Левски измъчи победата над Верея (видео)

17:05
Левски измъчи победата над Верея (видео)

Левски надви трудно с 1:0 Верея в мач от 18-ия кръг на Първа професионална лига. Антонио Аниете се разписа с глава в 68-ата минута, като донесе 12-и успех на тима си през този сезон. Столичани играха цели 45 минути с човек повече, тъй като капитанът на домакините Елиаш да Силва бе изгонен в последните секунди на първото полувреме.

 

Двубоят започна с едноминутно мълчание за жертвите в село Хитрино по-рано днес. Още в 4-ата минута Момчил Цветанов бе спрян от доста тънка засада, но въпреки това Боян Йоргачевич спаси.

 

Последваха две добри изяви на Деса, а Пиргов стреля в аут с глава. Последните минути на първата част Иван Караджов спаси вратата си на няколко пъти. Първо Бабатунде Адениджи бе изведен от Роман Прохазка отлично, но нигерийският нападател направи по-трудното и стреля в тялото на стража. Това стана в 41-ата минута. Малко след това юношата на ЦСКА изби изстрел на Мехди Бурабия от 20 метра, а след това отново се намеси, след силен удар на Бабатунде при добавката.

 

Буквално в последната минута на първото полувреме, капитанът на домакините Елиаш да Силва получи втори жълт картон, след като удари в лицето без топка Прохазкаи остави домакините с човек по-малко.

 

Илия Мунин влезе на мястото на Владимир Зафиров на почивката. Гостите имаха инициативата, но липсваха чисти положения пред Караджов.

 


Верея - Левски 0:1 by bgsport

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

j_mourinho
10.12.2016 21:08

Голямо лицемерие виждам в коментарите под мен.И едни и същи банални фрази като - ''футбола ни е порно'', ''срам ме е от състоянието на българския футбол'', ''ние вече нямаме футбол'' и така нататък.Всички фенове на българския футбол знаем за тези неща, не е нужно да го повтаряте под всяка статия.Някои хора са родени Левскари, Ботевисти и литексджии и такива, ще си бъдат винаги.

red_valio
10.12.2016 20:03

Като фен на Дунав даже се радвам, че спънахте един от основните ни съперници за шестицата.Обаче като фен на футбола ме е срам от състоянието на българския футбол. Левски и ЦСКА трябва да мачкат наред и да са истински съперници на Лудогорец за титлата, а не да се мъчат със средняците и да им се дават мачовете. Иначе разградлии ще подобрят рекорда на Лион от преди години ( докато Жуниньо Пернамбукано беше там ) стига Марселиньо да е жив и здрав ...

sundza
11.12.2016 01:00

Като цяло говориш...А според теб имаше ли картон или не в случая? Или може би не си гледал? И може би си плямпаме едно и също след всяка победа на Левски? И ще продължавам да питам - що не сте толкова активни при "чистите" победи на другите отбори, ми само с нас си чешете езиците? Кво ше кажеш за красивите мачове на Славия? Или прозрачната игра на Ботев във всеки кръг? Нищо? Учудващо..*sick*

Velichko1914
10.12.2016 19:44

По-добре грозна победа, отколкото красива загуба.
Само Левски.

red_valio
10.12.2016 19:23

За мен това е ''оранжево'' ЦСКА и не съм му фен. Аз съм от Русе и подкрепям Дунав. Просто забелязвам, че червени картони най- често се дават на съперниците на Левски и така сините имат само няколко сериозни мача в годината. Така няма да станат достатъчно силни за пробив в Европа !!!

Chelsea86
10.12.2016 19:47

Като забелязваш толкова много, значи можеш спокойно да отбележиш в колко мача са дадени червени картони за съперниците на Левски и колко от тях са били заслужени. Не разбирам с какво не даването на заслужен червен картон на съперниците ни ще направи Левски по-силен отбор, но явно само ти си знаеш. Все пак играта си има правила и те трябва да се спазват. Теб просто те е яд, че Левски измъкна мача. Колкото и да се прикриваш зад Дунав оранжевото прозира!

celtic
10.12.2016 18:53

Не знам Левски на какво ниво са ама си спомням че някои хибридни формации загубиха това гостуване...така че им предлагам концентрация към тяхното представяне

red_valio
10.12.2016 18:53

Тези 'служебни' победи на Левски няма да доведат до покачване качеството на играта им .

LudaKrGovebspor
10.12.2016 17:49

Засега героично удържане на както винаги второто място!!*lol**lol*

red_valio
10.12.2016 17:16

Червеният картон за съперниците на Левски в трудните им мачове е задължителен!!! Иначе нямат шанс да бият ( особено с този треньор ).

Chelsea86
10.12.2016 19:02

Значи когато има червен картон или втори жълт за противников играч не бива да се дава, защото има опасност Левски да спечели?! Брех, ами давай тогава да направим така правилата, че противниците на Левски да имат право след червен картон да пускат нов играч както се прави в приятелските мачове. Много сте ми забавни припознавачите! Въпреки, че нарушението си беше за жълт, който се оказа втори, пак успявате да измислите с какво да омаловажите победата на Левски! Честита ни победа и само Левски!!!