Бенитес: Този отбор може да печели

11:10
Бенитес: Този отбор може да печели
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес защити играчите на тима след домакинското поражение от Астън Вила с 1:3 снощи, което бе втора загуба за "червените" от началото на първенството.

"С този отбор ние спечелихме много мачове миналия сезон и трябва да правим това и тази година", заяви Бенитес, който загуби един от ключовите си играчи Шаби Алонсо, преминал в Реал Мадрид през лятото. Неговият заместник Алберто Акуилани ще бъде извън терена 6 седмици заради травма.

"Играхме една година по тази тактическа схема и спечелихме 86 точки, можем да направим същото и този сезон. Става въпрос за това да бъдем точни и да бележим, когато ни се отварят възможности. Загубихме срещу Тотнъм, след това победихме Сток Сити и трябва да се опитаме да направим същото и срещу Болтън в четвърти кръг. Това е единственото решение", отбеляза Бенитес.

Ливърпул стартира със загуба от Тотнъм, след което последва убедителна победа срещу Сток с 4:0, за да се стигне до снощната загуба от тима на Стилиян Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BOTEV1912_
25.08.2009 13:59

мин сезон а вила водиха с 1:2 на манчо на техен терен и маи накрая стана някав незаслужен обрат

gerrardksp
25.08.2009 13:09

Нямам думи.. и 3те гола бяха смешни.. дузпа.. която не трябваше да я има... автогол.. от футболист който не заслужава да е от ливърпул.. и пряксвободен 3тата минута след продължението въпреки 4е то трябваше да е 1 минута.. ! .. Ливърпул играха по добре.. нямаха късмет.. но съм сигурен че ще са шампиони тая година..

icet0_1994
25.08.2009 12:16

Ливурпул тази година ще постигне нещо голямо ... Показаха класа в последният мач и ке само класа ами много по голяма класа от Астън Вила..Един Велик Клуб..Това е ЛИВЪРПУЛЯ а КОМЕНТАРИТЕ ПОД МЕ ТОЧНО ТОВА ДОКАЗВАТ -НИКОИ НЕ ОБИЧА ПОБЕДИТЕЛИТЕ .. НИКОИ НЕ РИТА УМРЯЛОТО КУЧЕ .. *wink* I Believe In LiverPool ..

nasran_chorbar
25.08.2009 11:11

Кой отбор?Астън Вила ли? *joking* Май е качил диоптър тоя...