Глен Джонсън: Мисията е възможна

13:48
Глен Джонсън: Мисията е възможна
Защитникът на Ливърпул Глен Джонсън потвърди амбициите на своя нов отбор за спечелване на Висшата лига през този сезон, като в същото време призна, че началото на кампанията е много разочароваща за мърсисайдци. "Червените" успяха да запишат само една победа над Сток Сити, а вече имат и две поражения от тимовете на Тотнъм и Астън Вила.

"Очевидно това не е началото на сезона, което ние искахме, но до края на първенството предстои да се измине дълъг път. изиграхме едва три мача. Разбира се, щеше да е добре, ако бяхме спечелили повече точки, но всичко това е поправимо", каза новото попълнение на Ливърпул.

"Определено вярвам, че през този сезон отбори като Тотнъм, Астън Вила и Манчестър Сити ще взимат доста точки от така наречената голяма четворка. Това прави Висшата лига още по-интересна", коментира Джонсън.

"Пуул е в състояние да победи всеки отбор. Вярвам, че мотивацията още за следващия мач с Болтън ще е достатъчно висока и ние ще вземем трите точки от този двубой", каза оещ десният външен защитник на мърсисайдци.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AGSLFC
25.08.2009 22:36

А дано си прав Глен!!! Иска ми се Пул да играят ка4ествен зрелищен футбол като Арсенал например,но с тоз сме6ник Бенитез надали 6те стане!!!