ЦСКА с малки шансове. Трудно ще избегне загубата в Москва

12:10
ЦСКА с малки шансове. Трудно ще избегне загубата в Москва
"Как оценявате шансовете на ЦСКА за реванша в Москва срещу Динамо?" Това бе анкетата на winner.bg, в което своя глас дадоха 1963-а от нашите потребители.

Четирите възможности, които бяхме предоставили за гласуване, събраха приблизително еднакъв процент, което показва, че Вашите прогнози за крайния изход на двубоя между Динамо Москва и ЦСКА не са напълно категорични.

С най-голям процент - (28.7%) бе определено, че "армейците" имат малки шансове и трудно ще избегнат загубата в руската столица.

На второ място потребителите на сайта са определили шансовете на ЦСКА като отлични и според тях, ако ЦСКА вкара гол при реванша ще влезе в групите на Лига Европа. Гласовете тук са 26.1%.

23.9% смятат, че чистата мрежа носи предимство на софийския отбор при реванша, а 21.2% са на мнение, че ЦСКА няма никакви шансове да отстрани Динамо в Москва, като домакините ще победят без проблем в реванша.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

james2
26.08.2009 00:02

Как ги преценихте като малки,при положение,че 50% са дали отговор отлични и добри.Даже и го извеждате като заглавие.
Лъха посредственост и непрофесионализъм.Едва ли бих посетил отново сайта ви при такива нетрезви оценки!!!

MeToDueB
25.08.2009 20:49

знаеме ги вашите успехи. Наистина имате големи успехи, настина. Заслужавате оред "Евробоец на България" достоен представител на страната България. Каквато държавата .. такъв и футбола. Левскари .. кво да им обясняваш, те са "ЯКИ", те са мощни, те са непобедими, но на думи *joking* *sick*

Futbulfen
25.08.2009 20:22

Методиев ти на тъп ли се правиш или имаш проблеми с главния? Не те ли е срам да коментираш Левски в Европа при положение , че ц(*ка от 10 години няма нещо постигнато там? Добри сме на приказки така е .. апетита идва с яденето,защото ние феновете на Левски сме свикнали да мачкаме свине .. пардон ц(*ка ! Присмял се хърбел на щърбел.. разбирам да сте евробоеца на България , да играете и да печелите в Европа,но няма нищо подобно..

Sagazvamy
25.08.2009 18:22

Реално погледнато, шансовете на ЦСКА наистина са доста малки. Ако "Динамо" се разиграят просто нямаме шанс, тъй като те определено са по-класния тим. Бяха на крачка да отстранят "Селтик" все пак. Това на което можем да разчитаме е късмет преди всичко. И на това "Динамо" наистина да са в някаква криза... Не е много добре, че "Динамо" записаха три последователни домакински загуби, защото сега след тях ще са мобилизирани да се реабилитират пред публиката. От изказванията им прозира леко подценяване, което е в наша полза. Да ги бием на футбол не можем, но защо пък да не ги излъжем *wink* Любо е на ход. САМО ЦСКА!!!

MeToDueB
25.08.2009 17:51

ейй ще си умрете с тия мачове за първенство (половината спечелени за купата, другата с дузпи) .. много сте силни, за това ви мачкат в Европа .. и се радват, като чуят, че се падат с Левски. Ясно ми е, че все вие сте силните .. АЗ ГО КАЗВАМ - Левски е най-силния отбор, ама на какво ??? На приказки много ясно .. отдавна съм разбрал, че това е отбора "синя приказка" .. и там се разправя за един Еврогранд .. силен, боец .. който още преди мача смазва всички с 3-0, пък в реалността .. тоя отбор е съвсем друг, ама айде .. нали сте много раздразнителни и ще си помислите, че нарочно ви дразня. *sick*

bultras__1912
25.08.2009 17:49

MeToDueB , остави ги рогатите с тях не може да се спори те не гледат реално на нещата.Но ще ми е интересно какво ще почнат да бълват след мача довечера.Кой ще им е виновен този път...

Futbulfen
25.08.2009 17:48

На практика виж статистиката на мачовете помежду ни .. не евромачовете , а иемнно трази статистика подсказва кой е най-великия отбор в България! И не сам казал , че ц(*ка е най-зле..та те са 2ри *wink*

MeToDueB
25.08.2009 17:43

все едно и също си спориме, все едно и също си говориме .. значи на думи Левски е най-добрия отбор в България, а ЦСКА е най-зле, но на практика е обратното *joking*

MeToDueB
25.08.2009 17:31

аз викам Левски да го преквалифицират .. не в отбор, а в някакво отделение за болни мозъци .. за луди хора. Тъпи, но упорити .. такива като футболния фен.

MeToDueB
25.08.2009 17:29

офф запомнящата се Европа .. с какво ви запомниха пък вас ? Вярно .. тази ШЛ и тези 3 поредни години .. да не изреждам отборите, че ми е писнало .. ще се помнят и след 20 години, но не с добро, а с лошо. Аз видях хъс в целия отбор на ЦСКА срещу Динамо, макари, че сигурно никой нямаше да се разсърди на 18,20 годишни футоблисти, и да загубят .. но те играха и не загубиха, имаха шанс и оставиха надеждите и за реванша, защото са борбени, защото играят със сърце. В левскарите .. виждах хъс само в 1, и той беше Георги Петков .. ? Не е ли така чОрбарино? Всяка година ви за затваря устата .. и вие пак рогатите не спирате да говорите. Е говорете си . .ваша си работа. В Европа ви показват какви сте в действителност !

Futbulfen
25.08.2009 17:25

Методиев гледаш го от ваща червена изкривена гледна точка човек..к'во значи голям отбор,дразнител за вас *joking* СМЯХ СМЯХ И СМЯХ . Като сте голям отбор защо все се насирате като играете с нас..защо?! Големия отбор трябва да има манталитета на такъв .. какъв е вашия?! Пак ти казвам .. осланяте се на стари лаври , на черно-бели кадри и живеете с тези успехи вече толко години .. защо нямате нещо запомнящо се в Европа в последните години заЩО бе чорбар тъп ? Много въпроси ти се събраха , но отговорите са ми интересни. Много интересно ми е също какво според теб щяхте да напрайте вие в ШЛ (въпреки , че там няма да стъпите никога) с Челси , Барса и Вердер в групата.. КАКВО , какво по-различно от 1:17 бе ?! Никой от вас не си задава тоя въпрос .. както и да е никога няма да разберем,защото не мисля,че ц(*ка ще се докосне до групите някога..НЯКОГА казвам .. не да ми ревете после:Ама ние 1/2 финал на КЕШ (в онзи формат и сегашния Своге ще играе там), Ливърпул на Анфийлд (в мач без значение) и т.н Ах,колко жалко е да си чорбар!

MeToDueB
25.08.2009 16:43

ЦСКА може да ви прости на 2 години веднъж и да успеете да направите нещо, но в Европа няма прошка .. 4 поредни години вече ви го доказват и показват, а вие не го разбрахте .. рогатковци такива. Аз пак пожелавам успех на Левски и не искам да губи днес .. честно го казвам, но това, че не искам да губи, не значи, че искам да гледам ново 1-17 в ШЛ .. просто не искам да губи от някакви тъпи унгарци, а искам да се представи достойно.

MeToDueB
25.08.2009 16:41

Имам чувството, че живеете .. за да ставате все по-тъпи и все по-тъпи. Е .. не всички сте такива, но повечето "сини" приятелчета сте такива. Тези, които не са реалисти, а които само искат да дразнят .. определено повече мразите ЦСКА, отколкото обичате Левски .. и все с ЦСКА се съревновавате .. Живейте за 1 победа на 2 години над големия отбор ЦСКА, но ОК .. не играйте срещу другите, а падайте ? Така ли е по-добре ? Вярно, че сме голям отбор .. и че сме голям дразнител за вас, но само за 1 мач през годината ли ще живеете ? *joking* Показвайте достойнства в Европа, а не в кирливото, продажно, смешно българско първенство, което май .. само вие "синкавите" гледате непрекъснато, и май май .. пак не сте останали доволни.

MeToDueB
25.08.2009 16:37

след малко излизам да ритам 18:00 *wink*. Абе вие сте комплексираните и злобните .. ама карай. То щом неутралните зрители не ви обичат .. камо ли другите. Злобея ? За какво ? Искам да ми кажеш една причина, поради която да злобея ? Нямам за какво да злобея .. всичко си имам, ЦСКА, Барса и да се надяваме Берба, Марто да вървят нагоре .. а те вървят, така че няма за какво да злобея .. Вие все с някакви сини очила .. преди мача с Динамо храните ЦСКА .. викате падате с 3-0, те са много силни .. после .. ама те са много слаби. После пак .. ще ви бият там с 3-0 .. после пак ще кажете, че са слаби, ама никога няма да признаете, че ЦСКА е играл достойно и се е представил на ниво .. егати комплекса имате вие. То ващо не е злоба .. КОМПЛЕКС СИ Е !

Futbulfen
25.08.2009 16:29

Не само ти бе Методиев бе..всички чорбарчета сте завистливи и злобни чада , мразещи повече Левски отколкото обичащи ц(*ка. Вие сте смешни и зат'ва цял живот Левски ще ви е*е където ви хване пък нека после падаме от Дебрецен , Жилина, Бате и т.н Винаги високомерни , винаги самоуверени .. до мача с Левски , след което ви се напомня , че сте смешни , че сте червените боклуци на България. Вместо да злобееш излез навън..лято е , потичай след топката , пребери се довечера и пусни Робинзон Крузо по БТВ-то .. Левски не гледай , ако отпаднем повярвай ще се разбере и тогава ще има за какво да живееш. Злобари нагли нали ви е ясно,че Динамо ще се подиграе с вас ?! *sick*

lubo_nemaniq
25.08.2009 15:57

Прави сте-шансовете на ЦСКА навън за победа са малки.Но кой говори за победа след като класиране в групите минава и през 1:1.Успех! *smile*

chegevarabg
25.08.2009 15:31

Мани само като погледнем Стадиона им Сжински качона ще жи стане ясно че ж Думите кочина има голшма доза истина !

icone_81
25.08.2009 15:26

JEP, ЦСКА е с "малки шансове" за ЛЕ, а Левски е "Само на една победа" от ШЛ. Човек ще си помисли че ЦСКА е загубил първата среща, а Левски са направили нулево равенство. Да им се неначудиш на коментарите.
А, Kartelat_medlin, наистина ЦСКА "изкара късмет с някакви си" Динамо М. Докато Вие пак се "натресохте на страшен, голям, велик футболен колос в европейския футбол, какъвто е ... Дебрецен". Да ви имам късмета - то не беше БАТЕ, то не беше КАКА, Там ви праха /Тампере/, тук ви праха, направо само на КОЛОСИ попадахте.

chegevarabg
25.08.2009 15:15

Те се образуват в далечна африка с името Свински грип.Все още обаче в страната останало мрачното им бившо име.Тъка след като ги екстрадираха от Негърската държава.Свинския грип дойде в Бг и се преименува на ЦФка (Свинска Армиа)Не скоро беше времето когато таен агент на Африканските спец части Александър Томов беше пратен ж Бг да отърве народа на България от Свинската гибел но и той се провали.Все пак за него остана утешението че спаси през миналата година Цяла европа.Мир на Праха Му !! *lol* *lol* ;D

Samoletski
25.08.2009 15:06

Най-якото е че последните години всички отписват ЦСКА, първо щяхме да изпаднем или да се борим за топ 10, после Дери щели да ни отнесат, Динамо и те щяха да ни набутат 3-4 гола в София. Надявам се и сега да не познаете.

JEP
25.08.2009 15:06

Да, важно е какво ще се случи на терена, а на тези, които са го играли Х / 2 успех и дано го познаят.

omonigotemile
25.08.2009 15:05

Пък и тук като сметнеш "отлични шансове" според 26 %, "много добри" около 23 %, тоест около 45 са оптимисти *wink*

omonigotemile
25.08.2009 15:03

JEP голяма работа някаква класация.. Важното е какво ще стане в четвъртък *wink*

JEP
25.08.2009 15:02

Не разбирам как определиха,че ЦСКА е с малки шансове ,като именно в Уинър ,към момента ,мача е прогнозиран Х и 2 от 68 % от игралите го.Това според мен означава ,че 2/3 оценяват класирането на армейския клуб като сигурно. *smile*

MeToDueB
25.08.2009 14:42

остани си сигОрен .. без коментар за тебе ..

Kartelat_medlin
25.08.2009 14:36

ivanov1982, точно пък ти най-малко имаш право на ГЛАС.... точно ти си говореше сам във форума на Дебрецен-ЛЕВСКИ в продължение на 5 дни и само дразнеше и провокираше хората...ето от такива ДУПЕДАВЦИ и ЛИЗОГЪЗЦИ БЪЛГАРИЯ Е НА ТОЯ ХАЛ И НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ НИКОГА *stop*

Kartelat_medlin
25.08.2009 14:32

MeToDueB, стига бе чорбар, стига бе стига бе..... направо нямам думи за тебе... и на ЛУНАТА те разбраха, че си ЗЛОБЕН, КОМПЛЕКСИРАН ЧОРБАР.... и да се оправдаш и да не се оправдаваш, просто си нямаш и на идея колко много ти личи, че си ЗЛОБНА МЪРША... не искам да те обиждам, но ти просто ме провокираш... найстина не си добре повярвай ми ЛЕКУВАЙ СЕ *thinking* и престани да ревеп и да обесняваш, някой ти напише нешто и ти после като путчица се оправдаваш..... СМЕШЕН СИ едно и също си повтаряш... аз съм сигорен, че тия Дебрецен ако набарат и Динамо и Цска ще ги бият и двата, дори и да са обединени...... Динамо нямат никакви успехи бе не си мисли, че са нешто велико... пълни утрепки, даже по-големи утрепки и от ВАС... само виж в Русия как се гаврят с тях и пак се прави на тешкар.... направиха два много ама много смешни мача със Селтик..... за двата мача селтик изпуснаха над 20 чисти голови положения....

ivanov1982
25.08.2009 14:30

омониготемиле, защо всички не разсъждаваха като теб? аз ще ти кажа защо - защото просто не са израстнали на акъл. стоят по форумите и пишат някакви пълни дивотии и си мислят че са герои със своите остроумия и детински постъпки. жалкото е че има хора които се възхищават на подобни простотии, то затова българит сме си я закъдрили толкова де. Ако Паисий Хилендарски беше жив човечеца може би щеше да се замисли преди да пише: оооо неразумни.... и т.нат. Жалка картинка е народеца ни смешен жалкааа.

omonigotemile
25.08.2009 14:30

Ами ние феновете какво да направим, колкото и да губи Левски, от когото и да губи, аз ще съм от този отбор до края на живота си. Мисля че с феновете на цска важи същото. Ако ще и в Б група да изпаднем аз ще подкрепям любимия отбор. А пък БАТЕ надиграха Литекс, като са без 5ма, 6ма от основните си играчи, които миналата година отстраниха Левски. Литекс имаше шанс, но аз страшно се кефя че им натриха носовете на тия беларуси *smile*

MeToDueB
25.08.2009 14:18

вие се дразните от реалността .. аз не се опитвам да ви дразня, то е ясно, че истината боли и за това се нахвърляте срещу мен .. но е факт, че така играят момчетата просто .. бездарно с една дума. Аз хъса от играчите на Левски го виждам единствено в 5 човека от отбора, а до 10,11 има разлика. В играчите на ЦСКА го видях във всички .. и то какви играчи ? на по 18-20 .. без опит, без сработеност в колектива .. без нищо, но със сърце.

MeToDueB
25.08.2009 14:11

еми и ЦСКА да загуби бездарно от някакви отбори от държави, които преди 5 години са били по-зле от нас .. разбира се, че ще ме е срам .. не ми кеф. Прави разлика .. тия болните "лумпени" и от Левск и от ЦСКА се радват, когато някой от двата отбора загуби в Европа. Е .. аз не се радвам, а ме е яд и ме е срам ! Ето виж Литекс .. срещу Бате. Шампиона на Беларус .. хегемона в Беларус. Ето така се прави .. самочувствие ли нямат Левски .. срам ме беше с Бате .. заклевам се, не ми беше кеф. Искам довечера шибаните унгарци, заради които загубихме шанс за Световното през 2006-та, заради х-а в 90-тата минута .. да ядат много бой, но не искам Левски да играе в ШЛ, нито пък ЦСКА .. ако имаше шанс, защото нямаме отбори за там. Така и така ЛЕ е спечелена за Левски .. нека покажат игра, ако не друго .. и тя да е предпоставка за добро представяне в ЛЕ ..

omonigotemile
25.08.2009 14:05

Аз не съм писал нищо за бг първенство и тн. Естествено, че ще предпочета мач от Англия, било то Бирмингам-Сток пред мач от А група. А относно българите в евротурнирите там ги следя и винаги съм предпочитал да гледам бг отбора, вместо Барса-Челси примерно (Вердер-Левски по същото време). Методиев мисълта ми е че някакси когато Левски загуби ти пишеш срам ме, и тн, което си е злобеене. Натякваш че са ни надиграли, че сме смешни и тн. Ами такава е реалността... Но да не мислиш че ние левскарите не го осъзнаваме и не ни боли от това... А такива коментари като твоите само дразнят. Но ти винаги си оставяш вратичка и казваш, че не е злоба, а че те е яд. Все пак проблемът при нас българите е такъв-нас ни е яд, че другият е успял и искаме той да се провали. ТРЯБВА ДА НИ Е ЯД ЧЕ ЛЮБИМИЯТ ОТБОР НЕ Е УСПЯЛ И ДА СЕ НАДЯВАМЕ СЛЕД ВРЕМЕ ДА НАСТИГНЕ ПРОТИВНИКА... Дълга тема, може много да пишем. Факт е че има и червени които довечера ще са за Дебрецен, и сини които ще са за Динамо в четвъртък...

MeToDueB
25.08.2009 13:47

прогнозирах ги и аз д-л 0-1, д-ц 0-2, л-б 1-0.

dunavec__
25.08.2009 13:39

Време е да накажем високомерните пияни руски свине! *devil*
Да видим на кого ще викат боклукджии след мача тия впиянчени изроди...жалко че Хитлер не си свърши работата докрай.. *smile*

Cris_7
25.08.2009 13:38

1 гол ако вкараме шансовете ще са ни големи.. *wink*

MeToDueB
25.08.2009 13:26

еми ние, те .. защото гледам каква е дейстителността в "синьо" .. преди мача с Динамо викаха .. тия ви бият 3-0 ? Имаше ли Ние тогава от ваша страна ? После викат .. Ние бием Дебрецен с 5 .. вие падате с 3 .. т.н някакви глупости. А ние направихме 0-0 и после .. е те Динамо са слаби. Какво Ние .. да имам с хора, които само говорят срещу ЦСКА ..

MeToDueB
25.08.2009 13:23

даже ако са по едно време Барса - Реал, Ман Ю - Ливърпул ( и Берба играе) .. и примерно Левски - ЦСКА .. според вас кое ще избера ? На последно място ще ми е Левски - ЦСКА .. така, че не ме взимайте за толкова "върл" фен на българското тъпо първенство.. следователно глупак. Айде успех в Европа.

MeToDueB
25.08.2009 13:22

злобар съм бил .. сега ти го прочетох .. а да .. дреме ми на мен за българското смешно първенство. Искам отборите ни да вървят в Европа и най-много ЦСКА, но това не значи, че не искам и другите да направят нещо .. не искам да падат и да ги натиграват тотално, както стана в София срещу Дебрецен и за това пожелавам успех на Левски .. кво ? Да искам тъпите унгарци да бият ли ? Айде не .. бг първенството sux .. искам българските отбори в Европа и най-вече ЦСКА !

MeToDueB
25.08.2009 13:20

omonigotemile Е много ясно. Успех и на Левски днес и на ЦСКА в Четвъртък .. Левски трудно ще се класира, но поне да не загуби .. и да играе достойно и да се опита, а ЦСКА .. не знам какво да очаквам, но искам победа. Бе да не се излагат .. да падат само и да ги натиграват .. и за двата отбора важи това мое искане.

omonigotemile
25.08.2009 13:15

Almalox абсолютно прав си, и аз съм на това мнение. Ама виж го тоя методиив написал "Ние", "те". Той явно дели българите на цска и левски... Глупак... Довечера все едно играят България и Унгария, тези които се броят за "истински" цесекари и подкрепят Дебрецен, викат за Унгария, против България... Ама те не го разбират...

torres_228
25.08.2009 13:13

Ами подкрепата ни е нужна ,както на тях ,така и на нас. Виж унгарците как се подкрепят! Ама това тука просто няма как да го видим. Ние ако се съберем на един стадион в един сектор ще се изколим до крак...

Almalox
25.08.2009 13:12

Аве кво се плюете ве , няма значение кой от Левски ,кой от ЦСКА тук е важно всичките български отбори да се справят на ниво и да отстранят противниците си.Успех на Левски довечера,успех на ЦСКА , а за Литекс те вече са в групите.Успех на всички !!! *wink*

torres_228
25.08.2009 13:12

"1 гол и сме вътре ?" .. Пхаа ,и те кат' ви набутат 3 ... Къде отивате ?! Откъде знаеш ,че първо ще вкарате и второ ,че на вас няма да ви вкарат два или три ,примерно.. Все пак не са някой слаб отбор, нормално е да има и трезво-мислещи хора ,които мислят ,че нямате шанс в Русия...

omonigotemile
25.08.2009 13:07

"и Ние .. и те си мислим, че нямат никакъв шанс след 1-2 .. в София." аз пък съм оптимист. Левски ще бие довечера!! А ти си си злобар колкото и да се правиш на българин и че подкрепяш Левски. Като Левски вкара ранен гол, ще напълниш гащите *wink*

omonigotemile
25.08.2009 13:05

MeToDueB прав си че не могат 2 да вкарат,но сега си мисля че Любо ще сбърка тактиката и цска ще се защитава почти през цялото време, в повечето моменти ще изпада в глуха защита и това ще бъде пагубно. Минимално 1-0, дано да бъркам, иска ми се защото като слушах интервютата на Кержаков и Колодин ме хвана яд. Цска ги надигра, а тия с такова самочувствие, дано да отпаднат. Ама днес темата не е цска, днес е мачът на българският шампион Левски в кфалификации за влизане в групите на най-престижния европейски клубен турнир. СИНИТЕ В АТАКА!!! 0-2 е резултатът *wink*

MeToDueB
25.08.2009 13:01

усещам, че "сините" са си го изкарали на нашата анкета .. като са дали, че нямаме никакви шансове. Едва ли някой цесекар си мисли, че след 0-0 в София отборът му няма шанс .. виж за "синия" отбор и Ние .. и те си мислим, че нямат никакъв шанс след 1-2 .. в София. Не си го изкарвайте на анкетата .. левскари (тя вече мина де ..)

MeToDueB
25.08.2009 13:00

кво реално да гледаме .. 1 гол и сме вътре ? Те два не могат да ни вкарат .. ако ще и на врата да си стъпат.

torres_228
25.08.2009 12:58

А другата половина са фенове на самия отбор и не гледат поне малко реално на нещата ,резултатите наистина не са много адекватни.