Кубрат Пулев за циганина в метрото: С думи не става!

08:31
Кубрат Пулев за циганина в метрото: С думи не става!

"Трябва да му причиниш нещо такова на този Светослав, за да разбере какво е направил. С думи не става! И да му говориш, и да му обясняваш – няма смисъл. Трябва да усети. Просто да му причиниш такова нещо на него, за да разбере какво е." Това обясни в прав тест боксьорът Кубрат Пулев пред "Би Ти Ви".

 

Той бе попитан какво мисли за тежкия инцидент в Германия, при който наш младеж брутално ритна момиче в гърба по стълбите на метрото в Берлин, а при падането си то чупи ръката.

 

"Няма какво да му говориш на такъв. Не е добра случката. Редно е обаче Външно министерство да защити България. Да излезе с позиция. Вижте, в Германия всеки ден се случват и по-гадни неща. Аз живея там доста дълго през годината, така че знам. Инцидентът не е приятен и няма как да е. Но има и по-гадни неща в Германия", обясни Кобрата.

 

"Каквото пожелаеш, това ще дойде. Такива са законите на вселената." Това са думите на Кубрат Пулев дни преди най-светлия празник в годината Рождество Христово.

 

В предаването "120 минути" по bTV носителят на интерконтиненталната титла в тежка категория призова българите да вярват, да бъдат по-силни и да милеят за родината. Списание "Boxing News" отреди на българина второто място в тежка категория "Без мечти нищо голямо не се случва. Човек просто съществува. Затова трябва да внимаваш какво си пожелаваш и да помниш, защото нещата наистина се случват", каза най-добрият български боксьор.


"Всичко идва от нас самите. Господ е дал на нас да можем сами да си определяме съдбата. Оплакването е хронична черта на българина. Най-важното е да гледаш позитивно на живота, да вярваш и естествено да правиш нужното. Какво трябва да правим, да бягаме? Защо?!", допълни Пулев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Niakoi016
19.12.2016 14:57

Тоя Ром ,,Циганин'' първоначално беше българин,впоследствие стана Ром ,,Циганин''.По-късно стана Турчин.Така го изкараха някой Роми ,,Цигани'' - > Цветелин Кънчев по Нова Tелевизия,понеже бил от Варненската Максуда ,,Ако ви покажа какъв коптор е тоя квартал*angry* '' Ta в Максудата имало помюсюлманчени Роми ,,Цигани'', съответно това са Турци,не са Роми ,,Цигани'' ,,Пък там да ви кажа Роми ,,Цигани'' нема*joking* Всички или са Българи или Турци''
Та този Светослав C. ,, по версията на Нова,помюсюлманчен Ром ,,Циганин'' в последствие как става Турчин и аз не знам *confused* '' защо носи българско име *surprized* ?
Ta нашия Ром ,,Циганин'' винаги знае как да се измъкне от сложни ситуации ,, И версията беше че един Ром ,, Циганин '' това не би го направил ''.Tова е някаква конспирация *lol*
Та последно запомнете ,, Tова е Българин с мюсюлманска вяра,понеже е с българско име и е мюсюлманин - >уж< -*lol*
Та да знаете.За да си нямаме междуетнически проблеми с Ромите ,,Циганите'',които вече задминаха българските турци по численост и подгониха българските българи*surprized*
От всичкото това и аз се обърках кой какъв е*confused*
*lol*
Айде лек ден и дано повече,не стават такива неща *thumb_down* ,а Cветльо да му мисли

djarata
19.12.2016 10:58

На главата му ще скачам на тоя мангал.Който го барне ,да го обеси на някой орех.