Тежък съперник за Лудогорец в Лига Европа

14:31
Тежък съперник за Лудогорец в Лига Европа

Лудогорец ще срещне отбора на Копенхаген в 1/16-финалите от Лига Европа. Това отреди днешният жребий в Нион.

 

Българският шампион бе в урната на непоставените, заедно с другите три трети отбора в групите на ШЛ с по-слаби показатели, както и с 12-те отбора, завършили на второ място в групите на Лига Европа. Мачовете от 1/16-финалите на Лига Европа ще се изиграят на 16 и 23 февруари. В първия двубой Лудогорец е домакин.

 

Копенхаген участва в груповата фаза на ШЛ както Лудогорец. Тимът от Дания записа две победи, три равенства и една загуба и с девет точка и голова разлика - 7:2 се класира на трето място в групата.

 

Двубоите от 1/16-финалите на състезанието трябва да се изиграят на 16 и 23 февруари 2017 година.

 

Сред възможните съперници на Лудогорец бяха: Аякс (Холандия), АПОЕЛ (Кипър), Бешикташ (Турция), Фенербахче (Туция), Фиорентина (Италия), Генк (Белгия), Копенхаген (Дания), Лион (Франция), Османлъспор (Турция), Рома (Италия), Шалке (Германия), Шахтьор (Донецк, Украйна), Спарта (Прага, Чехия), Сент Етиен (Франция), Тотнъм (Англия), Зенит (Русия)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omen
13.12.2016 21:25

Абе на пияна глава се мисли и се казва всичко както си му е правичката,нема подценяване,нема тва-онава, Гаранте че ще ги отстраним . Ако щете вярвайте. Верно е групана на датчаните беше яко лека ,спокоини щяхме да сме 2ри след Порто. Казвам ви ,няма подценяване,просто реалност (да Копенхаген е по-голямо име от нашите)_ ще ги отстраним, тва е , повярвайте си . И ако погледнем реално избягнахме 70% от топ ,(някои от тях грандове) отбори ,та кво се плашим ,жребия е супер. Аре лека вечер.

Nelly_Lazio
12.12.2016 23:38

нищо общо нямат с тези хора те са всяка година в шампионска лига хах . . . GO GO FC Kopenhavn

RoSKo0o0
12.12.2016 22:24

Нещо много подценявате, момчета и това е българската черта. Сега ако паднат ще ги оплювате яко. Не подценявайте нито Брюж, нито Порто, нито Лестър... Правите грешка, която е правена 10 000 пъти преди това.

Luxury
12.12.2016 21:55

Приемлив жребий. Копенхаген няма да бъде лек съперник, но са напълно преодолим. Пожелавам им успех!

Futbolfen
12.12.2016 20:02

Тежкото е, че копенхаген играе силов футбол не разчита на техника, играе затворено, и трудно допуска гол и, на лудогорец такъв съперник няма да му е удобен, в ШЛ допусна малко голове само 2

bacardy_breezer
12.12.2016 19:48

Кое му е тежкото на Копенхаген бе, айде моля ви се.... Нищо повече не са от Виктория Пилзен, стига с тва че са взели 9 точки в ШЛ. Брюж в момента са такава дупка, че сигурно и Левски ще вземе 2 победи в 2 мача с тях. Лудогорец кви мачове направиха с топ отбори като Арсенал и ПСЖ, ако бяха в групата на Копенхаген можеше дори да я спечелят. Имаше много по-тежки противници - Зенит, Шахтьор, Тотнъм, Рома, Фенербахче, Шалке, Лион, Фиорентина... Аз исках АПОЕЛ Никозия, които определено щяха да са най-лекия съперник, но като цяло и Копенхаген не е зле.

Amateur2017
12.12.2016 19:28

Че не е лесен, не е лесен съперника. Но пък и не е непреодолим. Лудогорци показват добра игра, така че по-скоро бих заложил на тях като краен победител.

Omen
12.12.2016 18:19

Хей , избягнахме къде,кеде по-сериозни опоненти,визирам - Аякс,Бешикташ,Фенербахче,Фиорентина,Лион,Рома,Шалке, Шахтьор,Тотнъм и Зенит. Да си кажем честно според мен Спарта ,Апоел и Османлъспор (за последния се колебая,показа добри игри) бяха по леки противници,но вярвам ,че Лудогорец ще отстрани Копенхаген, трябва ни добър резултат у дома. Също ,че първата среща е на наш терен е според мен е по-добре. Да стартираме с победа у дома.

Daley_Blind
12.12.2016 17:41

Копенхаген са напълно преодолим съперник за Лудогорец. За мен жребия е добър, предвид че можеше да им се натресе доста по-класен отбор.

rumbaki
12.12.2016 17:07

Нищо страшно няма ! Копенхаген са абсолютно преодолими...

val_gg
12.12.2016 16:43

Наистина, добре е че избегнахме Рома, Шалке, Шахтьор Донецк,Зенит,Фиорентина! Апоел, Сент Етиен, Спарта Прага, Тотнъм,Лион и всички турски отбори бяха преодолими..Копенхаген имат мн добър отбор, личното ми мнение е 50 на 50.. и в двата мача ще е равен резултата, дано да не допускаме гол на собствена земя..

wengerout
12.12.2016 16:10

И аз мисля, че не е толкова тежък жребий.
Да, лесен може би няма как да е, просто защото колкото и да са добре Лудогорец, все пак не са Барселона, за да им е лесно.
А и това са европейски мачове, не играят с на бай венци свинята продобието на отбор.
А и както колегата отдолу е казал, Копенхаген бяха в най-лесната група в ШЛ,за мен дори група на ниво ЛЕ.
Ако Лудогорец бяха в тази група, можеше дори да се мисли и за 2ро място с малко повече късмет, а не да се трепери до последно за третото.

cvetan_vatev
12.12.2016 15:20

възможно най-добрия жребии. какво се оплаквате??? можеше да се натресем на Тотнъм,Рома, Шалке, Фиорентина и още много неблагоприятни възможности.

sviliev
12.12.2016 15:16

Смятам, че жребият е приемлив, меко казано, за Лудогорец. Далеч по-голяма бе бройката на трудно преодолимите отбори, с които се разминаха, отколкото тази на приемливите съперници, с които се разминаха. След като не се паднаха с Рома, Зенит, Шалке, Шахтьор, Тотнъм, могат да са доволни. Копенхаген спечелиха 9 точки, но в най-слабата група в ШЛ. Ако Лудогорец бе попаднал там на тяхно място, нищо чудно да бе излязъл. 50:50 са шансовете, Лудогорец е по-техничният отбор, Копенхаген е по-подготвеният физически състав, играят силов футбол, типичен за скандинавците. Лудогорец обаче многократно отстрани отбори, които са от неговата черга, какъвто е случаят и с датчаните - вече се справиха със Стяуа, Пилзен, дори Базел, които са едно стъпало по-нагоре от тимовете, които изредих. Поводи за оптимизъм има.

fivooo
12.12.2016 15:16

И кое им е тежкото на Копенхаген? Ако Лудогорец беше в тяхната група сега вероятно щеше да е на 1/8 в ШЛ. Не че не могат да отпаднат от тях, но определено имат добри шансове за продължаване.

stan_the_great
12.12.2016 14:57

Та Копенхаген спечелиха 6 точки срещу абсолютната боксова круша в групата им Брюж. Другите два опонента им бяха Порто,отбор, който не впечатлява особено последно време и е една идея по-слаб според мен от Спортинг Лисабон и Бенфика, както и Лестър. Паднаха се в най-лесната група датчаните и според мен е разочарование, че с подобни опоненти изпуснаха шанса си за осминафиналите в Шампионска лига. Срещат друг опонент, играл в далеч по-трудна група на Шампионска лига, срещнал по пътя си Арсенал, Базел и ПСЖ. Според мен и двата отбора надали ще са доволни, изповядват коренно различен стил на игра, много зависи кой как ще разузнае опонента си. Вярвам в Лудогорец и че могат да преодолеят опонента си-Лацио преди 3 години бяха далеч по-именити, но бяха отстранени, няма какво да се плашат от Копенхаген!

scouser_pool
12.12.2016 14:39

Не знам защо в заглавието е вписано "тежък жребий".Аз под тежък жребий разбирам Шалке,Зенит , Тотнъм.Реално Копенхаген са на нивото на отбори , които Лудогорец срещна в квалификациите като Виктория Пилзен.

EdgarYY
12.12.2016 14:24

Не знам как го виждате като късмет 9 точки в Шампионска лига и бяха близо до 2-ро място

Toshiro1900
12.12.2016 14:35

Пак си е добре, щото можеше да ни се падне Шалке,Рома,Шахтьор,Зенит,Фиорентина...

123321
12.12.2016 14:34

А я виж, че от тия 9 точки 6 са изкарани срещу абсолютния аутсайдер Брюж.

dopeyy
12.12.2016 14:23

Лудогорец - Копенхаген Много добре според мен *wink*

j_mourinho
12.12.2016 14:03

До коментар [@comment 1941461] от [@user Kardinalen]:

Защо феновете на Левски и Литекс трябва да подкрепят някой?Не може ли да гледаме мача без да взимаме страна?И се пише кренвирш, а не креМвирш.

iskren1981
12.12.2016 12:55

Апоел Никозия също е преодолим съперник не са по класен отбор от Лудогорец в момента домакинско отборче са като гости не се представая много добре една победа като гости на Олимпиакос малко изненадваща според мен и две загуби от Йънг Бойс и Астана и три победи като домакини, силен отбор им пожелавам 1/4 финала като Тотнъм Ман Юнайтед и Шахтьор.Успех на Жребия днес!!!

stan_the_great
12.12.2016 12:39

Иска ми се да се паднат с Бешикташ или Генк. Турците окуцяха яко последния мач от Шампионска лига, когато бяха тотално смлени от Динамо Киев с 6:0, получиха и два червени картона, което означава, че няма да разполагат с няколко футболисти заради наказания, а и само в един мач ме впечатлиха как играят и то беше победата над Наполи като гост, в останалите показаха безбожно много слабости, а сега без головата си машина Абубакар съвсем не ги виждам. Генк пък показаха, че са доста стабилен домакински отбор-постигнаха 3 победи в груповата си фаза срещу Рапид Виена, Сасуоло и Билбао, но Сасуоло и Билбао си личи, че изобщо не се влагат в мачовете от този турнир, особено в гостуванията си и пазят част от водещите си играчи за мачовете от Серия А и Примера. В гостувания Генк имаха 2 загуби преди последното гостуване на Сасуоло. Мачът беше със значение само за Генк, защото при победа излизаха пред Билбао като победител в групата, а италианците нямаха шанс за излизане и логичното се случи- 0:2 за гостите, след като Сасуоло заложи на почти резервен състав. В първенството си Генк са във втората половина на класирането и са МНОГО колебливи. Отличен съперник за продължаване напред на Лудогорец! Като трети по-преодолим отбор бих посочил Аякс- показаха, че умеят да играят срещу холандци, след като победиха на 2 пъти ПСВ преди 3 сезона. Аякс са с доста пропусклива отбраха, като цяло в момента не разполагат с нищо впечатляващо като състав. Ласе Шьоне играе в пъти под познатото си ниво, нападателят им Каспер Долберг е почти сигурно, че ще бъде продаден зимата, Амин Юнес се опитва да прави пробиви по крилата, но неговата енергия е крайно недостатъчна. Продадоха и Силесен на Барселона, а новият вратар със сигурност не впечатлява, защитата също. Абсолютно преодолим съперник. Нека видим какво ще се падне, само се моля, да не са Тотнъм, Зенит и Рома. Останалото ще е що-годе приемливо.

nikolaigalata
12.12.2016 12:25

Ако Кешеру и Стоянов са вред титулярите , загубата ни е в кърпа вързана. Но ако по някаква случайност Дерменджиев ги махне от състава , тогава вече щеимаме шансове .

WDale
12.12.2016 12:18

Лудогорче ще нацели Реал Мадридче.