Бербо предпочита Барса пред Юнайтед

15:51
Бербо предпочита  Барса пред Юнайтед
Капитанът на националния отбор на България Димитър Бербатов предпочита да играе за Барселона, а не за Манчестър Юнайтед, разкрива "Ел Мундо Депортиво". Българският нападател е цитиран от изданието, според което той би избрал трансфер при "каталунците", за сметка на преминаване на "Олд Трафорд".

"Ако напусна Тотнъм, бих предпочел да играя за Барселона, а не за Манчестър Юнайтед", е заявил Димитър Бербатов.

Според изданието "каталунците" са близо до договор с Бербатов, след като преговорите с исканите от тях Карим Бензема, Емануел Адебайор и Дидие Дрогба се провалиха.

Все още обаче от Барселона не са отправили конкретна оферта към Тотнъм за българския нападател. Ако това стане факт, според "Ел Мундо Депортиво" преговорите за Бербатов биха минали доста лесно, тъй като ръководствата на двата клуба вече осъществиха една сделка това лято - преминаването на Джовани дос Сантос на "Уайт Харт Лейн".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nachoss
07.08.2008 03:23

А ти знаеш ли, че втория мач спокойно можехме да ви цапнем едно 3:0, а да не говорим първия мач и късмета ви с дузпата. Айде сега. Едвам завършихте 4ти. То е срамота да говориш, че сте ни били по всички показатели - по засади и тъчове.

dunavec
07.08.2008 02:36

Абе смешник! Надиграхме ви и в двата мача по всички показатели, а вие се защитавахте като мишки 180 минути и само късмета ви отърва от разгром!

nachoss
07.08.2008 01:01

Тоя пич да не е гледал Сарагоса - Барселона. Абе хлапе, ти от един мач ли съдиш за играта на един отбор. Вие за два мача имахте един удар на Анри, на реванша си ги млатихме както си трябва, абе какво се занимавам, май си гледал друг мач. а по темата, Юнайтед имат нужда от таран. Или Хунтелаар или Бербатов. Другите няма да паснат. GLORY, GLORY MAN.UNITED!!!

dunavec
07.08.2008 00:45

Кво сте играли бе келеш прост!
На Ноу Камп първия мач се бяхте наредили 10 човека на голлинията и не минахте центъра след 3-тата минута! Отървахте се с опълченско 0:0 смешници жалки!
На реванша пък на кирливия ви стадион в предградията след гола на рижавия педал в 14-а минута пак играхте до края на мача дефенс..жалко опълчение и само късмета ви спаси да не ви разбием!
Барса заслужаваше да играе на финала на ШЛ, а не грозния дефанзивен манафчестър!

Pandi
06.08.2008 23:54

Това момче го подлудиха от дърпания към всякакви отбори,но като гледам ще си кукува в Тотнъм и ще го забият на резервната скамейка,а не трябва да става така.
Дано се осъзнае и да престане да се цупи на ръководството на Тотнъм,че като нищо ще му разсипят кариерата и спортната форма. Принципно Бербо има данни за Ман Юн.,но за Барса е малко бавничък и с лошо пласиране,според мен т.е. твърдя ,че Английската висша лига е много по лесна за игра от Примера дивизион поради пословичната коректност на играчите й и чистата игра на защитите.

ManUnitedFenche
06.08.2008 23:39

OMFG dunavec Ти наистина си много зле момче ...МАНЧЕСТЪР може да са от предградията ,но играят много по качествен и красив футбол от БАРСЕЛОНА... пак и САФ ако не си вършише работата както трябва до сега да са го махнали от МАНЧЕСТЪР Ю. ... но той прави точно каквото трябва ... пак да не говориме за БАРСЕЛОНА който в последно време не играят НИКАКЪВ футбол и не показват че са добър отбор ... а точно обратното ... за това не говори защото само се излагаш

BuTaMuHa
06.08.2008 23:31

тотнам купи аршавин и още куп добри футболисти а продаде застаряващия кийн и ЕДНА от звездите си бербатов който не съм сигурен че ще се представя много добре следващите сезони

FaNaTiKa
06.08.2008 19:49

Тотнъм въобще не е слаб отбор, в Англия слаби няма .. има просто 4 много силни отбора, но това не значи, че другите след тях са слаби.

И да не отиде тази година в по-голям клуб, пак да знаете, че ще дойде ден, догодина, две и ще отиде ако не през тази

ani_326
06.08.2008 19:13

Хмм ще ми е интересно да видя как ще се справят "Червените Дяволи" без основните си играчи и лидери бих казал като Roney i Ronaldo .На Манчестър има трябва 1 нов нападател за да има малко свежест в играта им а и да има по голяма преспектива в нападание разбирасе,а до Бербо очаквам да си остане в Тотнъм ще видим какво ще се случи до края на трансферния прозорец

ov3r
06.08.2008 17:25

dunavec, не съм фен на Манчестър, обаче ти си яко зле. Иска ми се да вярвам, че се базикаш...

meh0
06.08.2008 17:21

Поредната спекулация... когато видя Бербатов с фанелката на Барса тогава ще повярвам

dunavec
06.08.2008 16:43

Eстествено, че ще избере великия гранд БАРСА пред средняшкото
работническо отборче от предградията на Манчестър начело с още по-посредствения си треньор - един изперкал дядка! фъргиии... гледай си внуците време ти е за пенсия! То се видя, че от футбол не разбираш, а само знаеш да се караш и заяждаш с ФА, медиите, съдиите, футболистите и кого ли още не!

Gazarcheto
06.08.2008 16:42

Този Бербатов стана исторически, накрая никъде нема да иде

iksvel
06.08.2008 16:26

Бербатов в Барселона? Само ако днес Бате бият Андерлехт