Лука Модрич: Очаквам нов договор с Тотнъм

14:20
Лука Модрич: Очаквам нов договор с Тотнъм
Хърватският полузащитник на Тотнъм Лука Модрич отрече появилите се слухове, че ще премине в Манчестър Юнайтед и заяви, че много по-вероятно ще бъде той да получи предложение за нов договор от страна на "шпорите".

"Не знам нищо за това свързване на моето име с Манчестър Юнайтед. Чета за това във вестниците, един от тях пък даже ме цитира да казвам, че се радвам от вниманието към мене от страна на сър Алекс Фъргюсън. Истината обаче е, че аз не съм казвал нищо такова на никой. Това не бяха мои думи! Чувствам се добре в Тотнъм и не съм мислил да ходя в друг тим. Моят договор изтича през 2013 година и аз смятам да остана. Няма да се изненадам обаче ако Тотнъм ми предложат нов договор, тъй като това са неща, които се случват в Англия. Дори обаче да не се случи нещо такова, моите чувства няма да се променят. Аз съм щастлив на "Уайт Харт Лейн" и ще продължавам да давам всичко от себе си за Тотнъм, както съм правил винаги", заяви Лука Модрич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenebrum
25.08.2009 19:46

Много точно изказване на много добър футболист,на това му се вика да си пич на място и да държиш на отбора в който играеш а Модрич в момента е един от най силните халфове *thumb_up*