Левски договаря защитник от ПАОК

08:08
Левски договаря защитник от ПАОК

Левски е на път да привлече играч от гръцкия ПАОК. Става въпрос за десния защитник на състава от Солун Йоанис "Янис" Скондрас. Играчът е изпаднал в немилост и клубът търси начин да се освободи от услугите му. Възможно е дори той да бъде освободен без финансов иск. Това потвърди пред местните медии спортният директор на солунския тим Любош Михел, съобщава "Тема Спорт".

 

В момента словакът, който е бивш международен съдия, обмисля как да подсили състава, но същевременно ще освободи място за заплати, като се раздели с ненужни футболисти. В тази категория попада Янис Скондрас. През есента бранителят не е изиграл дори един официален мач за черно-белите.

 

Скондрас е роден на 21 януари 1990 година в Трикала. Висок е 179 сантиметра, тежи 79 килограма. Започва да тренира в школата на местен клуб, но през 2005 година е привлечен от Трикала. През 2008 година вече е част от мъжкия отбор, а на следващата подписва и професионален договор. Същевременно преминава през всички юношески национални отбори на Гърция. До лятото на 2013 година Скондрас изиграва 79 мача в местния елит за Трикала, в които реализира 3 гола. По това време е викан и в мъжкия представителен тим на елините, но така и не записва официален дебют.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация