Треньорът на Трабзонспор: Преговорите с Кафу протичат много добре

14:16
Треньорът на Трабзонспор: Преговорите с Кафу протичат много добре

Наставникът на Трабзонспор Ерсун Янал потвърди за интереса към българския национал Ивелин Попов и към звездата на Лудогорец Джонатан Кафу.


Янал заяви, че в момента президентът на клуба Мухарем Уста е в чужбина, където води преговори с няколко футболисти. Наставникът на Трабзон разкри, че босът през последните седмици е пътувал до Испания, Франция и България, за да води преговори за различни играчи.

 

„Ние сме в напреднали преговори с трима футболисти. С двама от тях по всичко изглежда, че ще постигнем споразумение и те ще станат част от нашия отбор. С нетърпение очаквам завръщането на нашия президент, който през последните седмици имаше натоварена програма с чести пътувания до Франция, Испания и България“, коментира Янал.


„Знам, че преговорите за Кафу протичат много добре. Той е изключителен футболист, който ще вдигне много класата ни. Вярвам, че ще успеем да го привлечем“, добави наставникът на Трабзонспор.


Според вестник „Milliyet“, Трабзонспор е готов да развърже много сериозно кесията си, за да купи Ивелин Попов от Спартак Москва, който е основна трансферна цел на президента Мухарем Уста. Смята се, че турският клуб е готов да извади между 3 и 4 милиона евро за Попов.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ordinary
17.12.2016 18:06

Дано Кафу остане в Лудогорец, Ще ни бъде нужен за мачовете в ЛЕ.

sakata_97
16.12.2016 19:51

Това ще е голяма грешка за Кафу,дано не е вярно

stan_the_great
16.12.2016 19:36

Гаранция, Кафу няма да напусне Лудогорец в посока Турция...повече от убеден съм в това. Човекът каза, че иска да бъде забелязан от голям отбор и да стигне един ден до Англия и Висшата лига. В Трабзон на практика това е невъзможно- с тях дори и в евротурнири няма да играе. А и турците е повече от ясно, че ще искат да се пазарят и 100% няма да извадят едни 10-12млн, евро, това е сигурно. Дано да остане и пролетта-ще е много важен и полезен в мачовете в Лига Европа.

IvailoIlkov
16.12.2016 18:59

Че защо му е на Кафу да ходи при 10-тия в турското първенство?

kermo
19.12.2016 16:30

В Турция данъците за футболистите са нищожни.Ако взима 2 мил-са си за него,докато в една Англия,половината са за кралицата...Трабзон са зле в момента,но са отделени много пари за нови попълнения,като прибавим и новия им стадион(открит вчера) , всичко това говори за добро бъдеще.Докато цената на Кафу е доста висока, не че няма нужните качества, но нивото на първенството е много ниско и това автоматично сваля цената му.

IvailoIlkov
16.12.2016 19:54

Че пари може да взема и в куп други отбори,които го искат и то къде,къде по-класни!

Daley_Blind
16.12.2016 19:26

За пари?