Левски доближи върха след трета поредна победа с 1:0 (видео)

19:22
Левски доближи върха след трета поредна победа с 1:0 (видео)

Отборът на Левски победи Нефтохимик с минималното 1:0 на стадион "Георги Аспарухов" и записа трета поредна победа с този резултат в първенството. 

 

Сините стигнаха до успеха с гол на нигериеца Бабатунде Адениджи, който бе точен в самото начало на второто полувреме. 

 

Тимът на Елин Топузаков се добра до трите точки, без да впечатли със силна игра, като гостите дори можеха да стигнат до равенство в края, но пропуснаха две възможности в допълнителните минути.

 

Така Левски стопи на 4 точки разликата от лидера Лудогорец (47 т.), но има мач повече, докато Нефтохимик (15 т.) е предпоследен в таблицата. 

 

По-рано днес Локомотив Пловдив завърши наравно 1:1 срещу Славия, а в Разград Лудогорец не успя да победи Черно море и мачът приключи също 1:1.

 

Състави:


Левски - Боян Йоргачевич, Сашо Александров, Александър Александров, Димитър Пиргов, Виктор Генев, Джереми де Ноойер, Роман Прохазка, Мехди Бурабия, Антонио Аниете, Хуан Деса, Бабатунде Адениджи

Нефтохимик -  Янко Георгиев, Виктор Хомей, Яни Пехливанов, Костадин Велков, Михаел Орачев, Любомир Божинов, Николай Дюлгеров, Мариан Огнянов, Иван Вълчанов, Емануил Манев, Венцислав Христов

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
15.12.2016 09:16

В сезон, в който се представяме повече от добре в сравнение с последните, някои продължавате да мрънкате и да повтаряте мъка та мъка. Ако това е мъка, то какво беше преди два сезона например?
Кое е мъка - че сме втори след в пъти по-богат и по-организиран отбор ли? Или че сме единствения отбор, който ги е победил през сезона? Това е нормално, не е мъка. И не - не съм съгласен за теорията с Лестър, щото в момента се вижда, че и това не беше нормално. Така че единствената мъка, която виждам е тази по оня Левски от 90 те. Това ще се върне с пари и правилно управление, които към момента нямаме и няма как да искате да се мачка всичко наред. Продължава да не м ие ясно защо никой не говори за положителни неща, каквито очевидно има, а само се повтарят едни и същи черногледи мнения!

Chelsea86
15.12.2016 10:36

Преди два сезона беше още по-голяма мъка! Мъка е да се гледа подобна игра. Нашите се водят професионални играчи и всеки ден тренират по два пъти. Това вчера професионален футбол ли беше? Колкото и да търсим положителните неща те са далеч по-малко от отрицателните. Не мисля, че е редно да си замазваме очите с това, че сме втори и доста пред останалите отбори когато се мъчим с тях и играем като отбор от 2 дивизия на някоя африканска държава. И на мен не ми е ясно как само за няколко години критериите на феновете паднаха толкова ниско, че се радват на едно второ място и цял сезон мачове без почти никакво значение. От липсата на публиката се вижда колко са положителни нещата. Така, че айде да не ставаме като едни други и да се преструваме, че всичко е супер и сме много силни, защото определено нито едно от двете не е истина. Нещата трябва да се казват такива каквито са, а в момента при нас почти всичко е МЪКА!

CENITEL
15.12.2016 01:33

Ще призная лудогорец за по-добри от левски ако отстранят копенхаген.....

CENITEL
15.12.2016 01:30

Е кво мъка бе хора 1:0 беше най-малкото с което нафтата се отърва гледайте репортажите отново и пак си викайте мъка мъка...

Luxury
14.12.2016 19:48

Мъка, мъка.. Все пак честита ни победа.

stan_the_great
14.12.2016 19:42

Да, само на 4 точки са от 1-вото място, а най-вероятно ще станат 7, понеже Лудогорец имат мач по-малко срещу последния в класирането Монтана, който го отложиха, за да е някакъв вид подготовка преди мача с Копенхаген. Спокойно, шампионът е повече от ясен кой ще е*lol*