Антъни Джошуа бързо нокаутира Молина (видео)

09:38
Антъни Джошуа бързо нокаутира Молина (видео)

Антъни Джошуа защити по безапелационен начин титлата си в тежката категория във версия IBF, след като нокаутира американския претендент Ерик Молина в третия рунд по време на голяма боксова гала вечер в Манчестър.
 

Сред зрителите беше и Владимир Кличко, с когото Джошуа ще кръстоса ръкавици на 29 април догодина на стадион "Уембли". Новината за постигнатото споразумение беше обявена минути след победата на Джошуа над Молина, който е с мексикански корени, но живее в Тексас.


Джошуа взе инициативата още с удрянето на гонга и нанесе няколко сериозни удара на Молина. Могъщата дясна ръка на британеца причини сериозни неприятности на Молина, който с радост чу сигнала за край на рунда.


През втория рунд Джошуа разнообрази стила си, като вкара и няколко удара с лявата ръка, а с два десни прати Молина край въжетата. Американецът изглеждаше отчаян, а Владимир Кличко, който беше сред зрителите едва сдържаше усмивката си от видяното.


Третият рунд започна силно за Джошуа, който с комбинация от ляв и десен удар сериозно разклати увереността на Молина. Малко по-късно всичко свърши, след като Джошуа прати съперника си в нокаут и така постигна 18-ата си победа на професионалния ринг.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omen
11.12.2016 21:20

"Владимир Кличко, който беше сред зрителите едва сдържаше усмивката си от видяното" всички знаем как се държи Кличко, ако разбираш малко от психология и по-точно "език на тялото" ще разбереш че това си е някакъв вид защитна реакция и в интервютата му личи.

sakata_97
11.12.2016 15:00

Този Джошуа има еб.ти мускулатурата,на Кличко ще му бъде много трудно да го победи,но искам да питам мнението ви за това кой е по-силния боксьор от Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър,този Уайлдър е голям звяр

ComsteR
11.12.2016 17:28

Бих казал, че Уайдър е тип Тайсън, първо трябва да поеме удар, и след това става звяр и го изяжда. Страхотен мач би се получил между двамата, изявен фаворит няма.

nikolaigalata
11.12.2016 16:04

И Джошуа и Уайлдър са много добри боксьори , но аз бих дал лека преднина на Джошуа . Той е по-млад от Уайлдър и също така има още една разлика между двамата . И тя е че Джошуа се стреми да нанася прецизно всеки свой удар , докато Уайлдър е като диво животно . Маха с ръцете като диво прасе , но ударите му не са прецизни . В крайна сметка ако се състои сега един мач между двамата , той ще бъде доста интересен и доста труден за Джошуа . Но няма как да разберем докато такъв мач не се състои наистина .

vasil74
11.12.2016 13:00

Чисора и Уайт това е профи......бокс,даже съдията аплодира в края на мача.това което гледахме в София беше пародия.

Ginekologaa
11.12.2016 20:10

Като няма уредена среща тук какъв бокс стана *wink*

Bilyan86
11.12.2016 12:18

Джошуа няма един сериозен съперник до момента. Това вчера беше като гавра за зрителите, но пък Чисора и Уайт какъв мач направиха...... Напълниха ми душата *cool*

nikolaigalata
11.12.2016 17:46

Съгласен съм до някъде с теб. А колкото до мача между Джошуа и Кличко , аз съм напълно сигурен че Джошуа ще победи с нокаут. Кличко има много слаба брада , така да се каже и не знам колко рунда ще може да издържи . Не му давам повече от 6 рунда . През последните десетина години в които Кличко доминираше , истината е че нямаше добри боксьори. А го има и този момент че той си подбираше опонентите в последните години. Естествено няма да избере Уайлдър или някой друг добър боксьор, които да му вземат титлите . Обаче всияко свърши за Кличко . Този мач може да му е последен и да се съсредоточи в политиката . Нали ще става кмет ?

ComsteR
11.12.2016 17:32

В кои последни години? Гледал ли си мача между Джошуа и Уайт? Мога да ти кажа няколко имена, Рой Джонс,Кото,Хопкинс и Уард.

nikolaigalata
11.12.2016 16:15

Вчерашния мач беше пародия ,наистина . Но да кажеш че Джошуа е нямал един сериозен съперник до момента е меко казано преувеличено . Дилиан Уайт и Дерек Чисора направиха невероятен мач и шоу . Ами точно този Уайт ,който спечели снощи беше наскоро съперник на Джошуа. Той слаб боксьор ли е ? И кои според теб са сериозни опоненти в бокса ? Аз лично в последните години освен Антъни Джошуа , Дионте Уайлдър и Кличко , други сериозни боксьори не виждам . Искаше ми се нашия Пулев да е един от топ боксьорите , ама за жалост не е .

nikolaigalata
11.12.2016 11:24

Той Антъни даже не си даваше изобщо зор . Явно нарочно искаше да забави целия мач ,за да може да потринира с този спаринг партньор . И на третия рунд на Джошуа му омръзна да бави ,удари му едно кроше на ония и мача свърши .Обаче той партньора му беше като някаква мишка , само се свиваше и се пазеше . Не можа да стане никакъв мач .

ComsteR
11.12.2016 17:26

Същото бях казал, Джошуа от 18 мача има 3 горе долу солидни боксьори излизали срещу него. Още повече е профи от 2013 преди това спечели олимпиадата след солидно представяне. Повечето от мачовете му са срещу Английски алкохолици и хулигани, не боксьори от ранга на Кличко, Джонс, Барера,Гонзалес,Люис и др. Молина също си е селтак. Кличко на тея години, не вярвам да оцелее просто масата, която ще поема е огромна. Но пък Кличкото не случайно му викат стоманения чук, много по-техничен е от всеки един противник на Джошуа.

nikolaigalata
11.12.2016 15:56

За кое точно съм смешник че не можах да разбера ? Аз казах че опонента на Джошуа беше някаква мишка и Джошуа си правеше каквото си поиска с него. Ти после каза че Молина е посмешище и жалко подобие на боксьор .И че играели театър . Аз като гледам до тук сме на едно мнение по въпроса. Значи аз ако съм смешник , при това положение и ти трябва да си. Или ти си умник ,а всички други са смешници ?

El_Fenomeno_9
11.12.2016 12:13

Ти верно си голям смешник ... Искал да бави ала бала ... Много се надценява тоя негър , но за жалост и големи пародии стават в тоя бокс ... Тва посмешище Молина е толкова жалко подобие на боксьор (или поне изигра такова) ... Единствения по- жалък , който аз лично съм гледал беше съперника на Тервел , горе долу бяха едно ниво ... Сега може и малко по - качествен да е , но такава да е била цялата инсценировка наречена бокс ... Много жалко подобие на театър играят