забележителности на Будапеща, и да купят ...подаръци на жените! И най-важното все пак за което са там, да научат как се играе, .......унгарски чардаш ! *lol*

bobeto_
25.08.2009 19:57

Йовов титуляр НЕЕЕ. Падаме с 3-0, сигурен съм. Толкова сме зле, а и тоя играе. Дано поне вкараме почитен гол. Ще видим днес каква Лига Европа ще играеме, дали въобе имаме шанс за нещо. Слабаци сме си и това. Кой не ни хвана, тоя не ни би. Само с аматьорите играхме на ниво. Жалко наистина, но такъв е футбола в България.

hooli
25.08.2009 19:54

Хайде напред Българи, всички българи за левски довечера...

EvertonFcFen
25.08.2009 19:44

Сандокан , Убиеца и Близнака ще играят. Неска ще гледаме още една част от комедийния сериал "Синята Приказка-Евроидиоти"

ChipeF
25.08.2009 19:38

Тоя Йовов толкова да ми е противен *sick* НЕ го искам в Левски... И дано успеем да направим ПОЧТИ невъзможното и да се класираме..

Iliqn_gb
25.08.2009 19:23

За мен само Литех има реални шансове да се класира в групите.Левски е слаб отбор колкото и данеми се иска даго кажа.Само когато Левски беше под ръководството на Мъри играше красив и грамотен футбол.Всяка надежда умира последна но на Левски надеждата я няма отдавна или можеби се таи малка надежда в футболистите и днеска в мача дали тази надежда ще стане в реалност и Левски ще влезе в групите

Monty
25.08.2009 19:05

Въпросът днес е Възможно ли е невъзможното? Можем ли да надскочим себе си? за жалост, мисля че НЕ...

sonambul
25.08.2009 19:02

тоз идиот ли е бе баси смахнатия !!!!!! *sick*
как ше остави Тасевски резерва бе, я да върви да се гръмне *devil*

Manower
25.08.2009 19:02

Това вярно ни е оптималния състав, май Тасевски не е напълно готов и не може да играе цял мач, за това Йовов е като атакуващ халф. Към него имам ужасно много критики в първия мач,той просто ни пречеше всичко да се получи!!

red_devil_84
25.08.2009 18:58

Тасевски резерва Йовов титоляр и Достанич бил доказан трениор..... хахахах смешна раота все пак касмет за Левски дано успеят. *wink*

lubo_krika
25.08.2009 18:52

Общо взето мисля,че това е оптималния състав.Тасевски ще влезе втората част и дано да имат ден нашите днес.Имам големи резерви към Йовов,но дано ме опровергае.Имаме малки шансове да се класираме с оглед на играта и резултата от първия мач,но надеждата умира последна.Дано Господ е българин днес.САМО Левски

omonigotemile
25.08.2009 18:38

Точно от Дарко дойде гола на Левски-гениален пас към Зе, оттам перфектно връщане към точката за дуспа, а за завършващия удар на Бардон просто каквото и да се каже е малко *wink* Хайде левскари смачкайте тъпите унгарци!!!

Fowlly
25.08.2009 18:37

Къде е Лусио бе не видяха ли миналия мач че той им направи положенията как ще пуснат Минев вместо него .....

dunavec__
25.08.2009 18:30

бездарко нищо не играе напоследък, нормално е да е резерва.
Достанич си знае работата все пак е доказан треньор. *wink*

chorbaspor
25.08.2009 18:30

тъпо ще бъде Йовов да е титуляр.. очаквам да го оставят като резерва..

Kalinho
25.08.2009 18:29

ей тва Дарко да е резерва ще е поредната глупост от страна на Достанич. Той е един от малкото играчи който могат винаги да измислят нещо в нападение и е вкарал много важни голове за Левски *smile* Все пак успех и дано покажат, че могат да обръщат резултат *wink*

krisoBG
25.08.2009 18:27

тъпо ще бъде Дарко да е резерва.. очаквам да го пуснат като титуляр..