Мисиджан на крака при ПСВ Айндховен

09:51
Мисиджан на крака при ПСВ Айндховен

Холандското крило на Лу­догорец Върджил Мисиджан изгледа гостуването на ПСВ Айндховен на Аякс, което завърши 1:1. 23-годишният футболист бе на трибуните на "Амстердам Арена". Не е тайна, че играчът е в полез­рението на ПСВ. Този тим е трети в класирането, на три точки зад Аякс. Лидер пък е Фейенорд.


Медиите в Холандия оце­няват Върджил на 4 милиона евро. А той твърди, че един ден би играл в някой от местните грандове. Ако пристигне оферта за Мисид­жан, тя ще бъде разгледана от ръководството на Лудо­горец. На този етап обаче е малко вероятно да бъде при­ета, освен ако не е с отлични финансови условия. Причина­та е, че разградчани гонят пробив в Лига Европа. На 1/16-финалите те ще срещ­нат датския шампион Копен­хаген.


Върджил Мисиджан кара четвъртия си сезон при разг­радчани. Той пристигна в тима през лятото на 2013 годи­на от Вилем II. През настоя­щата кампания изигра 16 ма­ча в Първа лига, в които от­беляза 1 гол. Взе участие и в 9 от срещите на тима в Шампионската лига, в които бе точен три пъти. Той вкара по веднъж в двата плейофа с Виктория Пилзен. Разписа се и при равенството 2:2 срещу ПСЖ на "Парк де Пренс".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация