Официално: Кубрат излиза срещу победителя от Джошуа-Кличко

11:53
Официално: Кубрат излиза срещу победителя от Джошуа-Кличко

Победителят от двубоя между Антъни Джошуа и Владимир Кличко ще трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев. Това съобщиха собствениците на промоутърската компания Зауерланд Кале и Нисе, използвайки общия си профил в социалната мрежа Туитър.

 

Сблъсъкът между Джошуа и Кличко ще се проведе на 29 април на легендарния стадион Уембли в Лондон, като победителят е длъжен да излезе на ринга срещу Кобрата още в следващия си мач.

 

Българинът стана официален претендент за титлата на Международната федерация по бокс (IBF), след като победи Самюел Питър на гала вечер в София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ross_m1
23.12.2016 18:01

И аз така мисля , Джошуа ще пенсионира великия Кличко и ще доминара в следващите 6-7 години , не съм съгласен ,че не се е бил със сериозни противници , видяхме победи срещу Dillan Whyte , Charles Martin , Dominic Breazeale боксьори не по лоши от Пулев.Незнам защо се създава тази илюзия , че Кобрата е световна велечина и сериозен претендент за световната титла , пълен фарс.

nikolaigalata
22.12.2016 19:25

Притеснявам се за нашия. Ясно е че Антъни Джошуа ще е победителя от двубоя с Кличко . Но защо Кубрат ще си причинява това ? Кобрата може да излезе от този двубой осакатен завинаги . Ония Джошуа е силен изродски звяр . Дано да има късмет нашия и след двубоя да може пак да говори нормално и да се възтанови до един месец . Не знам как се е съгласил нашия на това наказание, но той си е боксьор и това трябва да прави все пак. Ще сме свидетели на един ужас направо . Гледката ще е ужасна за нас като българи . Ония Антъни ще му строши главата на нашия за жалост .

nikolaigalata
22.12.2016 21:20

Те така говореха и за Майк Тайсън в началото , преди да се боксира за световната титла . Ама то когато един боксьор си е добър и се получава така че ги побеждава всичките си опоненти лесно . И се получава илюзия че той не се изправя срещу сериозни противници . А всъщност истината е че този боксьор е просто много над другите боксьори в момента и за това се получва така .

bacardy_breezer
22.12.2016 20:11

Реално Джошуа до момента не се е бил с никой ТОП боксьор, Уайлдър е същата работа. Още не са се доказали срещу сериозните имена, така че е рано за генерални изводи. Кубрат е много опитен.