Треньорът на Копенхаген: Жребият е приемлив

22:46
Треньорът на Копенхаген: Жребият е приемлив

Жребият дава шансове на Копенхаген да продължи напред в Лига Европа, заяви старши-треньорът на датчаните Столе Солбакен, след като неговият тим се падна срещу Лудогорец Разград на 1/16-финалите.

 

Сайтовете в Скандинавия акцентират върху това, че българският отбор е на път да спечели шестата си поредна титла, но за сметка на това датчаните са избегнали далеч по-тежки съперници.

 

"Жребият е приемлив. Най-важното след него е това, че имаме добри шансове да продължим напред", каза Солбакен за норвежкия сайт "vg.no".

 

Първата среща е в София на 16-и февруари, а реваншът - седмица по-късно на стадион "Паркен" в Копенхаген. И двата отбора влязоха в турнира Лига Европа като трети в своите групи в Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vakerio
13.12.2016 08:12

Отбора ще се опита да се пребори и играе футбол ,но тези са изключително здрав отбор но не толкова техничен !! Ти просто ще ги смачкан физически , ще им дишат 180 мин във вратовете им и ще ги мачкат до последно ,лудогорци усетят това още в София , те трябва да бъдат железни във физическо отношение ,не само в игриво ,което лично ме съмнява че ще стане след 2месеца зимна пауза -ще изгубят игриви ритъм който имат сега . Трябва да си заслужат парите с които ги засипва тоя млад и способен президент -нищо друго !!!!