Кличко към Джошуа: Честито, шампионе!

09:42
Кличко към Джошуа: Честито, шампионе!

Антъни Джошуа защити пояса си на IBF, след като още в третия рунд нокаутира претендента Ерик Молина на боксовата галавечер в Манчестър, а веднага след това промоутърът Еди Хърн обяви официално предстоящия мач между Джошуа и Владимир Кличко. Дългоочакваният двубой ще се състои на 29 април следващата година на стадион "Уембли".


Самият Кличко присъстваше на тазвечершния мач и от първия ред видя експресната победа на Джошуа. След двубоя той се качи на ринга и поздрави бъдещия си съперник с думите: "Честито, шампионе!"


Под бурните възгласи на публиката в залата украинецът се обърна към феновете с въпроса: "Искате ли да видите битка между двама олимпийски шампиони?" Последва мощен одобрителен рев от трибуните.


Попитан от водещия как ще се справи с Джошуа, Кличко отговори: "От 26 години върша тази работа и със сигурност имам уменията, които са необходими, за да победя".


После двамата джентълменски си стиснаха ръцете и позираха пред фоторепортерите.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gL_Manekena
11.12.2016 18:36

Джошуа много нацепен, гръб, рамо, бицепси, торс... Баси звяра, тоя ще мине през Кобрата като влак "lol* Иначе мисля че този мач Джошуа - Кличко ще е епичен!

sundza
11.12.2016 15:49

Айде сега всички, дето викаха, че хейт им след внушителната победа на Кубрат, да погледнат Джошуа. А сега Нигерийския кошмар. Сега пак Джошуа... Кво викаш?!

nikshan11
11.12.2016 09:58

Много е внушителен Джошуа,разбирам защо нашия отказа да се бие с него.Всичко е пред Джошуа едва а 27 години и нищо чудно април месец да го нокаутира на Кличко.