Лацио гледа други вместо Кафу

10:21
Лацио гледа други вместо Кафу

Звездата на Лудогорец Джонатан Кафу може да не осъществи трансфер в Лацио. Цената на бразилеца от 12 млн. евро по всичко изглежда е на път да откаже римските орли и те са се ориентирали към търсене на алтернативи и вече са намерили две доста по-евтини, пише "Меридиан мач".

 

Според "Калчо меркато", спортният директор на тима от италианската столица Игли Tape вече преговаря за други две крила - Алесио Черчи и Камил Гросицки. Първият е собственост на Атлетико Мадрид и беше пуснат да играе под наем в Дженоа. Дюшекчиите са готови да го пуснат под наем на "Олимпико" до края на сезона и няма да му искат пари. Дори ще покрият и огромен процент от заплатата му. Колкото до Гросицки, той е собственост на френския Рен и правата му се оценяват на 5 млн. евро. В Италия дори коментират, че и двамата могат да бъдат взети накуп, вместо да се плащат 12 млн. евро за Кафу.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

val_gg
16.12.2016 17:42

razbira6tia
ми ти какво искаш, давай да си продаваме играчите без пари ли?После що нямаме отбор на ниво.
Лудогорец спечелиха доста пари от ШЛ и могат да си позволят и за в бъдеще трансфери на сериозни играчи от по 2милиона лева, в случая с Кафу, аз съм на мнение или да го задържат или да го продадат на минимум 10милиона..Стига сме продавали на ниски цени...
Ако не го продадат зимата, поне ще е полезен за Лига Европа..

razbira6tia
15.12.2016 15:49

Какви 12 милиона за тоя вкарал 2 гола в нашто парвенство ясно е Кирил прасето не го продава.

sundza
15.12.2016 15:29

Поредно доказателство, че Литекс бяха и остават единствените, които знаеха какво е трансферна политика. Всички други са дребни и жалки печалбари.